Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Krrysa
Jo mám to stejně
A kamarádka co má dojčata říká, že dokud neteče krev tak se mezi ně nemíchá.. A že se její kluci řežou hlava nehlava ![]()
To u nás se nejí sladkosti u nás je za odměnu nebo na chuť něco slanýho, neboť já sladký nejím skoro vůbec - jenom pár vybraných věcí, Elena to má nejspíš po mě takže lízátka, bonbony apod. jí neuchvátí a skoromanžel jí Milu a to bych v život nestrčila do pusy a doufám, že moje dítě taky ne.
A co se šunky týče tak tu taky co nejvíc masovou.
@Krrysa
Biofarmu? Jéé to je hezký co všechno máte? a pod pojmem biomatka nemám zrovna člověka co chová a pěstuje ![]()
@Anonymní píše:
@Krrysa @Natálka26 holky, fakt moooc díky, vy jste mi zvedly náladu!!!
nesmíš bejt taková cíťa, na ostatní kašli:-) vždycky se může něco stát a je jedno jestli v autě, v parku, doma.. jde jen o to jestli si všechna i nesmyslný možnosti připustíš
A taky jde o to jestli máš doma dítě nebo skleníkovou kytičku ![]()
Já bych nechala dřív, ale už ne.. Nechápu, proč si z toho některé pisatelky dělají srandu..l Většinou si mylsí že se nic nestane..
To znám, to taky tak švagrová machrovala. Byli jsme v obýváku s balkonem a děti si hrály na balkoně - už větší 3,4 a nic se nestane, nehlídejte je máme je dva metry, sedělo nás tam 5 lidí.. Daly si na zem deku a hrály si jakože karty a nejednou vidíme- jak se kluk od švagrové chtěl jakoby nahnout, protože vítr odfoukl kartu a deka se mu podsunula a jen tak tak, tchýně přiskočila a chytla mu nohu..
Možná to nemá s autem nic společného, ale takové jakože, co se může stát, mají teda hodně sebevědomé matky, aby se pak nedivily. Tím, ale nemyslím vybuchnuté auto a krádež..Jestli někdo jde opravdu na minutku, dvě, ale v té školce nevěřím že jde o tak krátkou dobu určitě 10 min to je určitě..
Jinak nejsem taková, že bych měla dítě jenom u sebe, nechám - i dnes před květinářstvím, kde jsem vzala kytku odešla nikdo tam nebyl, minuta..ale třeba 10 minut někde v mísnosti a nevidět.. to já teda ne..
Ale dělejte si jak chcete, každého věc ![]()
Jinak anonymní ty si slabý odvar známá měla školku na sídlišti tak nechala batole doma a šla si pro starší… 20 min to bylo určitě
@Natálka26 to je bomba, při tý představě se dooost bavím
Člověk s přezdívkou krysa nemůže být ta pravá sluníčková biomaminka co má doma toho vymazlenýho mimíska
ale naprosto normální chovatel, nebo pěstitel ![]()
Rozhodně se nechci s nikým hádat, ale když píšu, že jsem tam byla chviličku tak jsem tam vážně byla chviličku.. zazvoním, učitelky mi hned otevřou dvěře, podívají se a hned mi zavolají synka, ten hned za mnou přiběhne, já mu sundám bačkory, navlíknu bundu, čepici a boty a jdem. Ani se nepřezouvám. Během toho se kouknu z okna v šatně na dcerku do auta. Takže to fakt 10minut není!! ale už jsem to tady psala několikrát..
a jako že teda „biomatka“ nejsem, tak děti bych na balkoně samotný hrát opravdu nenechala, to se fakt nedá srovnávat!!
Já se nehádám… já jen píšu, že osobně nechápu třeba 10 nechat, ja nevím, jak to máš ve školce.. U nás se jde, musí se vyzout, po schodech, pak do třídy, kde než dojde někdy ještě dojídá, někdy se dohrává, musí uklidit hračky, než se vybrabem, je to opravdu 10-15 min..
Kdybych měla zvonit někde u školky a dítě mi vyjde po chvilce a já vidím z dálky na auto, tak proč ne
Anonymní - ten balkon lidi byli metr, od dětí
a děti měly 4 roky, napsat to dopředu, nechci nechat hrát děti na balkoně, tak mě tu sežerou, že dramatizuji..
Vlastně křeslo a hned dveře a malý balkonek..nejde srovnávat auto a balkon, ale to, že si někdo myslí-co se může stát..
@Natálka26 koně ( ty teda ne k jídlu), krávy, ovce, drůbež, králíky, prasata, na co si vzpomeneš ![]()
@Krrysa
ježiš to je bezvadný! To my jsme dřív měli na chatě slepice, krocany, kachny, husy, prase, kozu a králíky, ale pak začala bejt babička líná a vymýšlet si že jí to vyčerpává apod. tak se všechno zrušilo, ale co bych fakt chtěla a je můj sen mít ovce ty miluju jak já tak moje dítě, kdykoliv je někde ovec musíme zastavit a minimálně deset minut zírat
Fakt jenom ZÁVÍDÍM, tohle bych taky chtěla a to jsem holka z Prahy s pěstěnou manikúrou ![]()
@K9Girl
Taky mě ta představa zničila
A ke koním nosí ty nejznačkovější LV a Gucci
![]()
@kvaček
Já si z toho dělám srandu, ale ne proto, že bych rizika podceňovala, ale proto, že kdybych žila jenom se strachem tak přežívám a je ze mě klubko nervů. Co se týče balkony naše chodí zalejvat kytky, ale tam nemá vážně jak vypadnout a je tam jenom v našem doprovodu jindy ne.
@Natálka26 jo holka, gucci
to je vždycky vtipný, když vezu dítě do školky, tam ty naleštěný maminy s naleštěnejma autama apak já, s oktávkou, ketrá pod bahnem není vidět, ylezu ven v holinkách od bahna…
a já mám tak leda pěstěnou špínu za nehtama
![]()