Sousedův kluk chodí pořád k nám

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24760
24.6.22 14:59
@Monchichik píše:
@Lucy75 jak bys mohla vědět, že jsou to třeba vegetariánské děti? přijdou, mají hlad…chtějí nabízené jídlo…a je to :mrgreen: :mrgreen:…přeci nebudeš po vsi zjišťovat, kdo co jí a nejí… :mrgreen:

s tou matkou normálně komunikuju stejně jako s ostatními, kterých děti sem chodí, takže vím, že vegoši nejsou. Tečka. Už mne tahle diskuse fakt nebaví. Páček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32079

@Lucy75 takže počítá s tím že je prostě někdo nakrmí… 8o vždyť si psala, že ta holčička má 4 roky…jak může nevědět, kde jsou a co jí…panebože…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
@Lucy75 píše:
@ludmilaadamkova děkujiii :srdce:
panebože
snad nejsem padlá na hlavu, abych vegetariánským dětem dávala řízek, guláš nebo kuřecí kostky..
já fakt zírám, co tu kdo dokáže vymyslet za teorie…
Stačí jeden prudič a fajn atmoška je v zadeli..

pěkný víkend :kytka:

Příspěvek upraven 24.06.22 v 14:55

Tak psala jsi „některá jídla (hlavně s masem) u nás jedly poprvé…“, spekacky jsem osobne prehlidla, nikdo netvrdil, ze jsi padla na hlavu, abys davala vegetarianum maso. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
56505
24.6.22 15:00
@ludmilaadamkova píše: Šmarjá nekrmte to!!! :mrgreen: :mrgreen:
😂 🤣
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
24.6.22 15:02
@Silverine247 píše:
No ale ty deti maji zakazano tam jist. :nevim:

No a řekl to někdo Lucy? Že si to výslovně nepřeje?

Zase chápu, že pokud děcku kouká hlad z očí, tak mu taky dám. Tyky jsme tu svého času živili 3 děti jedné takové k. ravky „maminky“, co je klidně v tropických vedrech vykopla ven na celý den bez vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
24.6.22 15:03

Děti jsou velmi vnímavé, stačí s nimi mluvit narovinu, hezky, mile a nevidím problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
24.6.22 15:05
@Svistice píše:
No a řekl to někdo Lucy? Že si to výslovně nepřeje?Zase chápu, že pokud děcku kouká hlad z očí, tak mu taky dám. Tyky jsme tu svého času živili 3 děti jedné takové k. ravky „maminky“, co je klidně v tropických vedrech vykopla ven na celý den bez vody.

To nevim, jestli to rekli Lucy, nebo jenom tem detem, ale z doplnujicich informaci mam pocit, ze ta „alternativni matka“ bude nakonec podobna kravka jak o ktere ty pises. Rekne deckam, at tam neji, ale sama je cely den na jidlo nezavola, takova chytra horakyne. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Pitaya1
24.6.22 15:25
@Silverine247 píše:
Ona to mozna nevidi, ale kdyby tem detem dokazala zajistit tu kvalitni stravu, o ktere tady hovorime, tak by ty deti asi nemely potrebu se dokrmovat po sousedech, nemyslis? :zed:

Kdyby jim cizí to jídlo nedávali, tak by jedli v pohodě doma.

• Citovat
  • Upravit
Pitaya1
24.6.22 15:31
@Silverine247 píše:
To nevim, jestli to rekli Lucy, nebo jenom tem detem, ale z doplnujicich informaci mam pocit, ze ta „alternativni matka“ bude nakonec podobna kravka jak o ktere ty pises. Rekne deckam, at tam neji, ale sama je cely den na jidlo nezavola, takova chytra horakyne. :roll:

Q třeba dětem řekne, že maji jít domů, až budou mít hlad. Když jim nějaká aktivní zachrankyne nacpe jídlo, tak logicky nemají hlad a zůstanou u ní celý den

• Citovat
  • Upravit
148291
24.6.22 15:50
@Lucy75 píše: :potlesk: :srdce: přesně tak!!
Já vůbec neříkám, že se má život točit kolem jídla, mám ráda výlety, kino, divadlo atd.. ALE mám v sobě, že nakrmit rodinu je prostě Základ! a fakt to může v sobotu na chalupě být občas narychlo i buřt-guláš :lol:
Udělat si děti a pak si na chalupu nedovést ani vařič (prý tam má jen rychlovarnou konvici) tak to už jsem měla lepší vybavení na uvaření v každém kempu… neříkám že trpí hlady, mají tam rohlíky, chleba, to ano
ale Žádné vařené jídlo celý víkend.. (přes týden ty děti mají obědy školka-škola),
mně to hlava nebere..
ale asi i proto, že mne to vaření i baví a ráda vidím, jak těm děckám chutná :srdce:
Jako místo stoosmdesáté kytky, co si sousedka koupí (nic proti kytkám, taky na nich ujíždím, ona ovšem víc) bych si kvůli děckám koupila aspoň dvouplotýnkový vařič..
stojí v akci 700..
jsem jí to i řekla, že bych bez vařiče nemohla existovat.. ona na to : My to neřešíme 8)
tak myslím, že to neřeší hlavně Ona
divné, no…PS : Babička i když se vrátila v poledne z pole, kde byla od šesti do dvanácti, tak v jednu byl prostě oběd :srdce: a klidně jen hustá fazolačka, nebo nám udělala palačinky nebo vytáhla z mrazáku jitrnici, upekla a uvařila k tomu brambory, ale hladné by nás nikdy nenechala.. a naopak měla radost, když se přidala nějaká má spolužačka nebo holka od sousedů :kytka: to je holt povahou a nastavením, no… Jinak tolik ledňáčků rozhodně neměla, ale léta mixovala přebytky ovoce na dřeně do kelímků od jogurtů, které poctivě myla a schovávala a taky neměla problém tu dřeň dát i kámošce…

My měli na chalupě remosku. Naprosto skvělá věc. Upeklo se maso, buchta, zapečené těstoviny. Jeden z nejlepších vynálezů, fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148291
24.6.22 16:01
@Lucy75 píše:
@ludmilaadamkova děkujiii :srdce:
panebože
snad nejsem padlá na hlavu, abych vegetariánským dětem dávala řízek, guláš nebo kuřecí kostky..
já fakt zírám, co tu kdo dokáže vymyslet za teorie…
Stačí jeden prudič a fajn atmoška je v zadeli..

pěkný víkend :kytka:

Příspěvek upraven 24.06.22 v 14:55

Nic si z toho nedělej. Já ve vedlejší diskuzi jsem opakovaně „litována“ že mám špatné manželství neb svému muži nebalím tašku a nenandavám jídlo, nemám tudíž o něj dostatečný zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
24.6.22 16:29
@Pitaya1 píše:
Q třeba dětem řekne, že maji jít domů, až budou mít hlad. Když jim nějaká aktivní zachrankyne nacpe jídlo, tak logicky nemají hlad a zůstanou u ní celý den

A tobe prijde normalni, ze se po nich cely den neshani a jaksi si nevsimne, ze se nenajedly doma?

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
24.6.22 16:31
@Anna766 píše:
Nic si z toho nedělej. Já ve vedlejší diskuzi jsem opakovaně „litována“ že mám špatné manželství neb svému muži nebalím tašku a nenandavám jídlo, nemám tudíž o něj dostatečný zájem.

To máš z toho že je tvůj chlap svepravnej!!! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
148291
24.6.22 16:36
@ludmilaadamkova píše:
To máš z toho že je tvůj chlap svepravnej!!! :mrgreen:

Zřejmě jsou nás svéprávní všichni. Vnučka se zeptala před chvílí jestli si může ukrojit čerstvý, dnes upečený koláč s jahodami a třešněmi. Nechala jsem jí at si ho ukrojí a nandá úplně sama, taková jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
24.6.22 16:37
@Anna766 píše:
Zřejmě jsou nás svéprávní všichni. Vnučka se zeptala před chvílí jestli si může ukrojit čerstvý, dnes upečený koláč s jahodami a třešněmi. Nechala jsem jí at si ho ukrojí a nandá úplně sama, taková jsem.

Sociálku na tebe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí