Spaní s mimi v posteli

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1771
24.10.24 08:09

@Monulinka206 monitor dechu to zvládá, ale problém je, že bude snímat tebe. Postýlka musí být dál od postele. Nepamatuji si přesně, jak daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.24 09:02
@Anonymní píše: Více
:nevim: podle zdejších diskusi má nejspíš úplně divný dítě. Pri pokusu o společné spaní celé noci nespalo. :nevim: spalo pouze ve svém. Budilo se po 3 hodinách, jako stromeček a v 10 měsících spalo ve svém pokoji samo a celou noc. Žádné dobíhání už nebylo potřeba. Jen láhev s vodou u postýlky, dudlik :nevim:.
Spaní přes den probíhalo všude jinde než u nás v náručí. Nejlíp v autě nebo kočárku. :nevim:
Nemusíš dělat to co dělaj ostatní :nevim:. Můžeš mít podobný exemplář :nevim:. A jo, všude budeš divná :lol: :lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
40965
24.10.24 09:13

chápu, jsi skvělá a máš skvělé dítko a ti, co to neměli stejně, jsou divní. Pochopeno ;) snad bude jeden smajlík stačit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzanka320
24.10.24 09:28
@Monulinka206 píše: Více

Jak mile bude postylka v kontaktu s vaši, tak monitor dechu je zbytečný, je vysoká šance, že bude snímat i vás.

• Citovat
  • Upravit
zuzanka320
24.10.24 09:31

Proč by si měla byt kvůli tomu divná?

Proste každá máme jiné dítě a to dítě jiné potřeby 🙏🏻 nic jako norma v tomhle neexistuje.

Buď rada že to máte takhle vychytane a jste spokojený všichni, o to tu hlavně jde :palec:
Ne o to aby Máňa od vedle nepomluvila že nespíš s dítětem v posteli, ne? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
224
24.10.24 09:34

Taky jsem plánovala postýlku. Ale potom, když se ti dítě 6× za noc vzbudí a chce kojit, tak musíš vstát, vyndat ho z postýlky, nakojit, vrátit zpět… a u toho vracení ho mnohdy vzbudíš, takže uspáváš znovu. Celý ten proces tě probere, takže pak chvíli trvá, než usneš. Vede to k brutálnímu nedostatku spánku a k celodenní a denodenní únavě.
Oproti tomu, když dítě spí s tebou, prostě dál ležíš, otočíš se na bok, vyhrneš košili, v polospánku kojíš, pak spící dítě opatrně odpojíš od bradavky, necháš ležet a opatrně se odkulíš. Spíš okamžitě dál. I když je to 6× za noc jako v prvním případě, jsi výrazně lépe vyspaná. Takže takto u nás.

Samozřejmě je to individuální. Třeba ti dítě bude spát celou noc nebo se vzbudí jen třeba jednou… jsou takové děti. Pak je vstávání k postýlce asi snesitelné. Nebo pokud nebudeš kojit, budeš muset vstát tak jako tak a chystat umělé mléko. Pak je to asi jedno… myslím ohledně vstávání. Některé děti se i tak rády tulí k mámě a u ní spí mnohem líp, než samy v postýlce.
Na to se nepřipravíš, počkej, až porodíš a poznáš své dítě. Pak si vše upravíš tak, aby vám to vyhovovalo. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
24.10.24 09:36

Nejsi divná. Každé dítě je jiné a ani jedna varianta není špatně. :) Hlavně, když jste oba spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.24 09:39
@zuzanka320 píše: Více

Vidíš. Kdyby některé ze zdejších matek jednou zkusisly nechat mimino mimo sebe, možná by byly překvapené, že bude chrápat celou noc bez jejich asistence a konečně by se všichni vyspali. Jenže ta laťka je nastavená tak vysoko, že si nechtějí připustit ani vyzkoušet, že by to u nich mohli jít i jinak. Prostě je teď to že dítě mermomocí musí být u rodiče. Je to snadart. Kdo to má jinak je divnej a tyran prostě je daleko :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.10.24 09:41
@Keyllah píše: Více

Mám. Všichni jsme se vyspali.

• Citovat
  • Upravit
zuzanka320
24.10.24 09:43

Není a pokud to někdo tvrdí, tak je to špatně. Nikdo nemáme právo moralizovat jiné za výchovu dítěte v případě že někdo dela něco jinak. Voziš v kočárku? Hrozny, já ne…. Ty nenosíš miminko? Chudák… apod…

Už by bylo na čase, aby se mateřská láska přestala počítat pomoci toho zda kojíš, nosíš, vozíš a já nevím co všechno… ale na základě spokojeného a prospívajícího miminka a spokojených rodičů…

Jsou miminka víc kontaktní a min.. a je třeba to respektovat 🙏🏻 někdo hold nesnese kočár a miluje nošení a jiné než v kocarku neusne… a je to NORMÁLNÍ :srdce:

• Citovat
  • Upravit
16178
24.10.24 09:46
@andelka83 píše: Více

Nějak by mi neslo dat to „horní“ pro, vždy jsem dala dolní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40965
24.10.24 09:49

Tak ještě jednou -) chválím, klepu po rameni, jsi skvělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40965
24.10.24 09:50

a ty víš, že to nikdy žádná z nich nevyzkoušela? :think: takže i křišťálová koule? :think: a anonym proč? stydíš se za své názory? :think: divný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
24.10.24 10:45
@Keyllah píše: Více

Ale houby, prostě jen napsala, že jsou i jiné než kontaktní děti :nevim: mam dvě děti a staršímu taky bylo jedno, kde spal, v náručí neusnul nikdy a u kojení vlastně taky ne. S ním jsem v posteli nespala, protože to jako mimino neměl rád (pak se rozmyslel), a teď s mladším jsem docela v šoku, že je to tulič obecný a nejlíp spinká u mě :nevim: a nemám pocit, že na to má matka nějaký extra vliv, prostě se narodí různé osobnosti a prd s tím neděláme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16178
24.10.24 10:50

Známá tak měla názor a má stále. Dítě patří do postýlky a má usínat samo. Ve dne i v noci. Žádné učení na usínání v náručí, nebo v posteli :lol: Tak to má prostě být. Říkala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí