Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Kikuska1994 a jaký. A typ autismu? Nevím zda jsem to nepřehledla. proroze to je docela zásadní, s určitými diagnozami totiž normální život opravdu mít nebude.
@hulala píše:
@Kikuska1994 a jaký. A typ autismu? Nevím zda jsem to nepřehledla. proroze to je docela zásadní, s určitými diagnozami totiž normální život opravdu mít nebude.
Snažíme se, aby malá měla co nejvíce šancí aspoň na co nejvíc normální život to půjde. Nevzdáváme se a bojujeme za to, aby měla lepší život, tím, že něco děláme a nenecháme ji jen tak.
@Pudloslava píše:
Vám leží v žaludku, že si rodiče postiženého dítěte pořídí ještě další dítě/děti? Máte vy vůbec srdce?
Právě, že mají srdce. Píšou tu pravdu. Ta holčička je, zdá se, trochu upozaděná už teď. I kdyby byla zdravá, tak by na ni měl být čas i peníze. Až podle toho, jak to zvládají, mít druhé dítě.
@Kikuska1994 píše:
Snažíme se, aby malá měla co nejvíce šancí aspoň na co nejvíc normální život to půjde. Nevzdáváme se a bojujeme za to, aby měla lepší život, tím, že něco děláme a nenecháme ji jen tak.
Internet je zlej, hlavne si z toho nic nedelej
Tyhle vykriky jsou stejne od lidi, kteri jsou dusevni mrzaci a tady si jen ventiluji psychickou bolest a uzkosti. Vzdyt to znas. Ani se nenamahej na ne reagovat. Vetsina normalnich lidi s tebou a holcickou souciti a nebo posle penize na jeji terapii. Ja moc dobre vim, ze ani nezadate celou castku, ty terapie a pece jsou mnohem drazsi.
Nemas povinnost nikomu zduvodnovat, jaky ma holcicka typ autismu nebo si vycitat, ze kvuli drahym terapiim (ktere by mel platit stat) si nemuzete poridit druhe dite. Preji vam krasne pohodove Vanoce, snad prispeje co nejvice lidi, kdyz bude smutno, napis SZ.
@Kikuska1994 píše:
Jinak nechápu, proč lidi píšou, že nikdy nebude mít plnohodnotný život. Šance je tam vždy, když se s ní začne pracovat za včas a my ji tu šanci chceme dát. za každý příspěvek budu vděčná a děkujiPříspěvek upraven 08.12.23 v 14:43
A tobě někdo někdy řekl, že to dítě bude mít plnohodnotný život?! Ty si opravdu myslíš, že se o ní nebudeš muset do konce života starat?
@Kikuska1994 píše:
Ale já se ptám jaký má typ autismu. Pochopte, že u nizkofunkcniho se sníženým intelektem prostě nebude běžné vzdelavatelna, apod.
@Zmatka nesouhlasím. Chci-li zadat o peníze, je logické, že objasnim relevantní informace.
@Zmatka píše:
Internet je zlej, hlavne si z toho nic nedelejTyhle vykriky jsou stejne od lidi, kteri jsou dusevni mrzaci a tady si jen ventiluji psychickou bolest a uzkosti. Vzdyt to znas. Ani se nenamahej na ne reagovat. Vetsina normalnich lidi s tebou a holcickou souciti a nebo posle penize na jeji terapii. Ja moc dobre vim, ze ani nezadate celou castku, ty terapie a pece jsou mnohem drazsi.Nemas povinnost nikomu zduvodnovat, jaky ma holcicka typ autismu nebo si vycitat, ze kvuli drahym terapiim (ktere by mel platit stat) si nemuzete poridit druhe dite. Preji vam krasne pohodove Vanoce, snad prispeje co nejvice lidi, kdyz bude smutno, napis SZ.
Děkuji moc za Vaši podporu. Cením si toho. Můžeme si klidně napsat na Facebook. Pokud máte. Napište mi kdyžtak zprávu jak tam jste. Krásné svátky i Vám.
My to máme naopak, postižené je čtvrté, nečekaně. Finance mě naštěstí trápit nemusí, ale naprosto rozumím zakladatelce proč má další dítě. Mě drží psychicky nad vodou právě moje zdravé děti.
@hulala píše:
Ale já se ptám jaký má typ autismu. Pochopte, že u nizkofunkcniho se sníženým intelektem prostě nebude běžné vzdelavatelna, apod.
Malá je chytrá, jen potrebuje dopomoct odbornými terapiemi
@lucad77 píše:
Viděla jsi někdy nějaké postižené dítě alespoň z rychlíku? Dovedeš si představit, jak je to pro ty rodiče ubíjející? Nevidět žádnou lepší budoucnost? Zkus se zamyslet, proč si pořídí další děti. Promiň, ale evidentně o tom víš kulové.
Hlavně že se tady rejpe do každého co nemá finanční polstar. Doufám že ty jsi jedna z nich. Upichnout si decko na úkor druhého, jen pro svoje vlastní štěstí a potřeby je nechutnost. ![]()
@hulala píše:
Ale ty se tady nemáš co vyptávat, ty máš poslat prachy a držet pysk. A ne si tady honit psychický trauma. Ti nikdo nemusí nic zdůvodňovat ![]()
@terien píše:
Ale ty se tady nemáš co vyptávat, ty máš poslat prachy a držet pysk. A ne si tady honit psychický trauma. Ti nikdo nemusí nic zdůvodňovat
ja jsem chtela napsat ted to same, ze mame platit a na nic se neptat ![]()