Spaní v autě roční dcerky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9226
6.3.14 13:13

Muzu te uklidnit, ze to dělám bežne. Jdu do skolky, pro něco málo do obchodu-ne velký nákup, jen zapomenu tou drobnost, na postu atd, kde jsem zpátky do 10 minut, nechám spici díte/děti v aute. Pokud se vzbudí jsou bud v pohode nebo fnukaji, ale jak to udelat kdyz syn váží 15kg a mladší syn je novorozence ve vajicku? Obojí neunesu a navíc se jim spici v aute nic nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
6.3.14 13:13

Kdyz si auto zamknes, tak proc ne…znama nechala dvouleteho a sla pro druheho syna do skolky…nezamkla..nez prisla auto bylo vykradeny..meli tam toho hodne…dite totalne v soku…a snad s nim chodi k psychologovi…byla to fatalni chyba a dodnes je z toho spatna, kdyz si uvedomi, co se vsechno mohlo stat…

• Citovat
  • Upravit
3409
6.3.14 13:14

@anickadomnik dobře ale pokud chodím do školky kde si kočár dám pod okno(nebo zakladatelka má auto u vstupu do školky(předpokládám že zamčené) a do obchodu chodím do jednoty která je prosklená a vidíš na kočár a nedá se tam být dýl než 5 minut protože tam toho prostě více nakoupit nejde tak nevidím důvod(ve městě bych taky nenechala)

Příspěvek upraven 06.03.14 v 13:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tynkycat
6.3.14 13:14

Klidně :) pokud teda není venku 30 stupňů… nikde před obchodem v kočáru atd bych dítě nikdy nenechala, ale zamčený v autě na chvilinku jo.. ve školce se oblíkne a jde ne, tak co..

• Citovat
  • Upravit
25160
6.3.14 13:15
@Anonymní píše:
Je to velkej hřích, když nechám roční dcerku spát v autě mezitím, co jdu vyzvednout staršího syna ze školky?? auto mi stojí kousek od hlavních vchodových dveří do školky. Dneska jsem tak udělala a zdálo se mi, že se maminky tak divně na mě dívaly… :nevim:

Taky to dělám. TEď jsem šla i do obchodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.14 13:15

Zamčená SAMOZŘEJMĚ v autě byla, jako ve školce maximálně 2minuty, protože chvátám, že jo.. z mého pohledu fakt nechápu, co je na tom tak špatného… :nevim: ale očekávám, že mě teď ve vsi pěkně pomluví.. achjo.. :,( teď vím, že už to neudělám, ale smysl fakt nevidím..

• Citovat
  • Upravit
170
6.3.14 13:16

Budit dítě kvůli pár minutám? 8o Normálně ji nechám spát, zajisté zamknu auto. Někdy mě přijdou matky hodně přecitlivělý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
6.3.14 13:17
@cizova píše:
@anickadomnik dobře ale pokud chodím do školky kde si kočár dám pod okno(nebo zakladatelka má auto u vstupu do školky(předpokládám že zamčené) a do obchodu chodíš do jednoty která je prosklená a vidíš na kočár a nedá se tam být dýl než 5 minut protože tam toho prostě více nakoupit nejde tak nevidím důvod(ve městě bych taky nenechala)

já jsem na to cíťa fakt bych nenechala, do obchodů kde se nedá s kočárem prostě nejezdím, dítě v kočáře nenechávám ani ve školce ve vestibulu, poctivě ho vyndavám a nosím do patra vyzvednout starší, pokud spí a nechci ho budit tak vynáším kočár do patra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
6.3.14 13:17

Taky bych nebudila, max bych jí pro svůj klid dala chůvičku. Myslím že to tu maminy přehání, když jim doma usne dítě tak taky s ním nejsou stále v místnosti, někdo chodí si pověsit prádlo na dvůr nebo s košem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25160
6.3.14 13:19

To bude diskuze… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
@Anonymní píše:
Zamčená SAMOZŘEJMĚ v autě byla, jako ve školce maximálně 2minuty, protože chvátám, že jo.. z mého pohledu fakt nechápu, co je na tom tak špatného… :nevim: ale očekávám, že mě teď ve vsi pěkně pomluví.. achjo.. :,( teď vím, že už to neudělám, ale smysl fakt nevidím..

ono je to stejně jedno když ji tam nenecháš a vzbudíš ji tak ti ve školce akorát bude řvát bude mrzutá se starším ti to bude dvakrát tak dýl všechno trvat protože mezitím budeš muset uklidňovat malou a stejně tě za to zase všichni pomluví a budou se na tebe blbě dívat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977

Hold některé matky mají pořád nějaké předsudky, ale já bych si z takových určitě nic nedělala a ani nedělám. ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25160
6.3.14 13:20

@Pe-G My dáme spát děti a jdeme na dvůr i opíkat. Nebo když jsme měli jen jedno, tak jsem byli u sousedů na zahradě - od okna lonžice asi 15m, chůvičku s sebou a pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
6.3.14 13:20

@cizova Přesně tak, ať se každá stará o svý dítě. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tynkycat
6.3.14 13:21

Ono je taky rozdíl mít to dítě v kočáře, nebo zamčený v autě… takže bych se držela tématu, kdy zakladatelka nechává dítko chrnět zamčený v autě bez dozoru pár minut… :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová