Softshell mikina pro děti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15225
31.7.12 16:48

Zeptala bych se jich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
31.7.12 16:50

@Nelisa Vis i ten dcery sotfshell ma charakter 10/3 (ale to fakt muze byt ruzne), tam musi byt vylozene napsane, ze to neni podlepene fleecem, ale treba upletem. Davam fotku, je tam videt i ten uplet. (Jedna se o kalhoty, bunda je normalni sustakova) :-)

• Citovat
  • Upravit
15319
31.7.12 16:59

@Anielkha A charakter 10/3 je prosím tě co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
31.7.12 17:01
@Nelisa píše:
@Anielkha A charakter 10/3 je prosím tě co?

Ta čísla říkají jaká je nepromokavost / jak dobře látka dýchá. 10/3 je tedy 2× „nepromokavější“ (10 000 mm vodního sloupce) ale prodyšnost má asi třetinovou (3 000 g/24hod/m2 ) oproti softshellu 5/10.

• Citovat
  • Upravit
15319
31.7.12 17:21

@Anielkha Aha, díky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
31.7.12 18:54

Něco jsem viděla na outdoorbaby a pak z toho šije jedna holka na fleru. koukni na www.fler.cz . myslím, že stačí zadat softshell letní do vyhledávání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
31.7.12 19:00

@Alpaka Díky :kytka:, našla jsem. Paní si zrovna bere dovolenou a nebere objednávky, ale na ty podzimní kalhoty to vůbec neva, času dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
31.7.12 20:35
@Nelisa píše:
@Alpaka Díky :kytka:, našla jsem. Paní si zrovna bere dovolenou a nebere objednávky, ale na ty podzimní kalhoty to vůbec neva, času dost.

Caramilla? Od ni je mam. :-)

Lepsi objednat na jejim blogu, je to levnejsi o provizi fleru. http://ekozahrada.blog.cz/

• Citovat
  • Upravit
101523
31.7.12 21:00
@Anielkha píše:
Caramilla? Od ni je mam. :-)Lepsi objednat na jejim blogu, je to levnejsi o provizi fleru. http://ekozahrada.blog.cz/

Díky, taky myslím využiju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
31.7.12 22:03
@Anielkha píše:
Caramilla? Od ni je mam. :-)Lepsi objednat na jejim blogu, je to levnejsi o provizi fleru. http://ekozahrada.blog.cz/

Ne, našlo mi to jen Prima Dvojka. Na odkaz mrknu.  :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
31.7.12 22:05

Jen upozornuju, ze Caramilla toho ma fakt hodne a dlouho (klidne treba dva mesice) se ceka (pokud vubec bere objednavky)… takze mozna nekde to bude rychlejsi.

• Citovat
  • Upravit
15319
31.7.12 22:06

:think: Tak Caramilla a Prima Dvojka je myslím stejná uživatelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
1.8.12 09:49
@Nelisa píše: :think: Tak Caramilla a Prima Dvojka je myslím stejná uživatelka.

Ne, neni.. PD jen pajcuje zbozi Caramilly.. to se stava. (Petra (Car) ma jen jedno dite.)

• Citovat
  • Upravit
15319
1.8.12 10:53
@Anielkha píše:
Ne, neni.. PD jen pajcuje zbozi Caramilly.. to se stava. (Petra (Car) ma jen jedno dite.)

Aha, já včera nakoukla jen zběžně a na fleru jsem byla podruhé v životě, moc se tam nevyznám, ale už to vidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
14.8.12 09:36

Neliso, Dare2b se nemusíte bát, vyrábí velmi kvalitní outdoorové zboží. Je to sesterská firma Regatty, ale na rozdíl od Regatty používá materiály vyšší třídy a dává si záležet i na designu. Tím ale nechci říci, že Regatta je nekvalitní! Vyrábí kvalitní funkční oblečení pro lidi, kteří zásadně nelpí na módnosti.
Například Dare2b vyrábí zimní softshellky s vysokým chlupem zevnitř - 1 cm chlupů :) Ale pro děti jsou všechny mikiny ty tenké.
Na 4baby. cz najdete mikiny, vesty i kalhoty ze softshellu (aktuálně na softshell poštovné zdarma).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák