Sousedi kouří

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
24.1.11 14:48

Jo a kuřáci nic neporušují, jen díky našim debilním vyhuleným politikům, kteří nejsou schopni přijmout pořádný protikuřácký zákon :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minewka
24.1.11 14:49
PetaP píše:
No, oni jsou tak 2× starší než já a dost arogantní, málokdy pozdraví, i když pozdravím první, takže tam domluva možná vážně nebude. Je to naprd, asi s tím nic nezmůžu, jedině tam dítko nedávat, jistě, ale doma je tak akorát prudérní a vozit ho venku celý den taky nemůžu. Dávám ho tam proto, že tam hezky usne a já mám dost času udělat si doma co potřebuju.. :roll:

Keď sa správajú takto - to sa potom nedá robiť nič.
Ani z právneho hľadiska. Sú proste vonku, na lavičke. :nevim: :nevim:
Bohužiaľ.

• Citovat
  • Upravit
24.1.11 14:51

Minewko víš ústupek a ústupek je rozdíl, ona si ten balkon asi nepřesune a pokud už s nimi mluvila a nikam to nevedlo tak to je pak těžko. Co já bych dala za balkon a stát se mi pak že ho nemůžu využít by mi opravdu hodně vadilo. Zakladatelka tím nikoho neobtěžuje že tam dítě dává. Ono se vůbec často leckde řeší kuřáci ale je to jen jejich zlozvyk, tak proč mu ustupovat? Jinak samozřejmě pokud je domluva možná tak je to bezpochyby nejlepší varianta..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
24.1.11 14:53

Přesně tak, jako mě štve to, že sousedi si hulí na balkóně aby doma nahuleno neměli, ale já nemohu větrat bo bych tam měla nahuleno od nich…

jinak jsem taky kuřák, ale kouříme na balkóně v mezipatře, nebo na druhé straně - kde nejsou ložnice a dětské pokojíky…vlastně doma nekouříme skoro vůbec, pokud tu není návštěva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
24.1.11 14:54

Ahoj, nečetla jsem vše… jsem kuřačka - momentálně tedy ne, ale taky bych z toho byla na palici. Seřvala jsem i dělníky u nás na baráku, že mi vajgly po zemi házet nebudou…

Zkusila bych sousedy poprosit, zda by si nemohli lavičku přestěhovat, případně jim nabídnout, že jí přestěhuje manžel… pokud s nimi není domluva, tak bohužel asi nic nezmůžeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
24.1.11 14:56

Já bych asi radila.. přes zimu chodit s kočárem vem jezdit a na jaro, dát do nějakého pokoje a otevřít okno mimo kouř.
Myslím, že je jedno, jestli máš dítě na balkoně a nebo pod otevřeným oknem například v ložnici, až se nebude vyloženě topit…
Takto.. je pravda, že by měly být ohleduplní, ale v dnešní době spíš si každý dělá co chce..
Určtiě jsou to nějací starousedlíci a vy přistěhovní :think: . Já bych viděla prostě domluvu což nejde.. ale šlo by to tak, že kdyby věděli od kdy do kdy tam malý leží, tak tam nejít, jinak si tam můžou vykuřovat.. Ale asi těžko jim budeš nakazovat, vůbec tam nechodit kouřit, to ani nevěřím, že bys je ukecala…Nekouřím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65417
24.1.11 14:56

Peti.....a co znova zkusit že tu a tu hodinu je „znova a slušn쓞ádáš o to,jestli nepůjdou jinam…a když to nepůjde,vymyslet další postup…
a čí je to dům???kdo je majitel???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
24.1.11 14:58

no teda já chytám nerva když někdo vykuřuje na zastávce nebo kuřák co dokouřil nastoupí do busu to je strašnej puch :roll: .Už to tu zaznělo když to nejde po dobrym tak jim vylejt kýbl na hlavu a oni si pak rozmyslí kam si jít vykuřovat.Nechápu proč nekuřáci a malé děti musí trpět bezohlednýma kuřákama :cry:

• Citovat
  • Upravit
14335
24.1.11 14:59

jinak… musí ti teda pěkně vonět prádlo :mrgreen: :think: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2473
24.1.11 14:59

já zase nesnášim když jdu na wc a je tam smradu od cigaret od sousedů,co chodí vyhulovat na záchod :cert: taky je to banalita ale je to pro mě strašný když si tam jdu třeba po ránu sednout :poblion: a taky prd zmůžu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
24.1.11 15:03

