Sousedi kuřáci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.4.15 16:08

@Taka
nikdy nevíš, kdy začneš :think:

Příspěvek upraven 26.04.15 v 16:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
26.4.15 16:13

Taky máme sousedy kuřáky a děsně mě štvou. V zimě je mi to jedno, ale v létě si člověk nemůže ani otevřít okno bez toho aby neměl od sousedů nahulený v bytě. Oni kouří celý den na balkonech a my toho máme plný byt, takže mám jen dvě možnosti a to buď nevětrat, což je v létě dost děsný, ani v noci si nedají pokoj a nebo větrat a dýchat cigaretový kouř :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
26.4.15 16:13

@Taka nerekla bych, ze to bude v takove koncentraci (by fakt museli foukat primo do tveho okna aby ti to zpusobilo zdravotni komplikace) podle me za tim bude vice faktoru, ze se ti zhorsuje zdravotni stav. Je daleko horsi treba zit u rusne cesty kde jsou vetsi koncentrace splodin nez to ze ti vitr zanese trochu smradu do bytu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
26.4.15 16:19
@Neff píše:
@Taka nerekla bych, ze to bude v takove koncentraci (by fakt museli foukat primo do tveho okna aby ti to zpusobilo zdravotni komplikace) podle me za tim bude vice faktoru, ze se ti zhorsuje zdravotni stav. Je daleko horsi treba zit u rusne cesty kde jsou vetsi koncentrace splodin nez to ze ti vitr zanese trochu smradu do bytu.

No ono to není jen trochu smradu do bytu, vím to z vlastní zkušenosti. Kouří sousedi vedle nás i pod náma a když otevřu okno tak je to síla, hned je toho plný byt a je to dost nepříjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kla
2535
26.4.15 16:20

Holky pozvala bych vas domu, abyste zazili co to je mit pod sebou kuraka :-)). Nejlepsi to je v dobe, kdy ma dite laryngitidu a potrebujete mit otevreny okna, aby sel studeny vzduch a milostpan huli jednu za druhou, takze se neda vubec vyvetrat :-). Na chodbe je takovy smrad, ktery jim unika z bytu na chodbu. Holt kdo neveri neveri. :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kla
2535
26.4.15 16:21

A sousedka jsem celkem v pohode :-). Pozdravim, nedrbu :-). A rict to dotycnemu, no on dotycny nebudu dusevne uplne v pohode :-), takze je to spis o zivot :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
26.4.15 16:22

@Neff moje máti kouří hodně a kouří v bytě… divila by ses, jak je načichlá chodba, táhne se to pod dveřma.. akdyž tu sama tak strašně obahujejš, že smrad je něco jinýho než kouř, tak asi jistě víš, že požární hlásiče na smard moc regovat nebudou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kla
2535
26.4.15 16:23

@kouřící králík nerikej mi broucku, nejsem tvuj kolousek :-). Jaky existuji cigaraty je mi celkem ukradeny, nemam potrebu vyhazovat prachy za takovy blbosti :-)). Jak rikam mne je jedno jestli si kurak nici zdravi, ona takova rakovina plic, nic moc… Ale nevim proc by mel kurak nicit zdravi mne :-)).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
26.4.15 16:23
@Kla píše:
Holky pozvala bych vas domu, abyste zazili co to je mit pod sebou kuraka :-)). Nejlepsi to je v dobe, kdy ma dite laryngitidu a potrebujete mit otevreny okna, aby sel studeny vzduch a milostpan huli jednu za druhou, takze se neda vubec vyvetrat :-). Na chodbe je takovy smrad, ktery jim unika z bytu na chodbu. Holt kdo neveri neveri. :nevim:.

Souhlasím, už kvůli dětem je to blbý a v létě, když jsou horka spát kvůli kuřákům při zabedněných oknech, no kdo nezažil neuvěří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
26.4.15 16:24

@Neff Mně i kouř, co mi vletí do obýváku, když sousedi kouří na balkoně, vyvolá astmatický záchvat. Bylo jich v bytě 5 kuřáků, naštěstí už se 3 odstěhovali.
Jak psal někdo přede mnou, pořád mlácení dveřmi od balkonu a pořád smrad, 24 hodin denně. O popelu, co mám na balkoně, na prádle a na kytkách, a vajglech pod okny ani nemluvím.
Dceru jsem musela přestěhovat do jiného pokoje, abych jí mohla vyvětrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kla
2535
26.4.15 16:26

@Zdenuli asi tak nejak. Kurakovi to nevysvetlis. Muj tata kouri cely zivot a neni schopny se te vasne vzdat. Kurak se nevzda cigarety ani kvuli zdravi vlastnich deti. Vim to moc dobre. Moje mamka prestala kourit az kvuli svemu zdravi a babicka az kvuli jinemu panovi :-). Takze asi tak. Kurak je proste sobec, ktery si nepripusti, ze otravuje vzduch ostatnim :-)). Zazila jsem kuraku opravdu hodne, takze jsem si udelala jejich psychologicky obrazek :-)).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
26.4.15 16:31

@Kla včera sedím sdětma na zahrádce na zmrzce ( mekáč) a sedne si vedle nás madam. tak 30 let, zapálí si, smrad jak kráva z toho, dětem pod nos.. vůbec jí nenapadne, že je něco špatně.. jistě, má na to právo tam kouřit, ale kurńa, to jí nenapadne, že hulí dtěme do zmrzliny? já, když jsem kouřila kdysi, by mě hanba fackovala a šla bych někam pryč si zakouřit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
26.4.15 16:36
@Zdenuli píše:
Taky máme sousedy kuřáky a děsně mě štvou. V zimě je mi to jedno, ale v létě si člověk nemůže ani otevřít okno bez toho aby neměl od sousedů nahulený v bytě. Oni kouří celý den na balkonech a my toho máme plný byt, takže mám jen dvě možnosti a to buď nevětrat, což je v létě dost děsný, ani v noci si nedají pokoj a nebo větrat a dýchat cigaretový kouř :|

Tohle je přesný. Přesně tak to máme taky a já už jsem z toho zoufalá.
Ze začátku to bylo dobrý, ale postupně se kolem nastěhovalo 7 kuřáků! :zed: Teď jak se oteplilo, tak tu máme pořád kouř a já potřebuju mít otevřené okno, jinak nemůžu pořádně dýchat a spát.
A bohužel všichni kuřáci jsou přesně pod náma nebo vedle, takže nám to jde všechno do oken. Ti pod náma ještě chodí kouřit na balkón a jde to k nám i stoupačkou.
Já to fakt špatně snáším, po pár minutách už mě pálí sliznice v nose a krku a čuchat to víc než 10-15 minut je spolehlivá migréna, tak ať mi nikdo netvrdí, že je to neškodné. Tohle mi neudělá ani smog z výfuků na ulici ani uhelný kouř a mám zkušenosti s obojím. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
26.4.15 18:19

@Krrysa no vsak jsem to rikala :D, ze to tak ze na smrad nereaguji, ze jen na kour paneboze :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
26.4.15 18:22

@laducha tak to te tedy lituju, to ti pak v tom pripade kdyz jdes po ulici a predejde te kourici osoba to musi chytat a u krizovatky taky. A jestli reknes, ze ti to venku az tak nevadi tak to je spise o autosugesci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí