Spaní s mimi v posteli

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15102
26.10.24 12:49
@Anonymní píše: Více

To jste si rovnou mohly pořídit panenku na baterky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.24 12:54

@Alušáček
A proč, není na tom nic špatného. Každý má svůj názor, postoj a potřebu. Každého věc. To samé, proc by si dítě nemohlo hrát samo?!?! Proč by měly být neustále za zadkem rodičů.. musí se naučit samostatnosti a ne být pořád jen u rodičů a poslouchat na slovo. Pak když vidíte, co z toho vyroste, že i v 15ti letech je vozí rodiče do školy, protože neumí jezdit MHDčkem.
Každý to má jinak a lidi, co jsou proti tomu, to nikdy nepochopí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.10.24 12:05

Diky za tenhle prispevek, konecne neco kloudneho a ne vycitky o spatne matce :kytka:

Me prave prijde jednodussi aolikovat nekt. navyky hned a ne se jich pak slozite a dlouze za nervu vsech zbavovat.

Zaujalo me jeste to uspavani, jak jste zminila, jak se vam to povedlo neuspavat dlouho? Nestacila jsem se divit u kamaradek, jak bylo uspavani neskutecne problematicky a dlouhy, vetsinou na hodinu a vice, vetsinou tam dotycna i usnula jak to nevralo koncu (znam to z jejich vypraveni + jsem to parkrat zazila na navsteve u nich)… moje mama vzdycky rikala, ze se okolo toho takove alotrie nedelaly, ja vim, ze driv byla drsna vychova, ale tohle bych si z toho zrovna mozna pujcila… jak na to? Nechat vybrecet a usne? Jak dlouho?

Diky! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.10.24 12:16

My měli postýlku v ložnici, miminko mělo monitor dechu. Obě děti spaly vždy v postýlce. Pokud brečely i po kojení/nakrmení, stála jsem u postýlky a hladila je po tváři, dokud neusnuly. Bylo to pracnější a náročnější, ale za ten klid a prostor v posteli mi to stálo. Obě děti jsme měli v ložnici do jejich cca roku a půl, pak starší šlo do pokoje, narodilo se mladší a to šlo za starším do pokoje taky v roce a půl přibližně. Starší dítě se cca od dvou let v noci občas vzbudilo a nechtělo být v posteli, ikdyž jsem tam u něj seděla, tak s ním v případě potřeby spím na rozkládacím gauči v obýváku (v ložnici se nikdo z nás ve třech lidech nevyspí). Mladší dítě je v tomto pohodové, to večer usne ve svojí postýlce a vzbudí se až ráno :lol:

• Citovat
  • Upravit
218
27.10.24 13:08

Driv se sice takove alotrie nedelaly, ale taky ma velka cast teto generace poruchu attachementu, atd.
Nekritizuju, ze spi dite v postyle samo, jsou deti kterym to treba vyhovuje. Ale nechat miminko vyrvat az do usnuti bych nenechavala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.24 13:16
@Alušáček píše: Více

Pardon, ale tohle je fakt trapnej komentar…

• Citovat
  • Upravit
438
27.10.24 13:36

Samozřejmě, že každé dítě je jiné a já to třeba měla v pohodě.
Dala jsem od narození malého do postýlky, zapla kolotoč, nebo světýlko s melodií a odešla. Pokud brečel třeba 5 min., tak jsem za ním šla, pohladila, pochovala, dala zpět a sedla do křesla vedle něj a chvilku mu povídala, nebo jen držela za ručičku. Stačilo pár minut a usnul. Co hodně na něj zabíralo, tak medvídek viz. foto.
Samozřejmě, když měl prdíky, rostly zoubky, tak jsem ho chovala a byl u mě, dokud opravdu neusnul třeba až za 2 hodiny. Ale vyloženě na uspávání jsem ho nijak nechovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
27.10.24 13:57

A to jsi ho nechala řvát, i když tam nechtěl spát sám? Nebo si nechtěl vyřvat plíce pokaždé, když nebyl na tobě?

Protože pokud byl víceméně ok, tak jako promiň, ale to jsi měla prostě fajn kluka, kterému to nevadilo. Pokud jsi ho nechala řvát, tak jsou takové příběhy taky k prdu, protože já dceru prostě hodiny plakat nenechám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
27.10.24 14:05

Zakladatelko, jdeš na to strašně špatně.
Nereaguješ na žádné příspěvky, kde ti lidi sdělují, že se o něco podobného dlouho snažili ale prostě se to nedařilo, protože celé noci nespali. Reaguješ jen na ty, kde to z nějakého důvodu šlo.
Co třeba si zkusit udělat komplexní obrázek a nepředpokládat hned že my všichni ostatní, co jsme nakonec podlehli jsme jen kritické, líné nebo slabé a vyčítáme ti tvůj názor? Protože více jak polovina příspěvků tu pouze popisuje svoji zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15102
27.10.24 17:35

Nechat vybrečet) Hnus :poblion: Vis jak dluho trvalo uspávání mých dětí? 5 minut, usínaly u kojeni se mnou v posteli, žádné alotrie kolem postýlky jsem vykonávat nemusela. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16178
27.10.24 17:38
@Alušáček píše: Více

Asi tak :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
27.10.24 18:12

@tevl
Nenechala jsem ho řvát. V dalším příspěvku jsem popsala, co jsem dělala. Mel kolotoč, lampičku s melodií, medvídka (viz.foto. z předchozího příspěvku), samozřejmě jsem ho pomazlila, pochovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
27.10.24 18:13

@Alušáček
Kazdy to ma jinak. Nechtěla jsem učit dítě, aby vzdy pri usínání bylo na prsu. Vetsinou malej usnul sám a nemusela jsem tam být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
27.10.24 18:44

@Rézina7 ale poté píšeš že se prostě uklidnil a stačilo ho držet za ruku. Tak buďto ti dvě hodiny v kuse řval anebo stačila chvilka držet za ruku a hladit :nevim:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
27.10.24 18:52

@tevl
Ano, to jsem psala, že pokud měl nějaký problém(prdíky, zoubky aj.), tak nezbývalo nic jiného, než ho mít u sebe a chovat. Ale pokud nebyly problémy, stačilo dát do postýlky, neco pustit a jít a pokud treba chvilku plakal, tak stačilo, jak jsem psala pohladit, dát ruku, neco říkat a během pár minut spal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí