Soukromá střední škola MAJA, s. r. o Mladá Boleslav

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5499
26.8.17 17:55

@leoh Ahoj, končila jsem letos v květnu, z naší třídy jedna neudělala, některé byly i 3 a 4.. nejde se na to úplně vykašlat, ale např. já jsem během studia zvládla i porod a druhé starší dítě, žádné špatné známky. Je ale pravda, že mě studium bavilo a měla jsem i podporu doma. Rozhodla jsem se i dále studovat. Pokud k tomu máš cit a bavilo by tě to, proč ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.8.17 08:18

Ahoj,
děkuji moc za info a gratuluji. Tak do toho půjdu :o)) byl to můj sen od mala tak si ho splním :o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
31.1.18 17:32

Dobrý den. Také mám pár dotazů :) Jak je náročná tělesná výchova? a jak je náročná výtvarná výchova. Co jste tam na výchovách konkrétně dělaly? děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
31.1.18 18:32

@Hanisska11 TV není vůbec (dálková forma), VV náročná celkem byla, tedy hlavně vyučující učitelka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
31.1.18 20:23

@Barborkaa26 takže je převážně vše teorie… má výšku filosofii a potom učitelství na druhý stupen a tak jsem si říkala že bych si udělala i tu školku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
1.2.18 05:35

@Hanisska11 píší se hodně seminárky, cca 10 normostran, maturitní práce apod. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
1.2.18 08:25

Ahoj, já jsem vloni váhala a nestihla jsem to (bylo už plno) ale letos už mám podanou přihlášku :o)) a jdu do toho :o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.18 17:31

Maji ještě volno, tak si budu podavat přihlášku teď. Jak často je výuka u jednoleteho studia dalkove/kombinovane? Na konci září se mi narodi miminko, takze začnu studovat s opravdu malým miminkem, dá se to zvladnout? Můžete si z treba miminko vzit sebou? Jak je to s hudebni naukou? Nemám žádné znalosti s hudební nauky nebo hry na nástroj. Předem děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.19 11:02

Maja dálkové studium, Mladá Boleslav

Ahoj, mohla by jste některá sdělit více info o studiu, dálkové 2 leté…? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.19 11:20

@Petra 22007 ahoj, jsem na jednoletem, prej je to nahustene dvoulete pro ucitelky s praxi.Co by te zajimalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.19 12:11

Hlavně jak je to s hrou na nástroje… zvládala jsem jen úplné základy a před 5 lety jsem se naučila pár písniček na klávesy ke zkoušce / v prvním semestru Vš.- dálkově…/ .od té doby už jsem vše zapomněla. Po prvním semestru jsem školu musela ukončit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.19 21:09

Zdravím všechny, je tu někdo, kdo letos bude nastupovat na tuto školu prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.19 15:15

já ne, já už naštěstí budu maturovat v červnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.2.19 17:17

já si teď budu podávat přihlášku, snad to ještě stihnu. A pevně doufám, že to studium zvládnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.4.19 19:52

Dobrý den,
prosím byla by jste tak hodná a poskytla mi info. Letos nastupuji na 2 leté pomaturitní studium a zajímá mě jak je to s hrou na hudební nástroj, které mě trošku děsí, protože s tím nemám bohužel žádné zkušenosti. Moc děkuji Míša I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze