Sociální pracovnice – vzdělání

Anonymní
31.1.19 12:48

Sociální pracovnice-vzdělání

Zdravím, je tu někdo kdo má VOŠ sociálně právní nebo vysokou? A jako co pracujete? Studuji tento obor, ale nevím co chci dělat. Dá se v tomto oboru slušně vydělat? Svěříte se někdo anonymně s pozicí a platem? Baví vás vaše práce? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
31.1.19 12:55

Mám vystudovanou VOŠ sociálně-právní, pak Bc. v jiném oboru. Dělám sociální pracovnici v domově pro osoby s mentálním postižením. Práce mě baví. Plat na plný úvazek 27.500 Kč.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.1.19 12:57
@Anonymní píše:
Zdravím, je tu někdo kdo má VOŠ sociálně právní nebo vysokou? A jako co pracujete? Studuji tento obor, ale nevím co chci dělat. Dá se v tomto oboru slušně vydělat? Svěříte se někdo anonymně s pozicí a platem? Baví vás vaše práce? Děkuji

Taky studuji tento obor a v soc. službách dělám už pár let. Proč jsi na tu školu šla? Já se rozhodovala dle svého zaměření a představ. Slušně se vydělává v jiných oborech než v sociální práci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.1.19 13:08

Mám vošku sociální práce a bakaláře speciální pedagogiky a jsem asistentka pedagoga, mám plný úvazek a hrubého 29 tisíc. Prosím nechat anonym nebo smazat

• Citovat
  • Upravit
24988
31.1.19 13:09

ze soc. práce nezbohatneš… švagrová měla donedávna v soc. ústavu s praxí 20 let čistou dvacku… kamarádky v neziskovce 15… tohle je práce, která se nedělá pro peníze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.19 13:10
@Lucy75 píše:
ze soc. práce nezbohatneš… švagrová měla donedávna v soc. ústavu s praxí 20 let čistou dvacku… kamarádky v neziskovce 15… tohle je práce, která se nedělá pro peníze

Zjistit to ve třeťáku je ale frustrující :lol:

• Citovat
  • Upravit
12965
31.1.19 13:45

Vydělává se v jiných oborech, spoustu lid to celkem baví, ale v určitých oblastech je asi docela velké riziko vyhoření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
31.1.19 14:17

Taky jsem to studovala, ale praxe při škole mi trochu vzala iluze a za sebe vím, že bych to nedala. Takže pracuji v úplně jiném oboru. Peníze jen trochu lepší ale hlavně mám klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24988
31.1.19 14:23

@milktea přesně… o iluze se přichází při práci s lidmi (a zjm. jejich určitou částí) jako první.. a celkem rychle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
31.1.19 14:53

@Lucy75 jednak ty lidi a někdy i ta bezmoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.19 18:05
@Anonymní píše:
Mám vošku sociální práce a bakaláře speciální pedagogiky a jsem asistentka pedagoga, mám plný úvazek a hrubého 29 tisíc. Prosím nechat anonym nebo smazat

Holky někdo vás tahá za nos. Jsem učitelka s VŠ, praxe 15 let a bez osobka a tridnictvi mám 31 670 hrubého 8) :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.1.19 18:32

Píšete, že se v sociálních službách nevydělá. Učitelky jak mají málo a pak tady píšete částky, které mne připadají dost vysoke. Já jsem ráda, že mám 17 tis. hrubého. :( A ze jsem sehnala práci. Ale mam jen VOS.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.1.19 18:57
@Anonymní píše:
Píšete, že se v sociálních službách nevydělá. Učitelky jak mají málo a pak tady píšete částky, které mne připadají dost vysoke. Já jsem ráda, že mám 17 tis. hrubého. :( A ze jsem sehnala práci. Ale mam jen VOS.
:lol: před těmi patnácti lety jsem začínala na 11 000 hrubého :zed: učitelka.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.1.19 19:00
@Anonymní píše: :lol: před těmi patnácti lety jsem začínala na 11 000 hrubého :zed: učitelka.

No tak to já začínala na 4 tis. Takže 11 mi přijde fakt dost.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.1.19 20:16
@Anonymní píše:
Holky někdo vás tahá za nos. Jsem učitelka s VŠ, praxe 15 let a bez osobka a tridnictvi mám 31 670 hrubého 8) :mavam:

Netahá, opravdu tyto peníze mám :) nevidím důvod proč lhát…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze