Šok v těhotenství 14tt

58
4.6.20 05:31

Šok v těhotenství 14tt

Ahoj, jsem ve 14tt a přítel tu měl bratra, který ještě o těhotenství neví. Chtěl si ze mě v noci vystřelit a když jsem tvrdě spala, pustil děsivý zvuk a bafl mi před obličejem s maskou. Bylo mi zle, busilo mi srdce, dokonce jsem zvracela. Za 5 minut bylo vše ok, jen se bojím, jestli to nemuze mit nejaky nasledek na mimcu. Diky moc za jakoukoli odpoved :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2330
4.6.20 05:40

Kolik mu je debi.. lovi?
Takového blba si vodit na noc domů? Nepřipadá mi to vucec normální. Ode dneška by měl zákaz prespavani.
Pro klid v duši se objednej k lékařce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
4.6.20 05:46

@FraDeu
Bylo to naposled, vyhodila ho pritelkyne, tak se chtel asi pobavit, nebo nevim. Byl pekne nalitej. Pry kdyby to vedel, tak by to neudelal a nastesti se alespon omluvil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
4.6.20 06:31

Myslím a doufám že by to nemělo mít hned nějaký doživotní následek pro miminko pokud by se něco dělo z tvého šoku pravděpodobně by se to dělo hned myslím, jinak s pakem v rodině soucítím mám kolem sebe to samé a i když vědí že jsem těhotná tak je to lekaní stále baví :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
4.6.20 06:48

@SabinkaKo Pokud by o tom věděl určitě by to neudělal…Myslím že by mělo být mimi ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.20 07:05

Mělo se jednat o nevinnou legrácku, jenže netušil, že jsi těhotná. Kdyby to věděl a není to de.il, tak by to neudělal.
Pokud je miminko prosperující, nemělo by se nic stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
4.6.20 07:47

Holky a není to leknutí v těhotenství nebezpečný jen ve vyšším stádiu? Kvůli porodu že by jako mohlo dojít na porod? Tak to znám od rodičů :think: tak přemýšlím co by mohlo leknutí matky dítěti způsobit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.6.20 08:13

@SabinkaKo nesil.. Lidi zažívají mnohem horší věci a mimca to přežijou.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.6.20 08:14
@Lucky1602 píše:
Holky a není to leknutí v těhotenství nebezpečný jen ve vyšším stádiu? Kvůli porodu že by jako mohlo dojít na porod? Tak to znám od rodičů :think: tak přemýšlím co by mohlo leknutí matky dítěti způsobit?

Vůbec nic… Max v termínu to uspisi porod.
Ale jinak fakt nevím, co by se mělo stát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
4.6.20 08:42
@Lucky1602 píše:

to zas ne. Jednou mi v těhotenství nedopatřením spadla na hlavu dřevěná deska (kus poličky, kterou manžel přivrtával), byla jsem asi ve 25tt. Vyděsilo mě to hrozně, ale mimi i já naštěstí ok. Ani k předčasnému porodu nedošlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
4.6.20 10:49

No právě taky přemýšlím co by se asi mohlo stát mám doma dvě holčičky jsem v 5 měsící a šoky mám denně :) ani mě nenapadlo že by se mohlo něco stát právě ale vím že tedy může uspíšit porod někdy kolem termínu porodu :) snad zakladatelku uklidnime :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
4.6.20 10:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
4.6.20 11:00

Proboha, co by se asi mělo stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
4.6.20 11:05

@debra.morgan no už jsme asi usoudili že nic (snad ) ale někteří tomu věří a obávají se :) když sem byla malá chytla jsem tetu za kotníky schovaná pod sušákem večer a pamatuju si jak sem dostala na hubu od mamky s vysvětlením že je teta těhotná a že můžu ublížit miminku když ji leknu a fakt si dodnes pamatuju jak teta sedla na zem vydychavala a byla celá bledá 8o paní zakladatelka píše že ji tlouklo srdce o sto šest a bylo jí zle myslím že každá těhotná v téhle situaci myslí na to dítě že to cítí sní :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí