Spací režim kojence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1031
12.8.11 20:26

taky bych řekla,že je to hodně pozdě..já teda nekoupu každý den a nějaké rituály před spaním taky nemám zavedené,ale malý(5měsíců)mi chidí spát po 19hod.tak jsme to měli i se starším synem a teď ve 3.letech nemáme problém se spaním.v půl osmé večer je klid a děti spinkají :pankac: nedovedu si představit,že by mi tu ještě v devět večer lítaly,jak to mají někteří..jak si je naučíš,tak to budeš mít :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pekulína
15.8.11 16:51

Ahoj, no já mám sice už trošičku větší mimčo, ale koupala jsem dřív cca ve 21 hodin..........já si nemyslím, že by to bylo nějak pozdě.....teď už to máám jinak…jíme pravidelně ve stejný čas, takže koupání vychází cca na 20 hodinu.....

• Citovat
  • Upravit
natanya
16.8.11 11:29

Já jen nerozumím, o jak velké děti se jedná,když maminky píšou, že usínají kolem 20:00 hodin a spí až do rána. My máme 4- týdenní mimi a vstává ve dne i v noci po třech hodinách. Zatím se mi nedaří to v noci protáhnout ani o 15 minut. Jsem dost utahaná, máme ještě 5 ti letého sviště, ale asi si ještě chvilku počkám. Můžete napsat, kdy vám začaly děti tak pěkně spinkat v noci??? Jinak kojíme s dokrmem nutrilon 1 HA(malá přibývá pěkně, dcerka je jedlík)

• Citovat
  • Upravit
3182
16.8.11 11:37

ja koupu malou(6M) pravidelne v pul 7 jsme tam chvilku a kolem 19 hodiny dostane mlicko a spinka az do 6 rana ale kazde ditko je jine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
16.8.11 12:03
natanya píše:
Já jen nerozumím, o jak velké děti se jedná,když maminky píšou, že usínají kolem 20:00 hodin a spí až do rána. My máme 4- týdenní mimi a vstává ve dne i v noci po třech hodinách. Zatím se mi nedaří to v noci protáhnout ani o 15 minut. Jsem dost utahaná, máme ještě 5 ti letého sviště, ale asi si ještě chvilku počkám. Můžete napsat, kdy vám začaly děti tak pěkně spinkat v noci??? Jinak kojíme s dokrmem nutrilon 1 HA(malá přibývá pěkně, dcerka je jedlík)

Náš by prospal celou noc už skoro od narození, akorát jsme ho ze začátku na krmení budili, pak už asi po měsíci ne a spinká každou noc do rána, ale to má nejspíš po mě, protože jsem prý taky hned prospala celou noc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natanya
16.8.11 12:33

No, malá spí nádherně ve dne. Člověk o ni někdy ani neví, budím ji jen na jídlo.Tak si říkám, jestli to není tím, že je ve dne tak spavá.

• Citovat
  • Upravit
13
16.8.11 12:47

Páni tak to zírám a tiše závidím..Ty odpovědi mě totálně dostaly:-D
Tak to náš prcek 6-týdnů přes den..:relativně kojíme po 2 hodinách..mezi kojením nespí:-D Přes den spí někdy mi mězi kojením usne nahodinu..když se stane zázrak tak spí i 2,5-3 hodiny:-)
Koupeme tak okolo 19-20 pak se přisaje na prso a nepustí:-D…To už spí na mamince…když prso vyndáme Řev!! vydrží takhle až do 22:00 pak protože mám podepřenou ruku vposteli usne mi v náručí a vzbudí se nakojení v 1 pak ve 3 a pak 5 atd..
Teda rozhodně vám závidím:-D..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
16.8.11 13:11
natanya píše:

Malej mi spí takhle od nějakých 5 týdnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
16.8.11 13:30

Nepřijde mi to pozdě, záleží na miminku. My koupeme ve večer kolem deváté, kolem desáté usne a ráno vstává kolem 9 až 10 … Mezi tím se vzbudí tak 1 nebo 2krát na kojení, jak kdy a do 4. měsíce spala většinou celou noc v kuse, teď se nějak pokazila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
16.8.11 21:08

Závidím všem krásné spinkání, to moje první holka spí celou noc až od 2let a tohle mimi asi větší spavec nebude :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí