Současné očkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11734
27.4.12 16:47
@terinka4444 píše:
Když už tu máme očkování, můžu poprosit o radu? Málá jde teď ve dvou měsících na první hexu, náš doktor k tomu píchá už i Prevenar, určitě ho chci, máme v rodině s pneumokokem špatnou přešpatnou zkušenost, jen nevím, jestli jí ho píchat současně s hexou, doktor tvrdí, do jedné nohy tu a do druhé tu a je to v pohodě, no já nevím, navíc už 10 dnů bojujeme s ukrutnou rýmou, mívá i lehce zvýšenou teplotu, dá se ten prevenar posunout, aby ho stále dotovala pojišťovna, u první dcery jsme ho ještě plně hradili, to se mi teď nechce, finance se tenčí, že by ho dostala třeba týden po hexe, nebo jak je to nejlepší? Co myslíte? Jen prosím o názor, mám jen názor thoho našeho doktora, studuju a hledám na
internetu, ale z toho má člověk jen zmatek v hlavě.Tak moje malá 5,5 měsíců je uř 3× očkovaná vakcínou Hexa a Prevenarem, očkovali to zároveň, ale do každé nohy, tak jak píšeš. Očkování se prej může posunout o 2 měsíce a k tomu hrazení Prevenaru pojišťovnou, Prevenar není hrazený, já platím pokaždé za něj 450 kč, zadarmo je jen Synflorix :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11734
27.4.12 16:48

@terinka4444
Tak moje malá 5,5 měsíců je uř 3× očkovaná vakcínou Hexa a Prevenarem, očkovali to zároveň, ale do každé nohy, tak jak píšeš. Očkování se prej může posunout o 2 měsíce a k tomu hrazení Prevenaru pojišťovnou, Prevenar není hrazený, já platím pokaždé za něj 450 kč, zadarmo je jen Synflorix

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101781
28.4.12 08:58

@kotaska91 Prevenar částečně hrazený je (do výše ceny Synflorixu), doplácíš pouze ten rozdíl, kdyby hrazený nebyl, tak tě vyjde na několik tisíc.
A já bych třeba zároveň neočkovala, přijde mi to jako zbytečná zátěž, dávala jsem to postupně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek