Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky, přemýšlíme, že vyrazíme na nákupy do Německa. Nevíte, co se tam dá výhodně sehnat pro miminko?? Např. oblečení, kosmetika, plenky… Jestli se to vůbec vyplatí… ![]()
Já tedy byla jen párkrát na blešáku a při té příležitosti jsme se zastavili v Lidlu či Normě (?) výrazně levnější tam mají třeba příkrmy značky Hipp a to řekla bych až o 1/3 oproti cenám u nás. Je to však rok zpět, nevím zda to bude tak i nyní.
Kámoška tam koupilo tohle http://www.eva.cz/…hine-zephir/ za 3000,–.
Nejde o to ani tak jestli je to levnejsi, ale spíš kvalitnejši. maji tam drogerii Muller a tam prodavaji levnejsi a kvalitnejsi vsechno. dobra je značka Babevita (tak nejak se to piše) šťastny lov (jinak doporučuji real a kaufpark) jo a kup si nemecky prašek na prani, jsou kvalitnejši.
Pro mimi jsme tam kupovali příkrmy, kaše, čaje, šťávy, kosmetiku, prášky a aviváže. Pleny a obdoba našeho Nutrilonu tam byla dražší, ale třeba jsou také nějaké akce
Doteď holky pijí bio šťávy od Bebevity ředěné vodou a to jsou jim skoro 3roky, nakupujeme tam vždy ve velkém ![]()
https://www.emimino.cz/…rankovani/6/?…
je tu už úplně stejná diskuze, tak tam koukni ![]()
Myslim že všechno tam je levnější než v čechách co se týče vcí na mimi i jídla. Já třeba tam koupila plenky pampers ty oranžový a v čechách jsou uplně podle mě k ničemu a z tamtěma jsem byla spokojena
Jen pozor - sousedka jezdí celkem často, loni před Vánocemi byla nadšená (prací prášky, do myčky, kávy, tuňáky, hlavně příkrmy od Hippu…), ale když byla naposledy v červnu, tak zklamaná. Euro za poslední měsíce šlo docela nahoru a už to není tak supervýhodné. Chce to udělat opravdu velký nákup, aby se to vyplatilo.
Já tam byla naposledy před 2 roky, kupovali jsme na manžu oblek v Espritu a byl za 10 tis, v Kč za 14 tis. Já si koupila pár triček, svetříků, na většině mají cenovku v Eurech i Kč a vše bylo levnější.
Koupila bych hlavně prášky na praní…my tam nakupujeme už 15let - Persil Megaperls
Tak my jsme nyní v německu u frankfurtu. byla jsem v dm a mají zde biopřesnidávky za 0,65€ a u nás to stojí 30kč, tak jsem si jich hned spoustu nakoupila
a mamku prověřila s tím že jak pojedeme k nám tak at toho nakoupí spoustu. byla jsem proti příkrmum kupovaným, ale byli jsme týden ve špitále a tam nás naučili jest kupované domácí nechce ![]()
Ségra mi z německa přivezla úžasný aviváže (35,– Vernel, voní, změkčuje jak silan a podobné), pak tam kupuje hodně sýry, marmelády, prášek na praní, příkrmy.