Soukromá střední škola MAJA, s. r. o Mladá Boleslav

5499
30.3.15 19:56

Soukromá střední škola MAJA, s. r. o Mladá Boleslav

Ahoj, touto cestou hledám někoho, kdo má zkušenosti s touto školou a oborem PŘEDŠKOLNÍ A MIMOŠKOLNÍ PEDAGOGIKA a mohl by mi poskytnout více informací. Předem děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
M-A
689
18.1.17 17:29

Ozivuju diskusi, ma prosim nekdo zkusenost??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
18.1.17 18:27

@M-A povídej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.17 18:35

Ano mám copak chceš vědět?

• Citovat
  • Upravit
M-A
689
18.1.17 18:40
@Barborkaa26
@Anonymní píše:
Ano mám copak chceš vědět?

Mam zajem studovat kombinovane jeden rok ale byla sem upozornena jak to je s uznavanim vzdelani. Nemate s tim problem, pripadne kde? Nebo nemate odkaz kde se da dohledat uplatneni a aby to bylo i pravne vporadku? potrebuju do šd. Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
18.1.17 18:44

@M-A já teda nepotřebovala nic uznat, potřebuješ mít nějaké předměty již hotové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.17 18:49

@M-A studovala jsem před 2 lety a naprosto v klidu i všechny moje spolužačky neměly problém s uznáním studia vše právně sedí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.17 19:01
@M-A píše:
@Barborkaa26Mam zajem studovat kombinovane jeden rok ale byla sem upozornena jak to je s uznavanim vzdelani. Nemate s tim problem, pripadne kde? Nebo nemate odkaz kde se da dohledat uplatneni a aby to bylo i pravne vporadku? potrebuju do šd. Dekuju

s uznáním mít problém nebudeš, když se podíváš na kód vzděláváni tak sedí i s jinými školamy pedagogickýmí. Pokud chceš studovat na 1 rok musiš mít praxi tři roky někde ve školství buď školka nebo družina, jinak budeš muset studovat dva roky. Musiš už mít maturitu. A tam už budeš mít pouze odborné předměty. Taky pracuji ve šd, teď tedy půjdu na mateřskou a pak bych ráda do školky.

• Citovat
  • Upravit
M-A
689
18.1.17 19:54
@Anonymní píše:
s uznáním mít problém nebudeš, když se podíváš na kód vzděláváni tak sedí i s jinými školamy pedagogickýmí. Pokud chceš studovat na 1 rok musiš mít praxi tři roky někde ve školství buď školka nebo družina, jinak budeš muset studovat dva roky. Musiš už mít maturitu. A tam už budeš mít pouze odborné předměty. Taky pracuji ve šd, teď tedy půjdu na mateřskou a pak bych ráda do školky.

Ano vsechno vim a vse splnuju pro 1letou… ja studuju i vs ucitelstvi pro ms ale to prave mi nestaci pro druzinu kde momentalne pracuju a v nejblizsi dobe neni v ms misto tak resim jake mam moznosti a byla sem upozornena ze maja neodpovida pozadavkum na vzdelani ale jiny tvrdi ze v pohode… dekuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.17 18:41

Holky, tak co hlásí se tam letos někdo na dvouleté PAMP? Nebo je tu někdo, kdo už to má za sebou a podal mi nějaké info?? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M-A
689
2.2.17 20:33

@Reeeziiinaaa ja chtela na rocni ale to je ve vsedni den tak jsem premyslela na dvoulete kvuli tomu ze to je o vikendu (mam vic jak tri roky praxe) ale nakonec jsem to vymyslela jinak takze doufam ze nakonec nebudu muset sem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
2.2.17 21:02

@Reeeziiinaaa já končím letos, 2 leté ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.17 21:47
@Barborkaa26 píše:
@Reeeziiinaaa já končím letos, 2 leté ;)

A jak to slo? Hrala jste na nejaky hud. nastroj, nez jste tam nastoupila? A ucite uz nekde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
3.2.17 06:09

@Reeeziiinaaa Jde to v pohodě, někomu víc, někomu míň, ale jde ;) Kdysi v mládí jsem hrála na flétnu, jinak ne. Tady jsme měly flétnu a teď máme klávesy. Ještě nikde neučím, jsem na rodičáku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
25.8.17 10:55

Ahoj,
můžu se zeptat jestli to jde zvládnout? Ze školy už jsem dost let doma dva puberťáky :o) Udělali to všichni a je to přísná škola? Byla by možnost odkupu učebnic? Díky Lea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze