Soužití s kočkou přítele

Anonymní
17.2.25 23:49

.

.

Příspěvek upraven 18.02.25 v 09:33

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
1232
17.2.25 23:56

Mám taky „vlezlou“ kočku a mít doma chlapa, co by se choval jako ty, tak bych se s ním rychle rozloučila.

• načítám...
Anonymní
18.2.25 00:00

(

Příspěvek upraven 18.02.25 v 09:37

• Upravit
18.2.25 00:01

Zvyknout si, nebo rozchod. Navíc kočka se chová úplně normálně. Fakt žárlíš na kočku, že chodí všude za přítelem, to je teď dovoleno jen tobě? Je to kočka, ne cizí ženská ;)

• načítám...
1232
18.2.25 00:03

Řešení ale nenajdeš. Myslíš že když partnera donutíš dát kočku pryč, tak vaše problémy zázračně zmizí? Že se na tebe vůbec bude schopný podívat?
Je jedno jestli jsem milovník koček nebo psů. Domácí mazlíček není hračka, která se odkládá na základě rozmaru nového partnera.

• načítám...
Anonymní
18.2.25 00:04

.

Příspěvek upraven 18.02.25 v 09:38

• Upravit
1232
18.2.25 00:06

Ta kočka se chová úplně normálně a stejně ti vadí. Jaký je jiný řešení, než si zvyknout, když ji nechceš dát pryč?

• načítám...
2721
18.2.25 00:08

Pořiď si taky jednu. Jednak se na celou situaci začneš dívat jinak - citově zainteresovaně -, a jednak si kočky budou dělat společnost.

• načítám...
Anonymní
18.2.25 00:10

.

Příspěvek upraven 18.02.25 v 09:38

• Upravit
Anonymní
18.2.25 00:11

Vim, ze to asi neni uplne k tvemu konkretnimu pripadu, ale ja treba zvirata nevyhledavam, ne ze by mi vadila, ale domu bych si asi zadne neporidila, zaroven ale chapu, ze nekdo zvirata miluje vic nez lidi :nevim: kazdopadne ale rodice partnera maji taky kocku, ta je teda zas opacny extrem, za nikym nejde, jen kdyz ma sunku, syci, neboji se skrabnout pripadne kousnout, jen ale kdyz na ni chces sahnout nebo ji nahodou vejdes do cesty… ze zacatku jsem si ji nevsimala, ale ted se mi jezi vlasy hruzou jen kdyz se rekne, ze tam jedem a ja si zas predstavim tu kocku, kralovnu vsech kraloven, kocku, ktera leze na stul, kdyz tam clovek ji a kdyz ji upozornis, jeste po tobe syci a seka… byla vzdycky takova, ale co mame syna (3r), tak mi vadi o to vic :roll: takze te naprosto chapu, ze ti to vadi a soucitim a tebou :hug: syn ji taky nema rad, dokonce na potkani rika, ze se tesi, az umre (a to prisaham ma ze sve hlavy, ja v zivote nikdy nic takoveho nerekla :lol: )

• Upravit
Anonymní

Ex taky mel 3 kocky, spaly mu v posteli (a kdyz zavrel dvere tak stejne skrabaly na dvere), uprostred intimnosti se klidne zvedl a letel kontrolovat kocku kdyz prisla s mnoukanim - ale toto je opravdu extrem podle mne. Kdyby mu byly jen v patach, to mi nevadi. Ale nebydleli jsme spolu, a nakonec se po par mesicich rozesli kvuli neceho jineho. Zvirata mam rada, ale ty extremy mi vadily. Ale chapu, ze kdyz ma nekdo zvire pred partnerem, tak se ho kvuli partnera nevzda. Zvire tam bylo prvni. Takze bud si zvyknes, nebo se budete muset rozejit.

• Upravit
1232

Zkus se na to podívat očima toho živého tvora. Kočky jsou citlivý a hodně fixovaný na svůj domov a majitele. Ta kočka nikoho jiného nemá. Pak přijdeš ty a začneš bezdůvodně prskat, že se musíš dělit o pozornost. Promiň ale je to směšný.

• načítám...
Anonymní
18.2.25 00:18

.

Příspěvek upraven 18.02.25 v 09:39

• Upravit
Anonymní
18.2.25 00:23

.

Příspěvek upraven 18.02.25 v 09:36

• Upravit
18.2.25 00:42
@Abbys Del píše: Více

Jak vadí kočka výchově dítěte? Kdyby byla agresivní, útočná nebo třeba čůrající do věcí, tak to by se člověk o dítě bál, jasně, ale tahle vaše je normální kočka, co má přítele ráda. Po stole leze když jíte? Prostě v klidu sundat dolů. Ona to po pár sundání pochopí. Jestli vadí chlupy na gauči, tak ho častěji vysávat a odchlupit. Ono toho moc jiného vymyslet nejde. Do ložnice zavřít dveře, pokud to není možné, pořídit přehoz, aby chlupy byly na něm (pokud si teda číča nevleze pod něj, aby se schovala).
Když jsi zvyklá na psy, je to změna, ale tak to je…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný