Sousedův kluk chodí pořád k nám

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6531
24.6.22 13:37
@Pitaya1 píše:
A kvalitní strava je jen ta teplá? :think:

Hodila bys sem tipy, jak se stravujete za studena? Brala bych nějakou inspiraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
24.6.22 13:38
@Birdonawire píše:
Takze opet. Ceska matka, co zije v Ceske republice a detem 3 roky o vikendu nevari, je v poradku, protoze v Asii je moc teplo a varit neni treba. To je logika. :potlesk: :mrgreen:

Ono je úplně jedno, kde ta matka žije. Nevidí. Nic špatného na tom, že nevaří nevidím. Je to jen její věc. Q naopak by vadila nějaká důležitá matka, co by měla tendence mé dítě zachraňovat a o víkendu ho krmit

• Citovat
  • Upravit
42259
24.6.22 13:40

A další fajn diskuze zas v prd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.22 13:40

Taky nemám ráda neohlášené návštěvy, chodím si doma polonahá, někdy ani to ne, když potřebuju jenom přeběhnout z jedný místnosti do druhý, a kdybych měla režim, že nikdy nevim kdo se kde a kdy zjeví, tak to by mě asi trefilo. Po domluvě není problém, ale jinak…

Stejně si to nedovedu představit, je zde několik příspěvků, které uvádějí, že mají z baráku v podstatě průchoďák. Pro mě sci-fi, my máme na zahradě 4 služební psy, z toho jeden je fakt povedenej, je to satan, a nechci ani domýšlet, kdyby nějaké z děcek dostalo hovězí nápad je pustit, nebo se ochomýtat kolem kotců…

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
24.6.22 13:41
@Pitaya1 píše:
Ono je úplně jedno, kde ta matka žije. Nevidí. Nic špatného na tom, že nevaří nevidím. Je to jen její věc. Q naopak by vadila nějaká důležitá matka, co by měla tendence mé dítě zachraňovat a o víkendu ho krmit

Ona to mozna nevidi, ale kdyby tem detem dokazala zajistit tu kvalitni stravu, o ktere tady hovorime, tak by ty deti asi nemely potrebu se dokrmovat po sousedech, nemyslis? :zed:

• Citovat
  • Upravit
56505
24.6.22 13:45
@Betty MacDonald píše:

Bohužel se nedá nic dělat. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11456
24.6.22 13:45
@Betty MacDonald píše:

Přesně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
24.6.22 13:47
@Silverine247 píše:
To je taky pravda. Mam znamou, ktera krmi kocoura veganskyma granulema a prijde ji to cajk. 8o Od urciteho veku by ty deti mely mit na vyber.
:cert: :pocitac:
Ta je b..á. Chudák kocourek.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
24.6.22 13:53
@Betty MacDonald píše:

No jo, kdyby se plnily sliby, ze odchazim a uz mne tady neuvidite… ale to nehrozi. :roll:
Ja mam pocit, ze Lucenka je skoro jak z toho stareho vtipu, kde prijede Ir do USA, vystoupi z lodi, prvniho cloveka, co potka, se pta: „Mate tady vladu?“
„Mame, samozrejme.“
„Tak ja jsem proti ni.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42259
24.6.22 14:01
@Birdonawire píše:
No jo, kdyby se plnily sliby, ze odchazim a uz mne tady neuvidite… ale to nehrozi. :roll:
Ja mam pocit, ze Lucenka je skoro jak z toho stareho vtipu, kde prijede Ir do USA, vystoupi z lodi, prvniho cloveka, co potka, se pta: „Mate tady vladu?“
„Mame, samozrejme.“
„Tak ja jsem proti ni.“

To je přesný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6175
24.6.22 14:11
@Anonymní píše:
Ahoj všem.
Jsme rodina, muž žena a dva kluci 5,5 a 1,5. Nedávno jsme se přestěhovali do novostavby dvojdomku. Máme za sousedy paní s dítětem 7 let. Problém je v tom, že kdykoliv přijedeme od někud domů, už se kýbluje k nám na zahradu nebo do bazénové vířivky. Nechci našemu synovi zakazovat kamarády, ale mám rád zase své soukromí. Máte někdo podobný problém? Popřípadě jak jste ho diplomaticky řešili?

Já bych to mamince vysvětlila. Už jsme to řešili několikrát, když byl syn malej. Soused čekal vyloženě venku, kdy ho uvidí jít domů z hned vcházel s ním, někdy s ezeptal „můžu k vám“, tak jsem to dost říkala jemu „dnes ne“ a jednou i zavolala sousedka proč přišel s brekem syn, tak jsem jí řekla, že jsem k. o. a potřebuji si lehnout na chvíli a pak jsme to venku u vínka nějak probraly i ten větší strach o její ještě když přijde se čtyřletou segrou 8o, tak nic neudělám. Jak začal jezdit sám ze školy, tak to bylo furt s někým, to jsem pak vysvětlila synovi, že to nejde. Člověk přijde domů a chce se třeba rozplácnout na gauč, manžel svléknout do trenek. Kolikrát manžel říkal, kdy už odejde, at se může rozvalit. Dnes je synovi 15 a kamarád jde s ním do pokoje a je mi i jedno, že usnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
24.6.22 14:19
@MeloryNox píše:
Hodila bys sem tipy, jak se stravujete za studena? Brala bych nějakou inspiraci.

Třeba letní závitky, ty se dají dělat na různé způsoby, ovocný salát s mozarrelou.

• Citovat
  • Upravit
6175
24.6.22 14:26
@Anonymní píše:
Taky nemám ráda neohlášené návštěvy, chodím si doma polonahá, někdy ani to ne, když potřebuju jenom přeběhnout z jedný místnosti do druhý, a kdybych měla režim, že nikdy nevim kdo se kde a kdy zjeví, tak to by mě asi trefilo. Po domluvě není problém, ale jinak…Stejně si to nedovedu představit, je zde několik příspěvků, které uvádějí, že mají z baráku v podstatě průchoďák. Pro mě sci-fi, my máme na zahradě 4 služební psy, z toho jeden je fakt povedenej, je to satan, a nechci ani domýšlet, kdyby nějaké z děcek dostalo hovězí nápad je pustit, nebo se ochomýtat kolem kotců…

Také to máme tak. Před svým dítětem to nevadí, ale před cizím jo. Vždy jsme byli oba fakt nadšený z toho, že musíme sedět u tv v kalhotech. Klasika sousedka spala po noční, tak byla ráda, že je její syn u nás, ale já ne no. Já si někdy i přes den lehnu a zvonek s úsměvem „můžu k vám“ jsem vyřešila už.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
24.6.22 14:32
@Silverine247 píše:
Taky me to napadlo, ze bych asi nebyla moc rada, ze moje deti dostavaji nekde natajnaka maso, kdyz ho doma nevedeme. Vegetarian nejsem, ale pokud k tomu nekdo chce sve deti vest a sousedka do toho hazi vidle… :think: Nic proti @Lucy75, me tvuj pristup vsechny nakrmit prijde sympaticky, ale zrovna s tim masem bych na miste nejake alternativni matky mela velky problem.

No tak ať si aletrnativní matka hlídá děcka ( a dostatečně si je nakrmí) nebo si to případně u sousedů (před dětmi) vykomunikuje, že si nepřeje, aby děti u nich její děti jedly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61022
24.6.22 14:42
@kam2 píše:
@a12To je už o přístupu rodičů. Já bych třeba vedle zazvonila, šla se představit a zeptala se zda nevadí, že k nim malej chodí, a kdyby je to obtěžovalo, ať ho pošlou klidně domů. On kolikrát člověk ani nezná souvislosti, zakladatelka nepsala nic o tom, zda proběhl nějaký rozhovor s rodiči atd. U nás jsou taky děti rodičů, které neznám. /spolužáci syna/ a vlastně kolikrát mi i syn oznámí, že jde k tomu a tomu /5min cesty/.

Ale on je fakt rozdíl, jít ke spolužakovi po skole (asi taky starší deti než u zakladatelky) a mit to od sousedů denně. Kazdej na to povahu nemá, ja určitě ne.. Ale taky ti je blby dítě vyhodit, nak šetrně říct, je to dite.. :nevim: to je těžký..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí