Soukromá školka České Budějovice

46669
8.4.13 14:12

Soukromá školka České Budějovice

Prosím o zkušenosti se soukromými školkami v Budějovicích. Na netu se mi příliš nedaří najít, co potřebuji.
Případně doporučte školku někde blízko sídliště Šumava, i když to už je asi nadstandart.

A máte někdo zkušenost s miniškolkou na Zavadilce?
A kdyby byly odkazy, to byste byly moc laskavé :P

Díky! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8.4.13 14:20

Ahoj,
dívala jsi se tady ?
Já jsem se dívala jen zběžně, nevím, co přesně hledáš.
Jinak si taky na zkušenosti počkám, asi nás to bude taky čekat.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.4.13 14:26

No, mě tam právě nechce pustit antivirák, nechápu…

Něco jsem našla, ale to jsou obecné informace, spíš bych chtěla osobní zkušenosti. I když ve finále si asi člověk nemůže moc vybírat, přece jen to ale není zadarmo :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
8.4.13 14:31

Kamaradka ted otevrela skolku Tedik v Haskovce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
8.4.13 15:21

O te ted psali v tydeniku Ceskobudejovice a zda se mi vcelku fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.4.13 16:23
@kukajda píše:
Kamaradka ted otevrela skolku Tedik v Haskovce

Nemáš bližší info, kontakt nebo odkaz na stránky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
8.4.13 19:59

Kristy ja nasla jeden odkaz na tu skolku ale neumim to sem vlozit pac mi to pise ze je to zakazane koukni do sz tam to slo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.4.13 20:05

Díky, Barčo!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.4.13 12:14

Dívky, prosím vás, nemáte někdo osobní zkušenost s tou školičkou Tedík? Nebo vaše kamarádky nebo jejich kamarádky :D

Stránky mají pěkné, paní je po telefonu i mailu moc příjemná a ve čtvrtek se tam jdeme podívat. Cena je nejnižší ve městě, tak doufám, že zde neplatí přímá úměra - čím nižší cena, tím horší kvalita. Zase bych nedávala dítě do školky za každou cenu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
22.4.13 21:54

Ted jsem na Tedíka koukala chybí mi tam cena. Bohužel nás taky nevzali. a školku potřebuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
22.4.13 23:22

Tak cenu jsme nakonec našla. Ale ted jsem koukala kolik měli přijmout dětí do školky a měli přijmout 56 a přijmuli jen 51 a na druhé jen43 a mma dojem že měli přijmout taky kolem 50. tak jako co to je?!§

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
23.4.13 11:43

@LenkaZi, já Ondru hlásila do Opletalky, kam přijímali 60 dětí. Poslední přijaté číslo bylo 165, to znamená, že minimálně tolik dětí se hlásilo. To je šílený!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
23.4.13 11:52
@KPKristy píše:
@LenkaZi, já Ondru hlásila do Opletalky, kam přijímali 60 dětí. Poslední přijaté číslo bylo 165, to znamená, že minimálně tolik dětí se hlásilo. To je šílený!

To já teda nevim kolik se hlasilo tady dětí. Já jsem Dana hlásila do Jizerské a dlouhé. V Dlouhé vim že nás nevzali a v jizerské jsem to nepochopila. Tam maji roděleno přijato a pozastaveno. paní učitelka mi ráno vysvětlovala že to neznamená že nejsme přijati jen pozastaveno. Asi jsme natrvrdlá, ale do jizerské brali jen 50 dětí z toho na papíře je napsáno jen 43. Nikde neni napráno nepřijato.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
23.4.13 11:55

@LenkaZi, tak tomu taky nerozumím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
23.4.13 11:59
@KPKristy píše:

Nás tam taky nevzali :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin