Spalničky a očkování - odkazy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3594
16.3.18 18:03
@M_Vladim píše:
Ale tak to přece není. Je to tak, že je tahle nemoc smrtelně nebezpečná pro děti, takže proto jsou cílem očkování. Ano přeočkování by mělo zabezpečit doživotní imunitu, ale už jediné na celý život stačí, aby imunitní systém zafungoval. Sice vám bude blbě, ale nerozpoznáte to skoro od jiné virózy.

Máš osobní zkušenost? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
16.3.18 18:05
@M_Vladim píše:
Ale tak to přece není. Je to tak, že je tahle nemoc smrtelně nebezpečná pro děti, takže proto jsou cílem očkování. Ano přeočkování by mělo zabezpečit doživotní imunitu, ale už jediné na celý život stačí, aby imunitní systém zafungoval. Sice vám bude blbě, ale nerozpoznáte to skoro od jiné virózy.

muhehe.. :lol: když myslíš..brát ti to nebudu.. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
6806
16.3.18 18:09

@vjerunqa
Shledla jsem jednu prednasku od Suchankove a razim nazor, ze toto stvoreni by melo byt zavrene v neprodysne cele. Hloupa az to boli. A nevzdelana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
16.3.18 18:11

@martina.se
Mi to treba k smichu neprijde. Mrtvych a postizenych deti po preventabilnich infekcich jsem uz videla X.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
16.3.18 18:14
@M_Vladim píše:

Hele a jak vysvětlíš, že třeba při loňské epidemii spalniček u nás, bylo nejvíc nemocných nad 39 let, tedy těch co byli povinně očkovaný? Ty přeci podle tvé teorie nemoc vůbec neměli chytit… Jinak já taky neměla chytit priusnice, doktorka to nechápala… A za rok, dva už média psala, že vakcína účinkuje mnohem kratší dobu než čekali. Holt jsme byli pokusni králíci a pokus úplně nevyšel a dětské nemoci odsunul na horší věk.

• Citovat
  • Upravit
6806
16.3.18 18:14
@M_Vladim píše:

Nemas uplne pravdu. Ockovani neni dozivotni, resi se ruzne zmeny schemat a revakcinace.
Ja si nechala pichnout priorix na stara kolena pred cca rokem. V detsvi jsem dostala 1 davku podle OcP, protilatky jsem uz nemela. Ani je teda necekala. Naopak na hep. A jsem dostala jen jednu davku a protilatek habakuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37571
16.3.18 19:53
@BellinkaX píše:
Nemas uplne pravdu. Ockovani neni dozivotni, resi se ruzne zmeny schemat a revakcinace.
Ja si nechala pichnout priorix na stara kolena pred cca rokem. V detsvi jsem dostala 1 davku podle OcP, protilatky jsem uz nemela. Ani je teda necekala. Naopak na hep. A jsem dostala jen jednu davku a protilatek habakuk.

:mavam: Ověřoval jsem si to a je to opravdu tak, omlouvám se. Původní zdroj jsem nenalezl. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
16.3.18 20:05
@M_Vladim píše:
Je to tak, že je tahle nemoc smrtelně nebezpečná pro děti, takže proto jsou cílem očkování.

Pokud to chápu správně, tak smrtelně nebezpečná je pro dvě skupiny lidí - starší lidi a malinké děti, které ještě předmětem očkování nejsou.
Starší lidé jsou zatím ti, co nemoc prodělali jako malí a nákaza jim nehrozí. Velkým otazníkem je, co se stane, až těchto lidí přirozeně ubyde. Jsou názory, které tvrdí, že právě tito lidé brání většímu rozšíření spalniček (ne ti očkovaní), protože jich je zatím fakt hodně.
Druhá ohrožená skupina jsou kojenci. Podle jedné studie, zkoumající epidemii v Rumunsku, je tolik obětí proto, že matky dětí nemoc NEPRODĚLALY jako malé a tudíž svým dětem NEPŘEDALY protilátky. Že jinak by malinké děti byly chráněny svými matkami. Takže očkování způsobuje to, že sice jakž takž ochrání holčičku, ale ohrozí její budoucí miminko :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37571
16.3.18 20:14
@lucenka píše:
Hele a jak vysvětlíš, že třeba při loňské epidemii spalniček u nás, bylo nejvíc nemocných nad 39 let, tedy těch co byli povinně očkovaný? Ty přeci podle tvé teorie nemoc vůbec neměli chytit… Jinak já taky neměla chytit priusnice, doktorka to nechápala… A za rok, dva už média psala, že vakcína účinkuje mnohem kratší dobu než čekali. Holt jsme byli pokusni králíci a pokus úplně nevyšel a dětské nemoci odsunul na horší věk.

Tak to bych prosil přečíst znovu: Nic takového jsem nenapsal. Jen, že by měla mít nemoc mírnější průběh. Navíc tedy úplná imunita je blbost. Imunitní systém ale rozpozná napadení velmi rychle, při dostatečné úrovni tak, že to člověk sám vůbec nepozná a virus se nereplikuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37571
16.3.18 20:16
@Lucie_Sx píše:
Pokud to chápu správně, tak smrtelně nebezpečná je pro dvě skupiny lidí - starší lidi a malinké děti, které ještě předmětem očkování nejsou.
Starší lidé jsou zatím ti, co nemoc prodělali jako malí a nákaza jim nehrozí. Velkým otazníkem je, co se stane, až těchto lidí přirozeně ubyde. Jsou názory, které tvrdí, že právě tito lidé brání většímu rozšíření spalniček (ne ti očkovaní), protože jich je zatím fakt hodně.
Druhá ohrožená skupina jsou kojenci. Podle jedné studie, zkoumající epidemii v Rumunsku, je tolik obětí proto, že matky dětí nemoc NEPRODĚLALY jako malé a tudíž svým dětem NEPŘEDALY protilátky. Že jinak by malinké děti byly chráněny svými matkami. Takže očkování způsobuje to, že sice jakž takž ochrání holčičku, ale ohrozí její budoucí miminko :nevim:.

Pokud je imunitní informace předávaná, předá se bez ohledu na cestu, kterou byla získaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
16.3.18 23:42
@M_Vladim píše:
Pokud je imunitní informace předávaná, předá se bez ohledu na cestu, kterou byla získaná.

To není pravda. Přečti si nějaké vědecké zdroje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
17.3.18 02:19
@M_Vladim píše:
Tak to bych prosil přečíst znovu: Nic takového jsem nenapsal. Jen, že by měla mít nemoc mírnější průběh. Navíc tedy úplná imunita je blbost. Imunitní systém ale rozpozná napadení velmi rychle, při dostatečné úrovni tak, že to člověk sám vůbec nepozná a virus se nereplikuje.

Tak škoda, že tuhle teorii neznají priusnice, které v naší třídě proběhly naprosto stejně jako před očkováním. I s tím, že spolužák skončil v nemocnici… Holt je chytil pozdě, kdy jsou pro muže už dost nebezpečný.

• Citovat
  • Upravit
37571
17.3.18 14:24
@lucenka píše:
Tak škoda, že tuhle teorii neznají priusnice, které v naší třídě proběhly naprosto stejně jako před očkováním. I s tím, že spolužák skončil v nemocnici… Holt je chytil pozdě, kdy jsou pro muže už dost nebezpečný.

Příušnice:
http://www.szu.cz/…ni-problem-2
Imunita se vyvine u 9 z 10 očkovaných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
17.3.18 14:29
@M_Vladim píše:
Příušnice:
:zed: :zed: je to s tebou marný… ono to očkování totiž nechrání doživotně, jak se dřív myslelo. Chrání mnohem kratší dobu než čekali.
  • Citovat
  • Upravit
4488
17.3.18 14:32
@M_Vladim píše:
Příušnice:

No tak to ta Lucenky třída byla tedy krutopřísně výběrová. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit