Špagety Carbonara

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1013
8.1.13 19:04

@pikola asi jsem tě nepochpila, znamená to, že recept je určený pro děti?
Zakladatelka chtěla doporuřit nějaký recept na carbonara, který nám chutná,
já se tady nechci přít jestli jsou to pravé špagety carbonára to vím, že asi nejsou, ale nám chutnají a dokonce jsem je pod tímto názvem jedla i v restauraci :)
Dělám těstoviny různým způsobem a ten tvůj recept vyzkouším určitě bude suprový.
Já třeba špagety dělám i jen se slaninou, česnekem, olivový olej. parmazán, sůl, pepř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
8.1.13 19:06
@pikola píše:
Slaninu-panchetu osmahnu do krupava s celym cesnekrm, ten vyndam, vedle si smicham zloutky s parmezanem, prileju trosku vody ze spaget, pepr cerstvy strouhany, spagety hodim na panev se slaninou, zaleju vejcema, kdyz je to moc husty pridam vodu z nudli. Hotovo.
Smetanu nikdy http://www.sitalemvkuchyni.cz/…pt/Carbonara

Dělám je stejně, jen většinou z domácích těstovin. Je to dobrota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35798
8.1.13 19:07

@renule 13 no ne, me to proste prijde jako przneni receptu. Pochopim jiny syr, cele vejce misto zloutku, jiny druh slaniny, ale pridat tam dalsich xy veci, to uz neni to, co to puvodne bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
8.1.13 19:11

@pikola já to tak prostě znám a chutná nám to co už :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
8.1.13 19:15

Ja delam podle Pohlreicha, da se vygooglit. Smetana tam je, spis jen ze zvyku, v Cesku se to tak proste dela, vubec tam byt nemusi, nebo jen malinko na rozmichani zloutku. Zaklad je kvalitni pancetta, pouzivat jen zloutky a kvalitni syr, ja davam cedar nebo parmezan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
8.1.13 19:25

Smetana se do špaget Carbonara nedává, to je specialita českých restaurací :roll: V Itálii jsem je párkrát měla, ale smetana tam nikdy nebyla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
9.1.13 22:48

Budu zkoušet ty od Itala v kuchyni :D, ty bez smetany, snad se povedou. Špagety Carbonara jsem zatím jedla jen v restauraci tak doufám, že doma budou chutnat ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí