Spaní 11 měsíčního miminka

356
16.12.08 11:29

Spaní 11 měsíčního miminka

Ahoj, chtěla bych se s vámi podělit o svou zkušenost. Do minulého týdne náš brouček spinkal vcelku v pohodě. Budil se tak jednou za noc na jídlo - pokaždé v jinou dobu :) ( mezi druhou až šestou ). Spát chodí v osm a vstává tak mezi sedmou a osmou. Vždycky jsem ho položila do postýlky a on si sám usnul :D . Teď je to katastofa - než usne tak půl hodiny řve jako pavián a stojí v postýlce a kouká na dveře, kdy přidu :( . Tak jsem dneska zkoncovala s nočním kojením a uvidíme…
Máte někdo podobnou zkušenost ??? Je to jen přechodné období ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3492
16.12.08 11:38

Tak já právě řeším taky spaní naší 10 měsíční holčičky. Ovšem u nás je to podstatně větší problém. Sama neusnula ještě NIKDY a to ani v porodnici. Usíná u prsa a i to jí dělá problém. Přes den doma skoro nespí. Uspím ji a hned je zas vzhůru. V noci se budí tak 3× což už jde, ale jinak jsem z toho usínání a spaní už fakt vyčerpaná. Vyřvávácí metodu nepraktikuju. Zkoušela jsem, ale pak to bylo ještě daleko horší. Vystrašené dítě fakt není připřaveno ke klidnému spánku :roll:

U vás je to podle mě normální separační krize. Prostě chce být s tebou. Je to v tomto období normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
16.12.08 15:04

U nás je to podobné. Malý neměl nikdy problémy s usínáním a od toho co se naučil stavět na nožičky, tak nechce spát. Pořád v postýlce stojí, musím ho pořád dávat ležet. Než ho dám do postýlky, tak je hrozně unavený a usíná. Když ho položím do postýlky má energie na rozdávání. Doufám, že ho to někdy přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
16.12.08 15:45

Ahoj,tak to je snad lavina!Malá spala do minulého týdne krásně.Budila se k ránu na mléko a pak zase spala až do 8 hodin s tím,že večer chodila spát kolem 21 hodiny.Ale tento týden zvrat a usíná až kolem půlnoci a před tím v postýlce řve a řve.Manžel by jí nechal takhle řvát a ž do rána,ale mě zabírá,kdy ž si jí vezmu třeba do obýváku nebo do kuchyně a tam si buď hraje s hračkami nebo na mě kouká.Včera mě takhle pozorovala při pečení cukroví a usnula tak už ve 22 hodin!Zazrak!Jinak nevím jak jinak ji uspat.
PS:Jednou manžel praktikoval uspávání uřváním a malá mu sice usnula,ale až o půlnoci a brečela ještě ze spaní!Již nikdy více!Renata :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
18.12.08 10:26

Ahoj, tak u nás už je to lepší. No přestala jsem ho v noci kojit…když jsem ho dala v noci po krmení do postýlky, tak hned stál a řval a řval… No nejvíc asi pomohl méďa na spaní…měl ho v postýlce už před tím, ale nějak si ho nevšímal. Tak jsem si ho celý jeden den nosila u sebe…dala jsem si ho za podprsenku mezi prsa :D . Malýmu ho teď každej večer dám hned na mazlení a on hned usne. Asi mě cití a nemá potřebu se dožadovat kontaktu za každou cenu. V noci teda občas ze spaní kňourne, ale to je asi normální.
Takže teď spíme takhle : spát jde v 7:45, kojím až ráno o půl šestý a pak spí ještě tak do půl osmé. Přeji všem hodně zdaru…protože ten týden kdy nespal jem byla na pokraji sil :( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.12.08 13:22

Ajajo tak u nas je to to same!! Jsem zvedava kdy se to zlepsi.
Sama neusnula snad jeste nikdy a ted se pravidelne budi 3 -4× za noc. Byvalo to i horsi.
ze bych ji v noci nenakojila to by snad ani nesdlo, protoze by spustila takovou, ze by vzbudila snad vsechny v ulici. rikam si, ze ve 2 letech uz to snad bude lepsi.
Jio a jeste jedna zkusenost, myslim si, ze kdyz je najezena tak spi lepoe, mlicko uz ji asi nestaci. Ale posledni dobou neveceri. Nechce kase, pecivo, jogurtu trochu, ovoce se snad nenajei, mliko v lahvi uz vubec ne. Jedine snad zelenina s masem, ale tim ji nechci cpat 2× denne, takze nevim

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
5.1.09 10:57

spaní naší paní

Ahojte,naše Káča (8 měcíců) neusla nikdy sama a teď je to totální horor přes den skoro vůbec nespí a v noci se neustále budí na jídlo a v jednu hodinu je vyspaná s úsměvem na tváři.Nevím co s ní…poraďte prosím!!!!

• Citovat
  • Upravit
356
14.1.09 21:00

Ahoj, tak tohle u nás naštěstí nebylo nikdy…
Nám se teď spaní taky zase zhoršilo :cry:
Asi bych ti doporučila ji přes den vícero utahat… i když vím, že v osmi měsících se spíš dřív utahá mamka :? . Zkus nějaké hry…stavění kostiček, učení říkanek…na toho mýho šmudlu to přes den zabíralo ( my spíme tak 3 h přes den …od 8.měsíců, má to teda rozdělený na 2× -kolem desáté a kolem čtvrté ). Jinak spí v postýlce… Já ti asi moc neporadím…s tím spaním … :?

Zkus se mrknout na Eshvilovu metodu - je to to druhé fórum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401