Sousedi kouří

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24.1.11 21:58

Jak to tak čtu, tak nejlepším řešením by bylo se přestěhovat :-) Ne vážně, to je neuvěřitelný, jak vás omezují!!! Tohle fakt nechápu, takový ignoranti. Jako by si nemohli jít smradit ven třeba před barák, když už lezou na balkon! To jsou šmejdi!!!

Nejhorší je, že s takovýma lidma se po dobrým fakt nedomluvíš a po zlým to bude ještě horší, to si myslím já. Že tam budou just hulit a kdo ví co ještě jinýho by vymysleli jako návdavek.

Jak často tam prcka dáváš?

Jinak my bydlíme v paneláku u světelný křižovatky, takže smrádek taky máme, a když si ve 3. patře soused v létě na balkoně zapálí, tak to máme v bytě taky. Představa že mi někdo hulí přímo pod balkonem je :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
25.1.11 08:58

Dávám ho tam dopoledne a spí tam 4 hodiny.. když ne dopoledne tak odpo, prostě jedenkrát denně tam vždycky jde, už mě napadlo, že když spí tak hezky v kočárku, tak ho slabě obleču, dám mu slabou čepičku a dám kočárek dovnitř, otevřu okno na chvíli aby se nadýchal vzduchu a až usne, tak ho zas zavřu a nechám ho spát v kočárku doma.. Není to ujetý? :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
25.1.11 09:19

asi blý blbý dotaz, ale proč nejezdíš venku??? ATo nejde pojezdit po venku a pak - máte výtah, prostě zajet domu a kočárek nechat na chodbě, pokud nebudeš chtít jezdit celé 4 h?? Myslím doma na chodbě ne před dveřmi.
Známá i pár maminek to tak dělalo, že šlo ven, a pokud to trvalo dlouho, takprostě zajeli domu do chodby a dítě odkryly od dek zavinovaček, aby mu nebylo horko :nevim: Je pravda, že to bylo spíš na jaro, že se tak neoblékalo, ale i tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
25.1.11 09:22
kvaček píše:
asi blý blbý dotaz, ale proč nejezdíš venku??? ATo nejde pojezdit po venku a pak - máte výtah, prostě zajet domu a kočárek nechat na chodbě, pokud nebudeš chtít jezdit celé 4 h?? Myslím doma na chodbě ne před dveřmi.
Známá i pár maminek to tak dělalo, že šlo ven, a pokud to trvalo dlouho, takprostě zajeli domu do chodby a dítě odkryly od dek zavinovaček, aby mu nebylo horko :nevim: Je pravda, že to bylo spíš na jaro, že se tak neoblékalo, ale i tak

NO protože s ním jezdím pak venku odpoledne, nemůžu být celý den venku, musít taky občas uvařit, vyprat, uklidit :-) a právě že výtah nemáme, takže když ho v kočárkárně zaparkuju a vyndám z kočárku tak se mi vždycky vzbudí, jinak bych to tak dělala :-) :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
25.1.11 09:23

jinak mě napadlo.. dát dítě ven, a když zsjistíš, že jsou vykuřovat, zajet dovnitř na chvíli - snad teď v zimě tak nestojí půl hodiny :think: a pak až si dokouří jet znovu ven..
Vím, je to ustupek, ale jako lepší než nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
25.1.11 09:24
kvaček píše:
jinak mě napadlo.. dát dítě ven, a když zsjistíš, že jsou vykuřovat, zajet dovnitř na chvíli - snad teď v zimě tak nestojí půl hodiny :think: a pak až si dokouří jet znovu ven..
Vím, je to ustupek, ale jako lepší než nic

Je to možnost no.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
25.1.11 09:25

tak to si myslím, že malému stačí ta odpolední procházka na vzduchu.. Já myslela, že jako to je jeho celodenní příjem venkovního vzduchu :mrgreen:
Ale okno můžeš přiotevřít. Já jsem malého i teď prostě pořádně vyvětrám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
25.1.11 09:26

a zároveň bych pěkně dupla podpatkem, aby věděli, že zajíždíš a pořádně bych mlaskla - převrácení očí asi neuvidí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
25.1.11 09:27
kvaček píše:
tak to si myslím, že malému stačí ta odpolední procházka na vzduchu.. Já myslela, že jako to je jeho celodenní příjem venkovního vzduchu :mrgreen:
Ale okno můžeš přiotevřít. Já jsem malého i teď prostě pořádně vyvětrám..

No já ho tam dávám hlavně proto, že jinak je prudérní a vzteká se, v kočárku je okamžitě v klidu a já mám volné ruce :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
25.1.11 12:53
Lizbeth píše:
Asi bych pravidelně začala zalévat květiny na balkoně a pokropila je..A také by s tím prd zmohli.
:palec: :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veverunka11
27.1.11 14:27

pokud sousedi kouří na miminko,tak je vyzen je a když to nejde malou

• Citovat
  • Upravit
1583
27.1.11 19:11

a nebo vždycky když jdeš na balkon a oni tam budou smradit, tak začít nahlas říkat „fůůůj to je zase smradu“ nebo něco podobného třeba se aspon trochu zamyslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veverunka11
28.1.11 07:18

Taky dovryyy napad na ne rvat,kdyz
pujdes na balkon začít řvat-co to vyvadite,ja tu mam ma,e miminko bezte si kourit jinam,a strasne to páchne?ALE AZCIT RVAT ROZUMIS :lol:

• Citovat
  • Upravit
3
1.2.11 15:54

Zdravíme

Na tento portál jsem se přihlásila právě kvůli tomuto příspěvku. Aktuálně totiž řešíme hodně podobný problém. Máme jedenáctiměsíčního syna a sousedku (nájemnici), která kouří z okna, veškerý kouř nám jde přímo do ložnice, kde máme i malého. Sousedka se s námi odmítá bavit říká, že se nebude omezovat (že my nemůžeme ani vyvětrat ji nezajímá), majitelé bytu (sami mají malé děti) odmítají situaci řešit s tím, že jí nemůžou zakázat kouření. Hodně teď řeším, jak se může člověk bránit. Přestože se o pasivním kouření, a o tom, jak má velmi špatný vliv na malé děti pořád píše,ve skutečnosti se zatím nic nemění. Zjistila jsem zatím, že se lze odvolat na zákon č. 40/1964 Sb., občanského zákoníku § 127, tudíž, že „majitel se musí zdržet všeho, čím by nad míru přiměřenou poměrům obtěžoval jiného nebo čím by vážně ohrožoval výkon jeho práv“ patří sem i obtěžování prachem, popílkem, kouřem … Tak to možná zkusíme i přes právníka. Pokud by ale někdo měl i jiné rady, budeme moc rádi. Držíme Vám pěsti, ať to nějak vyřešíte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
1.2.11 16:34

Sobice - tenhle paragraf jsme si už taky kdysi našli… otázka jestli jim to dokážeš, my už jsme si pořizovali i videa. Asi je čas to taky hnát přes právníky. Určitě napiš, jak jste dopadli. Docela mně to zajímá.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure