Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky chci se zeptat jak to mate s prckama se spanim, kdyz jedete na dovolenou? Mala ma 3 roky a jedeme ted na dovolenou a ja nevim, zda ji doplatit treti luzko nebo pristylku a nebo ji nechat spat mezi nami? Manzel i mala se roztahuji, takze vsichni se spolu moc nevyspime. Tak nevim
Od kdy jste kupovali na dovolene normalne tri luzkovy pokoj? Diky za rady
Já už bych koupila lůžko, v hotelu nebývají moc široké postele, tak abyste se tam nemačkali ![]()
@Longiana my si pujčujem od rodiny cestovní postýlku..pokud by nebylo, tak nabízí postýlku a pokud ani to ne, tak bych si přistýlku dala.. Prodloužený víkend se dá, ale týden, to mi přijde, že se nevyspíte
Většinou skoro všude mají že do 3 let je bez nároku na lůžko, po 3 roce už se skoro všude musí to lůžko platit
, jinak pro 3letou bych si lůžko už doplatila, my teď v zimě měli 4luzkovy pokoj, takže i 2lety syn spal sám v posteli.
Tak mi jsme čtyři 7 a 3 roky…už loni spala mladší na posteli, většinou máme rodinný pokoj 2 manželské postele. holky spí spolu nebo se dělíme jak kdy. Na dovču jezdíme cca 3× - 4× za rok. Když jsme byly 3 tak dcera měla přistýlku cca od 2 let a spala na manželské semnou. Jako loni jsem spala jednu noc oběma na manželské a nikdy více…víc jsem spala v šestinedělí než z oběma ![]()
Dekuji holky za reakce. Take jsem toho nazoru, ze je nejlepsi se dobre vyspat. Za pristylku si tedy doplatime ![]()
Objednala bych určitě samostatnou postel. Buď cestovní postýlku, pokud by ji akceptovala, ale na hotelích nebývají moc kvalitní. a nebo tu přistýlku
@Longiana Vezmi přistýlky pro malou. Rozkládací gauč je ideální. Je to nízké, takže kdyby spadla, tak si nenabančí. Velká třetí postel je v tomto věku zatím k ničemu. Podle mě akorát zabírá místo v pokoji.
Syn do dvou let spaval v cestovní postýlce… pak se mu narodil bráška a do cestovní postýlky sel na dovolenych on a starší syn sel na přistýlku nebo třetí postel.
Většinou se snažíme objednávat rodinne pokoje ať už jeden větší nebo dva pokoje propojene.
K posteli kde spí syn přísunem židle nebo křeslo aby nespadl. Doma je zvykly na zábranu na posteli.
Oba kluci jsou zvykly spát ve vlastních postelích a na jedné posteli by se nevyspal nikdo
![]()
Letos bude klukům 2 a 4 roky a budou už oba dva na postelích. Hlavne už i pro mladšího potřebujeme jídlo…
![]()