Jako holky, ale to máte pořád něco, prostě to je bydlení v paneláku, bytovce.. , u nás zase, když někdo začne vařit,tak toho mám plnou kuchyň a přes ten větrák to smrdí ještě hůř..
Když jsem byla těhotná, tak jsem byla tak z hoto špatná, protože jsem nemohla do kuchyně ani vejít, protože bych se :poblion:
Sousedce jsem to taky neříkala, asi by kvůli mě nepřestala vařit..
S tím kouřením vás ale chápu, stačí mě návštěva kuřáka a pak všechno načihlé - pokud je silný :-?
U zakladatelky bych ale neradila nic natvrdo, co si budem oni jsou na koni, spíš bych radila zkusit po dobrém a domluvit se, kdy tam malý spí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
24.1.11 17:39

Na tuhle diskusi jsem narazila náhodou,ale máme doma obdobný případ.I když my dítě ještě nemáme.Bydlíme v 1 patře a balkon máme nad zahrádkou sousedů.Taky často kouří a navíc si pod okno naší kuchyně postavili gril.Takže permanentně od jara do podzimu „čucháme“ smrad z grilu,z cigaret nebo pro změnu posloucháme celé dny štěkot jejich psů..Na internetu jsem našla,že není v ničí kompetenci zakázat jim grilování na svém pozemku.Takže si asi musíme poradit nějak jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
24.1.11 20:38

Nějak nevím v čem by mohla zakladatelka ustoupit..Snad ,že by tam ten kočár nedávala a prádlo věšela v koupelně..A bylo by po problému a kuřáci by si vesele smrděli dál..Asi takhle???

Bydlím až ve 3. patře a kouř k nám občas zaletí i od pejskaře..Natož 2m od zdroje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
24.1.11 21:00

Tak tohle je u nás taky bohužel už letitý problém. Soused pod náma kouří z okna, takže to všechno máme v bytě. V létě v paneláku, kde máme okna jen na jednu stranu je to fakt mazec. Po dobrém nešlo nic, tak jsme to zkusili po zlém, nahrávali jsme si ho, když kouřil z okna a potom jsme podali stížnost na družstvo a na magistrát. On teda dělal ještě i hluk v noci, takže dostal od družstva napomenutí a na magistrátu bohužel nevím, o tom nedávají vyrozumění. Každopádně byl chvíli klid, ale po nějaké době si zase začal hulit, jako by se nic nedělo. Když jim člověk něco řekne (i jeho manželce, jsou až přes míru hluční), tak jsou sprostí, to že máme dítě je jim ukradené, ještě mají hlášky jako že oni taky vychovali děti, tak já jsem proti nim úplně h…o, když mám jedno a co je jim po mém dítěti… takže takhle. Jsou už oba na důchodě a já se opravdu modlím, aby na to kouření už konečně dojel a dostal třeba rakovinu plic. Je to hnusné, ale tím, co dělá zabíjí pomalu všechny okolo sebe. Pokud budete mít někdo radu jak na něj, tak sem s ní. :D I kýbel s vodou už mu chtěl přítel hodit na hlavu, ale to jsem zatrhla, na ně se musí jít chytře. Jen nevíme, jak no :think:
Fuj to jsem se zase rozčílila, jdu si dát čokoládku… :cert:

• Citovat
  • Upravit
19200
24.1.11 21:04
duuupka píše:
Tak tohle je u nás taky bohužel už letitý problém. Soused pod náma kouří z okna, takže to všechno máme v bytě. V létě v paneláku, kde máme okna jen na jednu stranu je to fakt mazec. Po dobrém nešlo nic, tak jsme to zkusili po zlém, nahrávali jsme si ho, když kouřil z okna a potom jsme podali stížnost na družstvo a na magistrát. On teda dělal ještě i hluk v noci, takže dostal od družstva napomenutí a na magistrátu bohužel nevím, o tom nedávají vyrozumění. Každopádně byl chvíli klid, ale po nějaké době si zase začal hulit, jako by se nic nedělo. Když jim člověk něco řekne (i jeho manželce, jsou až přes míru hluční), tak jsou sprostí, to že máme dítě je jim ukradené, ještě mají hlášky jako že oni taky vychovali děti, tak já jsem proti nim úplně h…o, když mám jedno a co je jim po mém dítěti… takže takhle. Jsou už oba na důchodě a já se opravdu modlím, aby na to kouření už konečně dojel a dostal třeba rakovinu plic. Je to hnusné, ale tím, co dělá zabíjí pomalu všechny okolo sebe. Pokud budete mít někdo radu jak na něj, tak sem s ní. :D I kýbel s vodou už mu chtěl přítel hodit na hlavu, ale to jsem zatrhla, na ně se musí jít chytře. Jen nevíme, jak no :think:
Fuj to jsem se zase rozčílila, jdu si dát čokoládku… :cert:

No tak koukám, že na tom nejsem zase až tak špatně :twisted: ne, je to vážně hnus, máme okna taky jen na tuto jednu stranu, takže nechat malého u otevřeného okna jinde v místnosti nejde.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí