Sourozenecký kočárek Jané twone

4846
28.6.13 14:35

sourozenecký kočárek jané twone

Ahoj :mavam:
Zajímalo by mne, zda někdo máte sourozenecký kočárek jané twone: http://www.detskyruzek.cz/…5-jane_twone

Docela se mi líbí a zajímaly by mne také vaše zkušenosti… Tříkolky moc nemusím a tento se z nabídky sourozeneckých kočárků líbí asi nejvíce.
Předem díky za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
461
28.6.13 14:53

Ahojky, já mám děti 1,5 let od sebe a kočárek zn. Easy walker Duo a jsem s ním ohromně spokojená! Jane jsem také zvažovala a málem i koupila ale potom čirou náhodou mi byl tento doporučen a nedám na něj dopustit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
28.6.13 15:25

Je pekny taky jsem na nej koukala ale nakonec jsme vybrali jiný.. jde bud udelat jako single a nebo potom jako tandem ve vsech variacich je nádhernej lehkej no proste jsem si ho zamilovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
20.8.13 00:45

@Petrra povídej, co bys chtěla vědět…mám dokonce i tuhle barevnou kombinaci, teď ho budu prodávat. Děti máme 16.5m od sebe. Používala jsme ho tedy jako sourozenecký kočárek..funguje na něm systém PRO - nacvaknu tam korbičku matrix nebo autosedačku Stratu a nebo ty sedátka, je to hodně variabilní a stabilní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4846
20.8.13 10:27

Už jsem se na něj byla podívat i v obchodě, ale bohužel jsem nenarazila na žádný bazárkový :,( :,( Jen z toho, co ještě nevím, protože prodavačka mě to nenechala vyzkoušet… Když bude jeden prcek sedět dole a druhého vyndám z té horní sedačky (a naopak) nemá tendenci se převracet? Ještě kolik je tam místa pro druhé dítko, když se nacvakne matrix? Nemáš náhodou foto, jak vypadá kočár s matrixem a druhým dítětem pod ním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
20.8.13 11:36

Bazárkové asi moc neseženeš, kupovali jsme říjen 2012 a to byly v ČR 4ks od každého jeden - kupovali jsme přímo v Handy Praha.

Když máš matrix nahoře, nemůžeš mít starší dole. Musí to být naopak..korba dole a sedátko nahoře. Co se týče stability, tak pokud vyndáš horní dítě, tak se to ani nehne. @Petrra hledám nějakou fotku, ale moc s emi nedaří, pohledám během dne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4846
20.8.13 13:32

@rosslyn - no a me prodavacka v Malviku tvrdila, ze to jde (Matrix nahore a starsi dole). Matrixe skladem nemeli, tak jsme to ani nemohli vyzkouset :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4846
20.8.13 13:34

Uz mas kupce? Budes prodavat i s Matrixem? Za kolik, jestli se muzu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.13 14:09

Ahoj, chci obnovit diskusi a zeptat se, zda si někdo další tento kočárek pořídil a jak jste s ním spokojené? Hlavně mě zajímá, jak staré děti se vám do něj vešly, především do korbičky matrix, protože mně se zdá strašně malá. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
8.11.13 14:13

@pippi.puncochata Tenhle kočárek nemám, ale přijde mi divné, že spodní dítě nemá příliš mnoho místa pro nožičky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.13 15:00

Já tu spodní sportovní sedačku moc nevyužiju, potřebuji kočárek pro dvě děti rozdílného věku, takže starší by byl ve sporťáku, mladší v korbě. Ta korba se mi zdá ale strašně malá, tak si nejsem jistá, že twone je správná volba. Taky bych ráda věděla, do jakého věku se kočárek dá použít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
14.6.14 21:35

@katerina2095 Ahoj, prosím tě co to máš (mělas) za značku kočárku (ten zelený?) :) děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
14.6.14 23:34

@shina To je iCandy, je to tam napsané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
15.6.14 10:13

@Slečna Ferka jn šak sem si toho taky už pak všimla… :roll: děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
15.6.14 10:16

@shina To je trochu drahá legrace… ;) Kamarádka teď čeká dvojčata a chce si koupit Baby Jogger City Select, bazarově se dá pořídit už od 12 tisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí