Sociální příplatky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Sociální příplatky
Ahoj maminky, nevíte, o jaké sociální příplatky a podpory se dá žádat při mateřské? Náš malý se narodil v říjnu, zažádali jsme o přídavky na dítě a paní mi dala formuláře na příspěvek na bydlení a sociální příplatek. Všude se ale uvádí příjmy za (tuším) předchozí čtvrtletí, ale nám se rapidně sníží příjmy až začnu pobírat jen těch pouhých 3 600 a něco. Znamená to tedy, že budeme muset pak čekat ještě čtvrt roku, abychom si o příplatky mohli zažádat a aby to „vyšlo“? Určitě s tím máte zkušenosti, kdo by nechtěl nějakou tu kačku navíc, když je mateřská tak „symbolická“
Díky za reakce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, pokud byste na tom byli spatne tak by jeste bylo mozne pobirat „Doplatek do zivotniho minima“, ale jinak opravdu budete muset jeste dalsi ctvrtleti cekat. Sany.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
jelikož můj skoromanžel jezdí do zahraničí a zaměstnavatel mu píše minimální mzdu a navíc diety se do toho nepočítají, tak mi to zkoušeli od začátku. Ale je fakt, že mi přiznali 115,–
Jsem zvědavá, kolik to bude, až se bude počítat rodičovský příspěvek… A na bydlení vůbec. Na přepážce mi řekli, ať to zkusím, maximálně to zamítnou ![]()
Mirka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit