Jak často chodit do solárka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
22.11.19 21:45
@Anonymní píše:
Prosím Tě, buď v klidu. To jsou takové ty bláboly a strašení, co se přesně daly čekat :mrgreen:. Pokud chceš být opálená takto jednorázově a nestane se z toho několikaletá rutina, tak Ti pleť za tři náštěvy fakt nezestárne ani neumřeš. A ano se nezvrckneš :lol:. Stejně tak nebudeš mít chemickou oranžádu, na to bys musela chodit opravdu dlouho a na dlouho. By mě zajímalo, zda ty, které zde píšou tyto věci, někdy na solárku byly. To asi teď tedy chodí po světě zcvrklé a oranžové :mrgreen:. Klíďo jdi, já chodím také vždy jen před plesovkou, jdu třikrát týdně na 12 min. a pak už jen tak na udržení 2× během ledna. Přikládám foto, kde jsem vedle kamarádky. Moc z nás tedy vidět není, ale ona je ta typická bledulka po celý rok, a vlevo jsem já a rozhodně si tedy nepřijdu jak pěst na oko, prostě mám pokožku jen natónovanou, aby nebyla šedozelená :lol:

Tak na téhle fotce není poznat, že bys někdy do solárka šla. Vyhozené peníze. Solárko je nezdravé a zbytečné. Ale některé slečny si myslí, že bez solárka nemůžou plesat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.19 22:09
@Russet píše:
Tak na téhle fotce není poznat, že bys někdy do solárka šla. Vyhozené peníze. Solárko je nezdravé a zbytečné. Ale některé slečny si myslí, že bez solárka nemůžou plesat :zed:

Tak to jsi asi jediná, kdo ten rozdíl mezi náma dvěma nevidí :mrgreen:. I když uznávám, ta fotka je dost ostříhlá. Každopádně Ti, zakladatelko, dám ještě jedno porovnáni. A Russet, nikdo neříká, že bez toho nemůžeme plesat, ale ta návštěva solárka 6× za rok,,zabije" nás, ne Tebe, tak take it easy :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1816
23.11.19 01:09
@Teri18 píše:
Děkuji za odpověď, rozhodla jsem se, že začnu chodit až během Vánoc-každý týden až do maturaku-cca mesic-takže půjdu 4/5 krát na 15-20 minut, stačí to? no asi sama uvidim, jak to chytne, premýšlela jsem na samoopalovákem, jelikož jsem se s nim dřív dost hodně mazala, ale už nechci hrozně smrdí a ta barva je proste oranžová, a je potřeba se mazat fakt často..ve třídě mam kamaradky, co tam chodí a ta barva je fakt přirozeně hněda, jak odslunka, jen se trochu bojim kvůli pleti, měla jsem ji dřív problematickou, tak aby se mi to nějak po solárko nezhoršilo

Ty jsi nikdy nebyla na solarku a chces jit poprve na 15-20min? To jsi odvazna teda… ja uz byla i podle pani co tam pracovala odvazna kdyz jsem sla na 10min uplne poprve. Za me teda lepsi jit vickrat a kratsi dobu nez to pak nahanet minutama na konci a spalit se :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
23.11.19 04:27
@Russet píše:
Tak na téhle fotce není poznat, že bys někdy do solárka šla. Vyhozené peníze. Solárko je nezdravé a zbytečné. Ale některé slečny si myslí, že bez solárka nemůžou plesat :zed:

já tam taky žádný rozdíl nevidím :D Ale aspoň mohla všem říkat, jak kvůli té stejně vybledlé brvě byla x krát v solárku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
53518
23.11.19 08:19
@lucenka píše:
já tam taky žádný rozdíl nevidím :D Ale aspoň mohla všem říkat, jak kvůli té stejně vybledlé brvě byla x krát v solárku :mrgreen:

Když si představím, že bych místo učení lezla to té „rakve“, tak mě jímá hrůza. Opálená jsem prostě v létě (letos se mi to obzvlášť povedlo) a v zimě bledule do zelena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
23.11.19 08:21
@Anonymní píše:
Tak to jsi asi jediná, kdo ten rozdíl mezi náma dvěma nevidí :mrgreen:. I když uznávám, ta fotka je dost ostříhlá. Každopádně Ti, zakladatelko, dám ještě jedno porovnáni. A Russet, nikdo neříká, že bez toho nemůžeme plesat, ale ta návštěva solárka 6× za rok,,zabije" nás, ne Tebe, tak take it easy :mavam:

Prosím tě, solárko je naprosto out, to nevíš? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
23.11.19 18:30
@lucenka píše:
Ale aspoň mohla všem říkat, jak kvůli té stejně vybledlé brvě byla x krát v solárku :mrgreen:

A poč bych to měla říkat? :lol: Já nevím, jak Ty, ale já když vidím někoho opáleného, tak s ním obvykle moc neřeším, zda je to ze sluníčka, solárka, samoopalováku, make-upu, nástřiku nebo od přírody :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
23.11.19 18:32
@Russet píše:
Prosím tě, solárko je naprosto out, to nevíš? :P

A sakra, tak to mi budeš muset napsat seznam, abych věděla, co je dost out a in, a mohla se tím řídit :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
23.11.19 18:44

@Showme_a na solárku jsem nikdy nebyla, ale běžně se na slunicku nespalim, v říjnu jsem byla v Egyptě a cely den na slunicku, nemazala jsem se, a ani jednou jsem se nespalila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
23.11.19 18:56
@Teri18 píše:
@Showme_a na solárku jsem nikdy nebyla, ale běžně se na slunicku nespalim, v říjnu jsem byla v Egyptě a cely den na slunicku, nemazala jsem se, a ani jednou jsem se nespalila

Ale možná je pravda, že lepší je víckrát a na méně minut. Já se taky nikdy nikde neplálila, ale na solárku je fakt radno to nepřepísknout, kort když člověk nikdy nebyl. I mi to lépe chytá, když jdu víckrát a krátce. Uvidíš, jak Ti to sedne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
23.11.19 22:20
@yocheved píše:
Ale možná je pravda, že lepší je víckrát a na méně minut. Já se taky nikdy nikde neplálila, ale na solárku je fakt radno to nepřepísknout, kort když člověk nikdy nebyl. I mi to lépe chytá, když jdu víckrát a krátce. Uvidíš, jak Ti to sedne :kytka:

Jasné, dekuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
23.11.19 22:26
@yocheved píše:
A poč bych to měla říkat? :lol: Já nevím, jak Ty, ale já když vidím někoho opáleného, tak s ním obvykle moc neřeším, zda je to ze sluníčka, solárka, samoopalováku, make-upu, nástřiku nebo od přírody :D.

No jenže na té fotce není vidět rozdíl mezi opálenou ze solárka a neopalenou kamarádkou. Tak ta z toho solárka nejspíš musi okolí upozorňovat na to, že je opálená, jinak by si toho nikdo nevšiml ;)

• Citovat
  • Upravit
2144
23.11.19 23:08
@lucenka píše:
No jenže na té fotce není vidět rozdíl mezi opálenou ze solárka a neopalenou kamarádkou. Tak ta z toho solárka nejspíš musi okolí upozorňovat na to, že je opálená, jinak by si toho nikdo nevšiml ;)

Tak jsem pro jistotu všem starostlivkám, které mají strach o můj čas, peníze a zdraví ze solárka bez efektu, přiložila ještě jednou dvojici fotek, kde je to dost patrné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
24.11.19 01:21
@yocheved píše:
A sakra, tak to mi budeš muset napsat seznam, abych věděla, co je dost out a in, a mohla se tím řídit :potlesk:

Tak bacha, abys nakonec nedopadla jako Šebrleho synovec kulturista. Ten byl tak flekatý, až to hezký nebylo. Asi rád solárko a samoopalovák (nebo co na sebe kulturisti matlaj).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
24.11.19 01:58
@yocheved píše:
Tak jsem pro jistotu všem starostlivkám, které mají strach o můj čas, peníze a zdraví ze solárka bez efektu, přiložila ještě jednou dvojici fotek, kde je to dost patrné ;)

Máš na mysli ty fotky, které jsou focené každá za úplně jiných světelných podmínek, takže nemají nejmenší vypovídající hodnotu?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek