Sousedi kuřáci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
529
26.4.15 18:27

@Neff a mě to třeba zrovna vadí i na tý ulici.. a jsem schopná, kvuli kuřákovi přejít na druhou stranu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
26.4.15 18:33

@Neff Venku se to rozptýlí. Nedusím se, „jen“ kašlu. Ale vadí mi to taky 8)
Větrám jen málo, aby mi to sem nelezlo. A jak můžu, utíkáme s dcerou do lesa.
Naši byli oba kuřáci, chodila jsem jim kupovat cigára. Ale kdy kouřili, to netuším, nikdy jsem je neviděla.
I já jsem kdysi kouřila, před dětmi, po dětech se mi rozjelo astma.
Dokonce mě děti (25, 21 a 6) nikdy neviděly opilou. Styděla bych se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
26.4.15 18:34
@Míšáneček píše:
@Neff a mě to třeba zrovna vadí i na tý ulici.. a jsem schopná, kvuli kuřákovi přejít na druhou stranu ;)

Já taky. A ještě „hučím“, že je to smrad a kdo to má čichat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
26.4.15 18:36

@laducha :D přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
26.4.15 19:21

@laducha To by mi prislo nemistne takhle nekomu na ulici nekomu rikat. Vsak nikdo netvrdi, ze chodis opila pred detma. Ja mam proste ten nazor ze za 1. Je kazdeho vec co si dela ve svem byt (at uz si vari veprove koleno nebo huli krabku za den) 2. ze se rozhodne kour (netvrdim ze smrad, ale to se dostane i kdyz varite) na spolecnou chodbu nedostane. 3. ze pokud vyfukuje kour z okna je sice nemile, kdyz ti nejaky zapach sem tam vlitne, ale za to spise mohou povetrnostni podminky

Co uznavam je, ze mate svine sousedy kdyz vam klepou na pradlo popel, to bych resila, ale rozhodne bych jim nezakazovala kourit na balkone, prislo by mi to jako omezovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
26.4.15 19:29

@Míšáneček Ja proste asi nikdy nepochopim problemy panelakovych lidi 8), ale chapu ze to musi byt docela na nic, kdyz u vas na patre jsou treba ctyri byty. Ale je to o toleranci, musite brat v potaz to, ze kurak vam nechtene „foukne“ do obyvaku kour a dalsi den vy treba budete delat obed, ktery mu nebude vonet nebo si Vase dite bude o vikendu behat po byte a on treba z toho taky nadseny nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
26.4.15 19:35

@Neff Já jim to nezakazuju, jen to nahlas komentuju…„do pr.ele, zase mi sem leze kouř“ :mrgreen: a na té ulici si to říkám spíš pod „vousy“.
A být opilá před dětmi stavím do stejné úrovně, jako si před nimi zapálit, tak jsem to myslela. Nepiju, jen jednou měsíčně jdu s kamarádkou „na jedno“ a i to už jsem vyměnila za Cappy s vodou.

Příspěvek upraven 26.04.15 v 19:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
26.4.15 19:36

Jenže smar obětžuje úplně stejně, jako třeba hluk, nebo násilí… pokud jde někdo na ulici a smrdí s cigárem x metrů kolem sebe, měl by se zamyslet… stejěn jako když hulím z oka a jasně vidím, že to jde sousedovi do otevřeného okna… prostě kuřáci obtěžují svoje okolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
26.4.15 19:42

@Kla :D Ja asi fakt prijdu protoze, ja si to fakt nedovedu predstavit, nebo poprosim souseda pod nami at si zapali jestli mi to pujde do okna (jako tehotne mi to taky dost smrdi) nebo si pockam az neco pripali (my mame ted na jare otevrene okna nonstop). Za to na chodbe citim skoro vse, co kde v jakem byte vari, nebo kdyz nekomu na prochazce zmokne pes (takze bez cichu asi nejsem), ale jak rikam, ja to projdu zavru dvere od bytu a mam od zapachu vseho druhu pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
26.4.15 19:49

@Ya-ya nesnáším, i když stojím na přechodu, čekám na zelenou a v dýmu.. nebo někdo čeká na autobus, kouří, přijede autobus, on nastoupí na poslední chvíli a ten poslední šluk vyfoukne až tam… hlavně, že když smrdí v obchodě bezďák, nebo v mhd, to všichni nadávají, a le že kuřák obtěžuej úplně stejně, už nevidí,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
26.4.15 20:02

@laducha Nemyslim si, ze by to dite nejak ovlinilo, kdyby nastala takova situace ze by jsi bylla treba nekde venku na posezeni na zahradce a dite by si hralo na prolezackach 10m od Tebe. Neco jineho je to bafat opravdu v tom byte, kde by to mohlo ovlivnit jeho zdravi. Nebo myslis z moralnich duvodu? Ze by jsi jako mela pocit, ze kvuli toho ze te dite videlo kourit za par let zacne take? Moji rodice jsou oba nekuraci, maji dve deti a paradoxne oba byvale kuraky („blby“ kolektiv na stredni 8) ) a znam i lidi, co prave koureni rodicu odradilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
26.4.15 20:07

@Krrysa Tak bych si odsedla, nebo bych slusne odpovedela, ze je vedle me obsazeno. V pripade stani bych se v ramci moznosti presunula jinde 8) a autama ti neporadim :D to by jsi asi musela vsem autum, autobusum, nakladakum a kamionum ucpat vyfuky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
26.4.15 20:10

@Neff já s autama ni nepsala proboha…a jak si chceš na přechodu odsednout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
26.4.15 20:11

@Neff Kouření se „nedědí“, naši kouřili oba, já ani ségra nekouříme.
Spíš mi to přijde nechutné, když si máma od dětí zapálí, když jsou děti v dohledu. I když nechutné je asi silné slovo :think:
Extchyně je silná kuřačka, dcera, aniž bych jí něco říkala, za ní nechce jít, že smrdí. Smrdí i věci, co donese, na Mikuláše donesla balíček a byl cítit.
Oblečení, vlasy, kůže, dech, byt, prostě všechno. U ní v bytě jsem byla s dcerou jednou, už mě tam nikdo neuvidí.
Sedí u nás hodinu a já to pak ještě půl dne cítím :think:
Ona i dost pije, takže je to extra dílo :mrgreen:

Mám dva dospělé syny a „zatím“ nekouří ani jeden, doufám, že ani nezačnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
26.4.15 20:13

Abych nebyla „za svatou“, v mládí jsem vyzkoušela cigarety, alkohol i trávu 8)
Ale nic mi to neříká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1