Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, jsem ve 14tt a přítel tu měl bratra, který ještě o těhotenství neví. Chtěl si ze mě v noci vystřelit a když jsem tvrdě spala, pustil děsivý zvuk a bafl mi před obličejem s maskou. Bylo mi zle, busilo mi srdce, dokonce jsem zvracela. Za 5 minut bylo vše ok, jen se bojím, jestli to nemuze mit nejaky nasledek na mimcu. Diky moc za jakoukoli odpoved ![]()
Kolik mu je debi.. lovi?
Takového blba si vodit na noc domů? Nepřipadá mi to vucec normální. Ode dneška by měl zákaz prespavani.
Pro klid v duši se objednej k lékařce.
@FraDeu
Bylo to naposled, vyhodila ho pritelkyne, tak se chtel asi pobavit, nebo nevim. Byl pekne nalitej. Pry kdyby to vedel, tak by to neudelal a nastesti se alespon omluvil.
Myslím a doufám že by to nemělo mít hned nějaký doživotní následek pro miminko pokud by se něco dělo z tvého šoku pravděpodobně by se to dělo hned myslím, jinak s pakem v rodině soucítím mám kolem sebe to samé a i když vědí že jsem těhotná tak je to lekaní stále baví ![]()
@SabinkaKo Pokud by o tom věděl určitě by to neudělal…Myslím že by mělo být mimi ok…
Mělo se jednat o nevinnou legrácku, jenže netušil, že jsi těhotná. Kdyby to věděl a není to de.il, tak by to neudělal.
Pokud je miminko prosperující, nemělo by se nic stát.
Holky a není to leknutí v těhotenství nebezpečný jen ve vyšším stádiu? Kvůli porodu že by jako mohlo dojít na porod? Tak to znám od rodičů
tak přemýšlím co by mohlo leknutí matky dítěti způsobit?
@SabinkaKo nesil.. Lidi zažívají mnohem horší věci a mimca to přežijou.. ![]()
@Lucky1602 píše:
Holky a není to leknutí v těhotenství nebezpečný jen ve vyšším stádiu? Kvůli porodu že by jako mohlo dojít na porod? Tak to znám od rodičůtak přemýšlím co by mohlo leknutí matky dítěti způsobit?
Vůbec nic… Max v termínu to uspisi porod.
Ale jinak fakt nevím, co by se mělo stát..
@Lucky1602 píše:
Holky a není to leknutí v těhotenství nebezpečný jen ve vyšším stádiu? Kvůli porodu že by jako mohlo dojít na porod? Tak to znám od rodičůtak přemýšlím co by mohlo leknutí matky dítěti způsobit?
to zas ne. Jednou mi v těhotenství nedopatřením spadla na hlavu dřevěná deska (kus poličky, kterou manžel přivrtával), byla jsem asi ve 25tt. Vyděsilo mě to hrozně, ale mimi i já naštěstí ok. Ani k předčasnému porodu nedošlo.
No právě taky přemýšlím co by se asi mohlo stát mám doma dvě holčičky jsem v 5 měsící a šoky mám denně
ani mě nenapadlo že by se mohlo něco stát právě ale vím že tedy může uspíšit porod někdy kolem termínu porodu
snad zakladatelku uklidnime ![]()
@Lucky1602 @pe-terka @martina.se @martina.se @BiohazardMichell @Annabela11
Moc dekuji, jste zlaticka ![]()
@debra.morgan no už jsme asi usoudili že nic (snad ) ale někteří tomu věří a obávají se
když sem byla malá chytla jsem tetu za kotníky schovaná pod sušákem večer a pamatuju si jak sem dostala na hubu od mamky s vysvětlením že je teta těhotná a že můžu ublížit miminku když ji leknu a fakt si dodnes pamatuju jak teta sedla na zem vydychavala a byla celá bledá
paní zakladatelka píše že ji tlouklo srdce o sto šest a bylo jí zle myslím že každá těhotná v téhle situaci myslí na to dítě že to cítí sní ![]()