Co výhodně nakoupit v Německu?

2017
31.7.12 13:13

Co výhodně nakoupit v Německu ??

Holky, přemýšlíme, že vyrazíme na nákupy do Německa. Nevíte, co se tam dá výhodně sehnat pro miminko?? Např. oblečení, kosmetika, plenky… Jestli se to vůbec vyplatí… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
164
31.7.12 13:27

Já tedy byla jen párkrát na blešáku a při té příležitosti jsme se zastavili v Lidlu či Normě (?) výrazně levnější tam mají třeba příkrmy značky Hipp a to řekla bych až o 1/3 oproti cenám u nás. Je to však rok zpět, nevím zda to bude tak i nyní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
31.7.12 13:33

Kámoška tam koupilo tohle http://www.eva.cz/…hine-zephir/ za 3000,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
31.7.12 13:38

Nejde o to ani tak jestli je to levnejsi, ale spíš kvalitnejši. maji tam drogerii Muller a tam prodavaji levnejsi a kvalitnejsi vsechno. dobra je značka Babevita (tak nejak se to piše) šťastny lov (jinak doporučuji real a kaufpark) jo a kup si nemecky prašek na prani, jsou kvalitnejši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
31.7.12 13:54

Pro mimi jsme tam kupovali příkrmy, kaše, čaje, šťávy, kosmetiku, prášky a aviváže. Pleny a obdoba našeho Nutrilonu tam byla dražší, ale třeba jsou také nějaké akce :roll: Doteď holky pijí bio šťávy od Bebevity ředěné vodou a to jsou jim skoro 3roky, nakupujeme tam vždy ve velkém ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8325
31.7.12 13:59

https://www.emimino.cz/…rankovani/6/?…

je tu už úplně stejná diskuze, tak tam koukni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
31.7.12 14:02

Myslim že všechno tam je levnější než v čechách co se týče vcí na mimi i jídla. Já třeba tam koupila plenky pampers ty oranžový a v čechách jsou uplně podle mě k ničemu a z tamtěma jsem byla spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
31.7.12 14:03

Jen pozor - sousedka jezdí celkem často, loni před Vánocemi byla nadšená (prací prášky, do myčky, kávy, tuňáky, hlavně příkrmy od Hippu…), ale když byla naposledy v červnu, tak zklamaná. Euro za poslední měsíce šlo docela nahoru a už to není tak supervýhodné. Chce to udělat opravdu velký nákup, aby se to vyplatilo.
Já tam byla naposledy před 2 roky, kupovali jsme na manžu oblek v Espritu a byl za 10 tis, v Kč za 14 tis. Já si koupila pár triček, svetříků, na většině mají cenovku v Eurech i Kč a vše bylo levnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TessAg
31.7.12 14:08

Koupila bych hlavně prášky na praní…my tam nakupujeme už 15let - Persil Megaperls

• Citovat
  • Upravit
875
2.8.12 11:14

Tak my jsme nyní v německu u frankfurtu. byla jsem v dm a mají zde biopřesnidávky za 0,65€ a u nás to stojí 30kč, tak jsem si jich hned spoustu nakoupila :) a mamku prověřila s tím že jak pojedeme k nám tak at toho nakoupí spoustu. byla jsem proti příkrmum kupovaným, ale byli jsme týden ve špitále a tam nás naučili jest kupované domácí nechce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
16.4.13 12:34

Ségra mi z německa přivezla úžasný aviváže (35,– Vernel, voní, změkčuje jak silan a podobné), pak tam kupuje hodně sýry, marmelády, prášek na praní, příkrmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
16.4.13 12:40

No a pak ještě od bebavity mlíka, dětské granulované čaje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák