Co uvařit z vepřové konzervy?

575
7.1.13 13:54

co uvařit z vepřové konzervy?

Holky co se dá uvařit z vepřové konzervy?
Mám jednu doma a nějak nevím co s tím. Napadlo mě jedině rizoto.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35791
7.1.13 13:55

Na chleba s cibulí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074

Zapečený brambory, těstoviny třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370

@vicca jedině rizoto nebo babi dělala s mrkví. Ale za mě teda fuj. Pořád vidim bejvalýho jak si to vždycky rozdělal a jedl to studený z tý plechovky s cibulí a chlebem a zapíjel to pivem. Do dneška se mi zvedá kufr. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
7.1.13 13:56

Spíš něco teplého :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
7.1.13 13:56

Zapéct s bramborama a dát tam hodně cibule :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
7.1.13 13:57

Já bych to (nejen) po shlédnutí Pekla na talíři dala maximálně slepicim :oops: já teda nic takovýho nekupuju, přijde mi to fakt e-e, ale co si pamatuju, tak z něčeho podobnýho dělala mamka kdysi řízky. Prostě obalit a s kaši. Ale je to dlouho, nevím, jaká by toho byla chuť teď :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
7.1.13 13:57
Já to právě milovala, jedli jsme to na chatě, když jsme ještě bydleli ve stanu :mrgreen: ale byly tam kusy masa, jak vypadá veprovka ted netuším
@mejdylko píše:
@vicca jedině rizoto nebo babi dělala s mrkví. Ale za mě teda fuj. Pořád vidim bejvalýho jak si to vždycky rozdělal a jedl to studený z tý plechovky s cibulí a chlebem a zapíjel to pivem. Do dneška se mi zvedá kufr. :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
7.1.13 13:58

Rizoto, nebo haši s bramborem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
7.1.13 13:59
@mejdylko píše:
@vicca jedině rizoto nebo babi dělala s mrkví. Ale za mě teda fuj. Pořád vidim bejvalýho jak si to vždycky rozdělal a jedl to studený z tý plechovky s cibulí a chlebem a zapíjel to pivem. Do dneška se mi zvedá kufr. :D

Hm, vzrušující představa :D ještě károvaný trenýrky s pruhama a škrábání na zadku a jsem jasná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
7.1.13 13:59

Já to taky nemusím, ale manžel to koupil a tak to musím nějak upotřebit :roll:
Asi to teda s něčím zapeču. Nebo mu to plácnu na ten chleba :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
7.1.13 14:00

Zapečené těstoviny: na dno pekáčku dáš tu konzervu a skleničku leča (nebo jenom rajčata, papriku), na to téměř uvařené těstoviny. Příklopíš a dáš píct. Na závěr posypat sýrem.
Za studentských let jsme ještě dělali: uvaříš těstoviny, smícháš s konzervou, vajíčkem, paprikou na malé kousky, sůl, pepř a dáš zapíct.

• Citovat
  • Upravit
myšanda26
7.1.13 14:03

Nevím asi bych to hodila na cibulku a buď do rýže a naparádit nastrouhaným sýrem a červenou řepou, nebo do těstovin s troškou smetany. Mám dojem, že to tak kdysi mamka dělávala na plynovém hořáku, když jsme jezdívali pod stan. Ona teda hlavně zavářela ale konzerva se tam taky našla.

• Citovat
  • Upravit
11370
7.1.13 14:09
@Seizdra píše:
Hm, vzrušující představa :D ještě károvaný trenýrky s pruhama a škrábání na zadku a jsem jasná :D

přesně takovej byl. Pak si hodil nohy na topení, pustil nějakou střílečku a krkal a prděl u toho. Taky jsem snim dlouho nebyla a ten před nim, byl něco podobnýho v bledě modrým. Toho jsem nachytala v noci, jak v trenýrkách a dědkovskejch papučích sedí u lednice, láduje se věncem buřtů a zajídá to půlbochníkem chleba a zapíjel to nejlevnějším plechovkovým pivem z lidlu. Zdrhla jsem jak to jen daleko šlo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
7.1.13 14:11

MOJE MATKA Z TOHO DĚLALA ŠPAGETKU-OMÁČKU NA ŠPAGETY S HRÁŠKEM A KUKUŘICÍ, MY TO JAKO DĚTI MILOVALI. KONZERVU NAKRÁJELA NA KOSTIČKY, PRUDCE ORESTOVALA NA CIBULCE. OSOLILA, OPEPŘILA, ZALILA PROTLAKAMI VODOU, PROVAŘILA, DALA TROCHU KEČUPU NA DODATEČNÉ DOCHUCENÍ, ODSTAVILA Z PLOTNY, PŘIDALA KUKUŘ.,HRÁŠEK A HOTOVO :mavam: JÁ OSOBNĚ TO DOMA NEDĚLÁM, DĚLÁM Z MLETÉHO MASKA. v KONZERVY DĚLÁM JEN POMAZÁNKU!!PAPA :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí