Spala mi bepanthen

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.7.10 12:57

spala mi bepanthen - pomoc?!?!?

Ahoj maminky prosím Vás rychle o radu, mazala jsem dcerce zadeček bepanthenem, pak jsem ho zavřela a nechala jsem ho v postýlce, pak zvonil soused se kterým jsem se vykecávala asi pět minut, a když jsem přišla zpátky ke elince měla otevřenej krém v puse, rychle jsem jí to vytřela s pusinky a byl úplne nový a ted tam chybí tak dva tři cm, s tím že jsem jí i namazala zadeček nemůže se jí něco stát? mám s ní někam letět??

• Citovat
  • Upravit

Máte zkušenost s Bepanthen Krém?

Přidejte zkušenost s Bepanthen Krém
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
29.7.10 13:00

Jak je dcerka stará? Já bych asi zavolala doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.10 13:03

elišce je 9 měsíců

• Citovat
  • Upravit
3435
29.7.10 13:03

Řešila bych to stejně, nebo bych si pro radu zavolala do toxikologické poradny tel.224 91 92 93. Ale myslím, že doktorka by určitě stačila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
29.7.10 13:16

Zkus zavolat doktorce. Určitě to nic nebude, pokud nesnědla půlku tuby.
Náš malý při přebalování hrozně vyvádí, nechce ležet. Zabaví ho jedině mastička v ruce, sice zavřená, ale prevít už si ji umí otevřít :cert: Takže se občas stalo, že jsem mu utírala prdku a prostě si nevšimla a taky ji olizoval a ještě u toho dělal mnam mnam. No nechápu, rybilka děsně smrdí :mrgreen: Nic mu nikdy nebylo :lol:

• Citovat
  • Upravit
2921
29.7.10 13:21

Podle me se nic stat nemuze, bepanthen se pouziva i na bradavky a soucasne s purelanem je to krem, ktery dite obliznout muze.. ale pro jistotu si zavolej doktorce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
29.7.10 13:21

Já bych zavolala mudře nebo do toho toxikologického ústavu, ale nic jí nebude. Vždyť Bepanthen si mažou i kojící maminy na bradavky, aby se jim zahojily. Neříkám, že by to mohly děti jíst místo másla, ale troška podle mě nic neudělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44173
29.7.10 13:54

Taky si myslím, že se nic nestane, přinejhorším si pěkně promastí střeva.
Pro svůj pocit klidu bych zavolala dr.,pokud už neordinuje tak třeba na dětskou pohotovost, dětské oddělení nemocnice apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
29.7.10 13:57

Ja se tedy omlouvam predem za reakci, ale co mi nejde do hlavy, tak je to, ze kdyz dite pozre neco co nema (jasne, stat se to muze) a proste takove podobne situace, tak to maminka resi na netu … ja bych teda automaticky volala dr. a poradila se co delat, to si myslim, ze je snad jasne :roll: :roll: nez to resila timto zpusobem … jinak preji at je vse v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44173
29.7.10 14:04

Filad, já si myslím, že to tady zakladatelka řeší proto, že je jí to třeba trapné vysvětlovat, jak to bylo - nechala jsem mastičku v postýlce, prostě jsem udělala chybu a nedokázala jsem uhlídat své dítě :wink: A taky se třeba „bojí“ trapasu, že dr.bude považovat její problém za malicherný, jako že „to nic není“ nebo jí naopak vynadá, ať si na dítě dává větší pozor..

To jen odhaduji, záleží, jaké nátury je její dr..
Popravdě, kdyby se mi stalo něco, co není život ohrožující stav, možná taky založím diskuzi.Nebo se poradím ve svojí uzamčené. Zbytečně na pohotovost jsem se už s prvním dítětem nalítala dost.Naštěstí u nás jsou shovívaví a nevyslechla jsem si jediné špatné slovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44173
29.7.10 14:07

Ještě jsem chtěla dodat, že teď už jsou většinou ordinace pediatrů zavřené a taky by mi nebylo třeba příjemné volat „cizí“ doktorce.
Proto možná zakladatelka volila tuto cestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
29.7.10 14:09
Jana206 píše:
Filad, já si myslím, že to tady zakladatelka řeší proto, že je jí to třeba trapné vysvětlovat, jak to bylo - nechala jsem mastičku v postýlce, prostě jsem udělala chybu a nedokázala jsem uhlídat své dítě :wink: A taky se třeba „bojí“ trapasu, že dr.bude považovat její problém za malicherný, jako že „to nic není“ nebo jí naopak vynadá, ať si na dítě dává větší pozor..To jen odhaduji, záleží, jaké nátury je její dr..
Popravdě, kdyby se mi stalo něco, co není život ohrožující stav, možná taky založím diskuzi.Nebo se poradím ve svojí uzamčené. Zbytečně na pohotovost jsem se už s prvním dítětem nalítala dost.Naštěstí u nás jsou shovívaví a nevyslechla jsem si jediné špatné slovo.

Jani, no ja si prave rikam, ze takovych pripadu je strasna spousta, proste tohle se opravdu muze stat, je pravda, ze jsem se do takove situace nikdy nedostala, tak netusim jak mohou v takovych zalezitostech nekteri doktori reagovat, ale asi na tom, co pises, neco je :nevim:
Jen to beru ze sveho pohledu, ze bych minimalne automaticky zavolala dr. co delat, jak se zachovat a co hlidat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.10 14:38

holky díky za rychlé reakce volala jsem doktorce, ta mě uklidnila že to není nic nebezpečného, snad jen se může stát že dostane průjem

diskuzi jsem základala protože jsem chtěla slyšet vaše reakce jestli s tím nemáte zkušenost, sice jsem měla opravdu strach co kdyby ale přesně jak psala jana206, když jsem začínala kojit také jsem si tím mazala popraskané bradavky, takže jsem tušila že to nebude jedovaté

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure