Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Svistice píše:
No tak ať si aletrnativní matka hlídá děcka ( a dostatečně si je nakrmí) nebo si to případně u sousedů (před dětmi) vykomunikuje, že si nepřeje, aby děti u nich její děti jedly.
No ale ty deti maji zakazano tam jist. ![]()
@Silverine247 maso jedí normálně, proboha..
jen prostě nevaří…
a „zákaz“ mají z důvodu „aby mne to neobtěžovalo“
nikoliv, že by jim nutně potřebovala nasypat zrní
to jsou zas tady dedukce, fakt…
Příspěvek upraven 24.06.22 v 14:50
@Pitaya1 Jasně, když jsou vedra, tak taky moc chuti k jídlu nemám…ale přesto mám navařeno a trochu se prostě nají…manžel pracuje fyzicky, ten má hlad i ve vedru…
a synek si dá taky, jsou prostě zvyklí a nebudou si dávat k obědu chleba…něco jiného je na výletě…dovolené…
@Lucy75 píše:
jen prostě nevaří…
to jsou zas tady dedukce, fakt…Příspěvek upraven 24.06.22 v 14:50
Tak vzhledem k otmu že jsi psala že jedí k večeři špekáčky od své alternativní matky mě nai nenapadlo že by maso mohlo vadit.. pravda často špekáčky maso ani nepotkaly ![]()
@Monchichik píše:
@Pitaya1 Jasně, když jsou vedra, tak taky moc chuti k jídlu nemám…ale přesto mám navařeno a trochu se prostě nají…manžel pracuje fyzicky, ten má hlad i ve vedru…a synek si dá taky, jsou prostě zvyklí a nebudou si dávat k obědu chleba…něco jiného je na výletě…dovolené…
Správná matka nevaří protože v Asii je celoročně teplo a její syn se nají ve škole nebud lbbá prosím tě!
Příspěvek upraven 24.06.22 v 14:53
@Lucy75 píše:
jen prostě nevaří…
@Lucy75 píše:
jen prostě nevaří…
Ja jsem ten zakaz pochopila, ja jsem reagovala na druhy uhel pohledu a pak na to, ze si ta biomatka ma to dite uhlidat. Debata uz se stocila nekam jinam, nez byla puvodne. ![]()
@ludmilaadamkova děkujiii ![]()
panebože
snad nejsem padlá na hlavu, abych vegetariánským dětem dávala řízek, guláš nebo kuřecí kostky..
já fakt zírám, co tu kdo dokáže vymyslet za teorie…
Stačí jeden prudič a fajn atmoška je v zadeli..
pěkný víkend ![]()
Příspěvek upraven 24.06.22 v 14:55
@Lucy75 píše:
@ludmilaadamkova děkujiii
panebože
snad nejsem padlá na hlavu, abych vegetariánským dětem dávala řízek, guláš nebo kuřecí kostky..
já fakt zírám, co tu kdo dokáže vymyslet za teorie…
pěkný víkend
Taky by mohlo mít alergii a ty bys mu zákeřně dávala lepek
Je to jedno stejně je už tady Lucenka tak je to ztracený a budeme se točit na de..ilitách
PS: mrkni do hlášek našich dětí, budu mazat až zjistím jak se to dělá
@Lucy75 jak bys mohla vědět, že jsou to třeba vegetariánské děti? přijdou, mají hlad…chtějí nabízené jídlo…a je to
…přeci nebudeš po vsi zjišťovat, kdo co jí a nejí… ![]()
@Monchichik píše:
@ludmilaadamkova já se snad přestěhuju do Asie![]()
jako co se týče kuchyně to je jednoznačná závist protože tu miluju a čestvý exotický ovoce atd… to je úplně jiná liga
@Silverine247 zákaz-nezákaz aby se neřeklo
vypustí je sem v devět a večer jdou dom, až je zaženu, třeba v šest… nikdy si sem pro ně nepřijde
když chci, aby šly domů, tak je tam musím poslat.. že by je za tři roky někdy zavolala na Jídlo, se nestalo ani jednou
extrém, fakt extrém, který jsem nikdy nezažila ani neviděla
s ostatními rodiči fungujem úplně normálně recipročně - jednou spí děti u nás, jednou u nich včetně jídla, prostě normálka…
@ludmilaadamkova nemusím ovoce vůbec…ale zase bych tam nemusela vařit…
no zamyslím se… ![]()
@Monchichik píše:
@ludmilaadamkova nemusím ovoce vůbec…ale zase bych tam nemusela vařit…no zamyslím se…
Já jsem ted v nebi, neb nám dozrávají maliny a máme jich letos nechutně moc, tak soutěžíme s malou kdo jich sežere víc
Šmarjá nekrmte to!!!