Sociálka poslaná doktorkou - co se stane?

Anonymní
25.10.15 20:52

Sociálka-Co se stane?

Ahoj, potřebuju poradit a vědět váš názor. Máme novou doktorku a ta na nás poslala sociálku hned po první náštěvě. To jsem očekávala. Je nepříjemná a chová se ke mě jak…
No, ale k věci. Přišla ke mě sociálka. Byl u nás bordel jako v tanku a navíc jsem pro dítě měla málo jídla. Navíc přítel prokopl dveře a oni se mě plali zda nefetuje, já řekla, že ne (opravdu to nedělá) jenže vyděli papírky na balení takže hned usoudili, že kouří trávu. No a pak ke konci jsem jim řekla, že nemám peníze protože. Přítelovy nepřišla kvůli prblémum ve firmě (poslaly vyplatu o dva týdny později),ale že to může každou chvíli říct. No a ke konci mi řekli, že příjdou jindy a ať si to dám vše do pořádku. A´t nakoupím navařím a příjdou příští týden:Chtěla bych vědět váš názor. Jsem hodně nervozní a hodně se bojím aby mi dítě nevzali do kojeňáku. Strašně se bojím, že si jí zítra vemou na druhou stanu mi říkali, že si to mám dát do pořádku, ale stejně mám obavy. Mám tomu věřit, že mi dají ještě jednu šanci nebo mi dítě vemou? Máte s tím zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
25.10.15 20:55

Kdyby ti ho chtěli vzít, asi by neříkali, ať to dáš do pořádku. nicméně na tvém místě bych toho hodně změnila, tohle co popisuješ, pro dítě fakt ideální není, to asi sama cítíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.15 20:57

@slavuska1 Já vím, ale přísáham, že takhle špatně jsem na tom s penězi nikdy nebyla.To bylo poprvý v životě. Vždy je tam jídla dost, ale teď přišla sociálka do toho nejhoršího. Bude těžky přesvědčovat o opaku…

• Citovat
  • Upravit
347
25.10.15 21:00

A tobe prijde normalni vychovavat dite v bordelu a mit pro nej malo jidla. Te doktorce se nedivim. Urcite ji na tebe nepodlala bezduvodne. Zamysli se nad sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
25.10.15 21:03

Ty jsi čekala, že k tobě pošle sociálku? Proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.15 21:04

@vila222 Ten bordel byl moje hadry na zemi a přítelovy ponožky na zemi vyhrabaný od dítěne a neumitý nádobí. Nic vážného. Se špinou doma opravdu nežiju. A co se měla dělat když nepřišla výplata po měsíci? Peníze netisknu a za tohle jsem opravdu nemohla.Jak říkám přišla do tý nejhorší situace, která mohla být.

• Citovat
  • Upravit
30408
25.10.15 21:05
@Anonymní píše:
@vila222 Ten bordel byl moje hadry na zemi a přítelovy ponožky na zemi vyhrabaný od dítěne a neumitý nádobí. Nic vážného. Se špinou doma opravdu nežiju. A co se měla dělat když nepřišla výplata po měsíci? Peníze netisknu a za tohle jsem opravdu nemohla.Jak říkám přišla do tý nejhorší situace, která mohla být.

Zapomněla jsi zmínit ty papírky na balení. Aspoň ty jsi posbírat mohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.15 21:07

@Vercsi148 Protože to udělala už jednou předtím než nás pustili z porodnice. Obvinila mě, že jí dávám kravský mléko a, že jí vařím z pytlíku. A ne, nedivím se jí. Dítě má malou váhu a je nedonošený.?usím říct, že nejí moc. A když už tak si veme pár lžíček a pak začne vyvádět. Taky bych tomnu nevěřila, ale kdikoliv když to nikdo vidí co děla, tak se mi nediví…

• Citovat
  • Upravit
13762

Myslím že pár kusů rozházeného oblečení se nedá považovat za bordel… otázka je, jak to u vás vypadá celkově, podle tvého popisu to moc dobře nevypadá. Ale asi není důvod, brát ti dítě. Proč k vám dr. sociálku poslala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
@Anonymní píše:
@slavuska1 Já vím, ale přísáham, že takhle špatně jsem na tom s penězi nikdy nebyla.To bylo poprvý v životě. Vždy je tam jídla dost, ale teď přišla sociálka do toho nejhoršího. Bude těžky přesvědčovat o opaku…

však já tě nesoudím..a věřím, že to zvládneš. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.15 21:08

@hanka.br. Papírky byli na cigrety, nikoliv na trávu ty dlouhý. Byli to normální vážky. Oni přišli v sedm ráno a já ještě s holkou spala a nemůžu za to, že přítel j tam nechal.

• Citovat
  • Upravit
31672
25.10.15 21:09
@Anonymní píše:
@Vercsi148 Protože to udělala už jednou předtím než nás pustili z porodnice. Obvinila mě, že jí dávám kravský mléko a, že jí vařím z pytlíku. A ne, nedivím se jí. Dítě má malou váhu a je nedonošený.?usím říct, že nejí moc. A když už tak si veme pár lžíček a pak začne vyvádět. Taky bych tomnu nevěřila, ale kdikoliv když to nikdo vidí co děla, tak se mi nediví…

jo, ty už jsi tu zakládala jednu diskusi, že, mladá maminka, a ted nevím, 14m dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953

Mě tak nějak nejde do hlavy to, proč by dr posílala sociálku, kvůli tomu, že nemáte peníze. To jsi k ní jako přišla a ukazovala stav účtu a množství jídla v ledničce? Krom toho píše, že to bylo výjimečně, takže podle podvýživy vaši situaci asi taky nepoznala…nechápu tedy proč by ji k vám měla posílat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30971
@hanka.br. píše:
Zapomněla jsi zmínit ty papírky na balení. Aspoň ty jsi posbírat mohla.

A jeste prokopnute dvere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.15 21:11

@AnastazieB Nevím,je do mě zaujat. Nějak jí nesvědčím. Ten brdel bylo fakt jenom oblečení. Vždy když se oblíkám vyhrabu celou skříň…Jinak špína u ns není. Každý den uklízím jen ten nepořádek s hadry, ale bylo toho fakt moc…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure