Soda Stream - máte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3089
15.3.11 12:07

My objednáváme tady http://www.extralevne.cz/…astream.html a moc i chutná ta malina za 99,– ale i ta normální a coca cola je k nepoznání od normální :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
15.3.11 13:03

tak my měli Colu (klasickou červenou i tu Zero - ale klasika je klasika), pak CLEAR brusinka-malina a CLEAR Maracuja-Mango – a to mi teda moc nechutnalo.. tak jsem ráda, že jsme to dopili :D mám zálusk na klasiku pomeranč (já tomu říkám žlutá limonáda :D ). Jinak občas dáváme i obyč šťávu a taky dobrý nebo prostě jen sodovku. Je to fajn věc, protože tahat ty petky nahoru .- jsme sice ve 2 patře a taky to stačí… :roll:

Příspěvek upraven 15.03.11 v 13:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
15.3.11 13:04
Denino píše:
My objednáváme tady http://www.extralevne.cz/…astream.html a moc i chutná ta malina za 99,– ale i ta normální a coca cola je k nepoznání od normální :)

ty jo, to je kauflanská značka! Ale u nás jsem to ještě neviděla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
15.3.11 13:06

já už to u nás taky hledala a nikde to nemají, tak jich vždycky pár objednam zz internetu :) je moc dobrá. Typická stará malinovka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
15.3.11 13:11
Denino píše:
já už to u nás taky hledala a nikde to nemají, tak jich vždycky pár objednam zz internetu :) je moc dobrá. Typická stará malinovka :-)

kolik stojí poštovné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
15.3.11 13:17

Když jsem tu, tak se ještě optám - jak často měníte tu bombičku?? My ji máme od Vánoc a zatím drží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
15.3.11 13:19

Poštovné mají 90,– platím když peníze pošlu předem na účet a na dobírku myslím že 150,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
15.3.11 13:19
zvizatinka píše:
Když jsem tu, tak se ještě optám - jak často měníte tu bombičku?? My ji máme od Vánoc a zatím drží :)

My jsme ji měli od Vánoc a měnili jsme asi před 2 týdny. Ale my máme tu „60l“ a jsou i „80l“. Kterou máte vy?

• Citovat
  • Upravit
9299
15.3.11 13:22

Já viděla jen jeden typ bombiček. Vydrží nám tak 3-4 měsíce,ale nevím to přesně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
15.3.11 13:25
ww píše:
zvizatinka píše:
Když jsem tu, tak se ještě optám - jak často měníte tu bombičku?? My ji máme od Vánoc a zatím drží :)
My jsme ji měli od Vánoc a měnili jsme asi před 2 týdny. Ale my máme tu „60l“ a jsou i „80l“. Kterou máte vy?

tak to netuším, musím se podívat. Kde to vyměňujete? Normálně třeba v electroworldu a tak??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
15.3.11 13:28

Je to napsané na bombičce, já viděla v obchodě 80l a my máme 60l a měnili jsme ji v Electroworldu.

• Citovat
  • Upravit
784
15.3.11 13:50

tak mi to nedalo a šla jsem se podívat :) máme taky 60tku, počítám, že nám za chvíli dojde ;) ta výměna stojí 200?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxZuzana
15.3.11 14:06

výměna je za 199 a měníme nejčastěji v Datartu. Vydrží nám tak 3 měsíce, ale nepoužíváme ji denně.

• Citovat
  • Upravit
2321
15.3.11 20:55
ww píše:
zvizatinka píše:
My jsme ji měli od Vánoc a měnili jsme asi před 2 týdny. Ale my máme tu „60l“ a jsou i „80l“. Kterou máte vy?

No my jsme měli základní 60L a vydržela nám přes měsíc a to děláme 4-6L denně, balenou vodu vůbec nekupujeme, a teď jsme jí byli měnit a dali nám tu 80L tak uvidím kolik z toho bude teď si dělám čárky kolik přesně L z toho bude :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2321
15.3.11 20:57
zvizatinka píše:
ww píše:
zvizatinka píše:
tak to netuším, musím se podívat. Kde to vyměňujete? Normálně třeba v electroworldu a tak??

mrkni se podle toho kde bydlíš

http://www.sodastream.cz/…a-mista.aspx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí