Soukromá střední škola MAJA, s. r. o Mladá Boleslav
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@verys85 dnes mi přišel dopis ze školy a veškeré informace k platbě atd.
tak snad i Vám to přišlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Akrasanreb Ano, také mi dnes přišel dopis. Jen mě tam zarazilo, že část studentů bude studovat každé pondělí a část bude mít víkendovou formu výuky. Bydlím 150 km a počítala jsem s výukou 1× o víkendu za měsíc. Musím se optat na to, jak se studenti pak rozdělují…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@verys85 ano četla jsem taky. Bylo psáno, kdo má zájem o pondělní výuku, že si má zavolat paní… podle mého výuka normálně bude probíhat o víkendu, předchozí ročník má i takový rozvrh. Tak to máte tedy kus cesty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Akrasanreb Ano, je to tak. Pondělí pouze pro zájemce a ostatní budou mít 1 víkend v měsíci (dnes mi odpověděla paní ze školy na email). Dálku to mám, ale naštěstí bydlí můj bratr cca 30 km od školy, tak u něj v sobotu přespím. Mohu se zeptat jak jste na tom s hrou na klavír? Hrajete nebo ne? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@verys85 neovládám ani jedno jak flétnu tak klavír
budu to řešit doučováním. Ve škole mi bylo řečeno, že to úplně problém není, že na to hrát neumím. Nechtějí prej z nás mít skladatele
do školky stačí ten základ, tak snad to tak opravdu bude
tak to máte dobrý
ja budu jezdit z Jičína, tak to mám naštěstí oproti Vám kousek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Akrasanreb Super. Můžeme si pak třeba napsat v jaké jsme třídě, až nám dají vědět. Třeba se sejdeme ve společné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnova diskuze
Dobrý den, @verys85, @Akrasanreb
Mohu se zeptat, jak Vám všem jde studium?
Mám o tento obor veliký zájem, podělily byste se mnou o zkušenosti atd.?
Jak píšete, tak jsem výtvarnou a hudební výchovou též nepolíbená a jelikož je škola jen jeden víkend v měsíci, tak mi to asi moc nedá
![]()
Děkuji předem. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
studium se zvládnout dá. Je založeno hodně na psaní seminárních prací. K tomu píšeme testy z probraneho bloku- bud v hodině a nebo z domova pres internet (test je otevřený na pár dnů a je tam časový limit na zaskrtavani odpovědi). Na výtvarnou výchovu máme moc fajn učitelku, ta je v pohode. Stejně tak hra na hudební nástroj. Nyní jeste cekáme, zda budeme mít příští rok na hru stejnou paní učitelku. První rok se hraje na flétnu. Kdo se stydel, byl nervozni hrát na známku v hodině, nahrál se doma na telefon a poslal to paní učitelce
Umíme stupnici C-dur a uz jsem zvladla detem ve skolce na flétnu zahrát jednoduché písně. V druhém ročníku je místo fletny hra na klavír, tak uvidime jak půjde ta
Maturitni předměty - pedagogika, na tu máme fajn učitelku, je moc hodná. Psychologie - tam trošku s paní ucitelkou nevíme jak spolupracovat, ale také se da zvládnout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Někdo aktuální zkušenost? Jak je studium náročné časově?
docházka i práce doma
- Citovat
- Upravit