SoS Linecké

18329
18.12.19 12:44

SoS Linecké

Tak včera večer jsem úspěšně zvládla těsto, dala ho pyšně do lednice a ráno bylo jak kámen. Už je na lince skoro trh hodiny a furt to nemekne :zed: co sem udělala blbě a co mám dělat? Asi teda máme výkonnou ledničku… Jinak jsem jela podle receptu 100-200-300 ale kombinovano s domácím receptem jsem tam dala jen 160 masla :nevim:

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7728
18.12.19 12:45

Na chvíli do mikrovlnky možná :nevim:

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
994
18.12.19 12:47

Ja bych jeste pockala.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
220
18.12.19 12:50

Ja když nemekne, kus odkrojím a propracuji znovu rukama, tím to docela hezky rychle změkne. Tak ať se podaří! :kytka:

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
9106
18.12.19 12:50

@Bubla Bůčková To změkne, dej tomu čas. Hlavně ho nijak nezahřívej.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
18329
18.12.19 12:51

Takže je to normální… No uvidíme. Zkusit pak roztrhnout tu kouli a zase rukama matlat no.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
2637
18.12.19 12:53

Zkus ho propracovat v ruce. Rozdrobit a párkrát prohňácat. ;)

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
1986
18.12.19 12:54

Rozdělit na menší díly…a potěch dílech propracovat..lépe se s tím bude pracovat a nebude ti rychle měknout…a lepit se..mívám opačný problém rychle mi měkne vždy…

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
18329
18.12.19 12:56

Stejně to spalim určitě :mrgreen:

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
2637
18.12.19 12:56
@Bubla Bůčková píše:
Stejně to spalim určitě :mrgreen:

Spálené je na krásu. :mrgreen:

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
637
18.12.19 12:57

@Bubla Bůčková Já včera nechávala těsta odstát na lince cel dopoledne, vyndávala jsem v 5 ráno, když jsem strašila po baráku a dělala až ve 14 hodin a stejně bylo těsto na išlské dortíčky ještě dost tuhé. Dej tomu čas můžeš i rozdělit kouli třeba po plátcích, půjde to rychleji ;). Nebo pak hnětat rukama a dodáš tomu teplo a povolí.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
18329
18.12.19 12:57

To se potre marmeládou :lol:

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
18329
18.12.19 12:58
@Katy488 píše:
@Bubla Bůčková Já včera nechávala těsta odstát na lince cel dopoledne, vyndávala jsem v 5 ráno, když jsem strašila po baráku a dělala až ve 14 hodin a stejně bylo těsto na išlské dortíčky ještě dost tuhé. Dej tomu čas můžeš i rozdělit kouli třeba po plátcích, půjde to rychleji ;). Nebo pak hnětat rukama a dodáš tomu teplo a povolí.

Tak jako je v tom žloutek a mám to tu v pokojové teplotě… No dobrá, dobrá. Na mě je tohle vyšší dívčí.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
637
18.12.19 12:59
@Bubla Bůčková píše:
Stejně to spalim určitě :mrgreen:

A máš horkovzdušku nebo jen obyč troubu?

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
2789
18.12.19 13:00

Zkus krajet ostrym nozem jak krajicky chleba a but pujde valet tak nebo jeste trochu propracovat prohrat v rukou… kdyby ti tak zmeklo moc, tak klidne zas chvili lednice. Linecky me mamka ucila delat po kouskach a rychle prave ze ma maly rozmezi teplot akorat pro praci

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mohlo by vás zajímat