Sousedi kuřáci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kla
2535
26.4.15 15:52

Neff pozarni hlasice budou vyrabene urcite na neco jineho nez na smrad z cigarety. Podle me v sobe budou mit teplotni cidla. S kourem z cigaret to nebude mit nic spolecneho. Protoze to by houkali porad. Staci, aby clovek neco pripalil na plotne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.15 15:53

@Kla

běž ty brebto :) dnes jsou nehořlavé cigarety, které nic nepodpálí,
Ano, odnaučený kuřák, je největší rýpal :)

Smrad z cigaret od sousedů je nepříjemný. Řekni jim to, že ti to vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kla
2535
26.4.15 15:54

@kouřící králík Nehorlave cigarety hmmm a kolik lidi ty nehorlave prosim te kouri. Myslis takove ty digitalni? Nebo jak se to jmenuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.15 15:54
@Moncinas píše:
A podotýkám, že kuřák nejsem, ale jsem liberál**a nesnáším nesmyslné zákazy… Já zase každý večer pálím v koupelně x vonných svíček či tyčinek a těžce by mě štvalo, kdyby mi to někdo chtěl zakázat :nevim:

moje řeč, ty jo vonné tyčinky, tak to bych tě hnala, raději tabáček :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.15 15:56
@Kla píše:
@kouřící králík Nehorlave cigarety hmmm a kolik lidi ty nehorlave prosim te kouri. Myslis takove ty digitalni? Nebo jak se to jmenuje?

Broučku, dnes už ani jiné nedostaneš koupit :) jsou to všechny ty co ti smrdí, ale jsou upravené tak, když s ní někdo usne, nic nechytne, to jsou věci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
26.4.15 15:58

@Kla Ja tedy kourila dva a pul roku, ted uz nekourim (prestala jsem mesic pred tehotenstvim), ale fakt proti tomu ze nekdo kouri u sebe nic nemam. A fakt mi prijde stupidni chtit po nekom aby nekouril treba pred barakem na vzduchu. A to, ze clovek bydli v baraku, kde to nejakym zahadnym zpusobem pronika do dalsiho bytu je jeho minus (urcite by to slo, ale asi se vam investovat moc nechce). Nemuzes proste zakazovat nekomu, cinnosti v jeho vlastnim byte, pokud tam nevari drogy. A pozar muze vzniknout klidne i od svicky takze asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
26.4.15 15:58

U nás sousedka také kouří na balkoně. Věčně poslouchám tahání záclon a bouchání dveří na balkon o smradu nemluvim. Už se těším až se nám narodí mimčo a jí bude děsně štvát dětský pláč, protože vlastní děti pravděpodobně nemá. Toleruju to jen kvůli tomu, že ona bude muset poslouchat naše mimčo, ale jednou by mi přišla ke dveřím, že jí mimčo ruší a její kouření bych jí omlátila o držku :lol:

Příspěvek upraven 26.04.15 v 15:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
26.4.15 15:59

@kouřící králík no proto jsme si pořídili vlastní dům :mrgreen: Už jsme měli různých sousedů plný zuby :mrgreen: Řeči typu - v devět večer už se nepere, v neděli se neluxuje atd. už se nedaly snášet, tak jsme těm komunistům okolo dali ave :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
26.4.15 15:59

@Kla Tebe bych chtěla mít za sousedku teda :mrgreen: A to jsem nekuřák!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
26.4.15 16:00

Mně také vadí, když sousedi kouří na balkóně a nám to jde do bytu, ale jsem smířena s tím, že s tím nemůžu nic dělat. Tyčinky mi zakazuje manžel a ten taky dost hlasitě nadává když cítí v bytě ten kouř od sousedů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.15 16:01

@Kla
digitální, to je pěkný :lol:
elektronické, které jsou víc návykové než ty normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
26.4.15 16:02

@Taka
No, jak to říct. Očividně jsi v nekuřácké menšině a tudíž ze samotného principu nemůžeš očekávat, že se většina přizpůsobí menšině. Oni nic nezákonného nedělají, ve svém bytě si mohou kouřit, jak chtějí, venku je to také zakázané pouze na určitých místech, takže tam si také kouřit mohou. Kouření na chodbě nechápu, u nás je kouření v baráku ve veřejných prostorách zakázané. Řešit, že já jsem nekuřák a moji sousedé jsou nekuřáci je úplně zbytečné. Nesmyslné, zcestné. Jaké je řešení? Možná se odstěhovat jinam, protože nutit hromadně sousedy, aby přestali, je nemožné. Nic neporušují. A to, prosím, píšu, jako nekuřák. :)

• Citovat
  • Upravit
1222
26.4.15 16:06

@Neff Evidentně jsi nepochopila, co mi vadí… :nevim: Kouří z okna a jde nám to do bytu…

@Moncinas Do baráčku ani na samotu u lesa se stěhovat nebudu, bohužel nejsou prostředky. Sory.

Nenutím nikoho dodržovat MÁ pravidla. Já žádná svá pravidla nemám. Jde mi o to, že kuřáci obtěžují nekuřáky (a v mém případě jim tím způsobují zdravotní potíže)…

A když tady někdo zmínil uzené maso… To jako vážně argumentujute tímhle? 8o

Že já sem vůbec lezla a chtěla poradit od NEKUŘÁKŮ… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.15 16:07

@Moncinas

hromadné soužití :lol: to co popisuješ je děs. Kamarádka si koupila nový byt, bydlí tam samá lepší sorta lidí :)
Ale nesmí po 20hodině pouštět myčku, ruší to jednu paní v přízemí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
26.4.15 16:08

@Kla Jo jak si sama napsala, na smrad nereaguji. Protoze na chodbu pochybuju ze ti kour pronikne, to by tesne za dvermi muselo sedet deset kuraku a palit jednu za druhou. A ne nekourim uz takvych devet mesicu, ale nesnasim takove zenske co chteji, aby bylo vse po jejich. Nekourim nikoho neobtezuju, ale kdyz jdu po chodbe a citim ze soused vari veprove koleno taky na nej nezacnu busit, protoze ja zavru dvere bytu a nic necitim (vy musite zit, ale fakt v divnych baracich, ze vsechno vsude citite), to same nezacnu klepat na sousedku ze jeji harant cely vikend skace a krici a to ma pet let, takze by se mu mohlo teoreticky vysvetlit ze vrestet tolik nema ( a to bydlim nad nimi v cihlovem doma upozornuji, sousedce pod nimi musi padat omitka ze stropu asi). Co tim chci rict - Vybrala jsi si bytovy dum ke svemu ziti tak proste musis jak se rika „drzet hubu a krok“. Vsadim se o co chces, ze kdybych se tvych sousedu zeptala na tebe taky si neco najdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí