Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak naše baby toho nikdy moc nenaspalo. Ted v 7m ji stačí hodinka po obědě. Jinak ani bohovýho. Večer spí teď cca od 21-22 do 6:30-7:30 bez buzení.
@a1234 píše:
@AliTad Nutroš dávám, protože mě přijde, že je někdy nedojezený (tak jednou denně max, neboj) jinak děkuji všem, máte pravdu, asi je to normální, někdy bych po něm asi chtěla moc, díky bohu za tak hodné mimi, jaké malej vůbec je
no to jo, máš doma poklad!
Příspěvek upraven 17.02.13 v 15:15
@a1234 píše:
@AliTad Nutroš dávám, protože mě přijde, že je někdy nedojezený (tak jednou denně max, neboj) jinak děkuji všem, máte pravdu, asi je to normální, někdy bych po něm asi chtěla moc, díky bohu za tak hodné mimi, jaké malej vůbec je
A proč myslíš, že je nodojezený? Nemusí si přece při každém kojení nafutrovat břicho k prasknutí. Každý pláč taky nemusí znamenat hlad. Může se třeba jenom nudit. Mojí dceři je teď 9 týdnů, vnoci už spí krásně 8 hodin, ale přes den různě. Kojí se po zhruba 3 hodinách a někdy je skoro celé prospí, někdy si zdřímne třeba na půl hodinky, někdy vydrží celou dobu vzhůru. A pak řve nudou. Když ji dám do kolíbky, chvíli si hraje s hračkama, co tam má navěšené, ale pak potřebuje změnu. Stačí ji vzít do náruče a obejít s ní byt, aby měla nové podněty a ona stichne a se zájmem kouká okolo.
Podle mě u vás nic není špatně, dítě ti prostě roste a už potřebuje víc než jenom jíst a spát.