Sousedův kluk chodí pořád k nám

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
148259
24.6.22 16:38
@Silverine247 píše:
A tobe prijde normalni, ze se po nich cely den neshani a jaksi si nevsimne, ze se nenajedly doma?

Já ti to vysvětlím jo? Kdyby tu Lucy napsala, že ty děti na zahradě nechce a vyhání je, tak tu Lucenka bude vypisovat, jak je Lucy hrozná a co by jí to udělalo dát jim trochu najíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
24.6.22 16:45
@Anna766 píše:
Já ti to vysvětlím jo? Kdyby tu Lucy napsala, že ty děti na zahradě nechce a vyhání je, tak tu Lucenka bude vypisovat, jak je Lucy hrozná a co by jí to udělalo dát jim trochu najíst.

Úplně živé to vidím :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4622
24.6.22 16:49

Smarja, ja varim jak blba a staci rict, ze je vedro a ve vedru se nevari :palec: Zkusim to doma nahodit, budou si asi myslet, ze je april.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
24.6.22 16:54
@Silverine247 píše:
A tobe prijde normalni, ze se po nich cely den neshani a jaksi si nevsimne, ze se nenajedly doma?

Ano přijde mi to normální, tedy v závislosti na věku.

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
24.6.22 17:03

Proč já to dítě prostě jen ráno nevypustim a… Věřím že by mi ji někdo z vesnice určitě nakrmil :mrgreen: večer by přišla. 4 roky už ji budou na podzim tak to bude skoro stará jako o jedno z dětí o kterém byla řeč :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
148259
24.6.22 17:23
@ludmilaadamkova píše:
Proč já to dítě prostě jen ráno nevypustim a… Věřím že by mi ji někdo z vesnice určitě nakrmil :mrgreen: večer by přišla. 4 roky už ji budou na podzim tak to bude skoro stará jako o jedno z dětí o kterém byla řeč :mrgreen:

Zkus to, třeba se ti už nevrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32079
24.6.22 17:28

@ludmilaadamkova no vidíš… :mrgreen: ještě že jsou tady ty diskuze…můžeš se poradit, když to sama nevíš… :mrgreen: bez nich by tě dítě otravovalo doma a ještě bys mu musela vařit… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
27.6.22 07:23

U nás to samé. A jsem moc ráda, tohle je dětství a přátelství. Ale občas je pošlu k sousedům. Nebo se se sousedkou domluvíme na čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
28.6.22 17:23
@Alriga píše:
@Taktinevím Výřivka?

No, psala o ní zakl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
28.6.22 19:36
@ludmilaadamkova píše:
Já jsem ted v nebi, neb nám dozrávají maliny a máme jich letos nechutně moc, tak soutěžíme s malou kdo jich sežere víc

To je krásná soutěž, chtěla bych taky hrát 😍. Klidně s meruňkami a broskvemi a jahodami 😂 :ok_hand:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
28.6.22 19:39
@Pitaya1 píše:
Q třeba dětem řekne, že maji jít domů, až budou mít hlad. Když jim nějaká aktivní zachrankyne nacpe jídlo, tak logicky nemají hlad a zůstanou u ní celý den

Co znamená to „Q“ v každém druhém příspěvku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
28.6.22 19:50
@Svetluska55 píše:
Hele, je to hezký, ale taky to může být takhle. Je to jen příklad, nevychazim z vlastní zkušenosti.
Co by mohla napsat ta matka:
Bydlíme na vesnici a vedle mají chalupu nějací lidé, co jezdí na víkendy.
My jsme vegetariáni a nemáme televizi, je to naše rozhodnutí a náš životní styl. Naše děti jsou hodně venku, je tu bezpečno, tak proč ne. Teď jsem zjistila, že naše děti chodí k sousedům, tam dostávají maso a pouští se jim televize. Děti mi to zatajují.
Co by člověk řekl potom? Já jen, že ty máš pocit, že ty děti zachranujes, jejich matka si to možná nemyslí.
Je to jen jiný úhel pohledu.

No jo, vy jste vegetariáni a děti si dají u sousedů maso. Taky máme v rodině veganku. A hádej co? U babičky se první vrhají na řízky, protože ty jim máma neudělá. Děti by měly dostávat vyváženou stravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
28.6.22 22:23
@divine woman píše:
No jo, vy jste vegetariáni a děti si dají u sousedů maso. Taky máme v rodině veganku. A hádej co? U babičky se první vrhají na řízky, protože ty jim máma neudělá. Děti by měly dostávat vyváženou stravu.

Ale my nejsme vegetariáni, celé je to vymyslene, to byl náhled na věc z druhé strany, jak by to taky mohlo byt..

• Citovat
  • Upravit
a12
61009
28.6.22 22:40
@Svetluska55 píše:
Ale my nejsme vegetariáni, celé je to vymyslene, to byl náhled na věc z druhé strany, jak by to taky mohlo byt..

Jenže ty děti si nejspíš nevybrali byt vegetarián.. Takže tady by matce asi nemělo co vadit.. Vhodnější příklad by byl, dítě ma alergii na lepek a na návštěvě se cpe potravinama s lepkem..
No ale v z toho asi vychází, ze matka nemá nechávat děti otravovat cizí lidi a ještě v době oběda. Za mych detskych let mámy vykoukly z oken zavolaly svy dítko na oběd /svačinu a to se šlo najíst pěkně domů. Neříkám, že jsme někde neco nedostaly, ale takový ty hlavní jídla jsme mely doma, neexistovalo říct mami ja uz jedla u ty a tamty doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
29.6.22 01:06
@Taktinevím píše:
Co znamená to „Q“ v každém druhém příspěvku?

Znamená to „A“ když píšu na mobilu. Nějak se mi tam vždycky přimotá :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí