Spaní v autě roční dcerky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6623
7.3.14 12:27

@Krrysa
Jo mám to stejně :-D A kamarádka co má dojčata říká, že dokud neteče krev tak se mezi ně nemíchá.. A že se její kluci řežou hlava nehlava :-D
To u nás se nejí sladkosti u nás je za odměnu nebo na chuť něco slanýho, neboť já sladký nejím skoro vůbec - jenom pár vybraných věcí, Elena to má nejspíš po mě takže lízátka, bonbony apod. jí neuchvátí a skoromanžel jí Milu a to bych v život nestrčila do pusy a doufám, že moje dítě taky ne. :-D A co se šunky týče tak tu taky co nejvíc masovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
7.3.14 12:28

@Krrysa
Biofarmu? Jéé to je hezký co všechno máte? a pod pojmem biomatka nemám zrovna člověka co chová a pěstuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.14 12:29

@Krrysa @Natálka26 holky, fakt moooc díky, vy jste mi zvedly náladu!!! :pankac:

• Citovat
  • Upravit
6623
7.3.14 12:32
@Anonymní píše:
@Krrysa @Natálka26 holky, fakt moooc díky, vy jste mi zvedly náladu!!! :pankac:

nesmíš bejt taková cíťa, na ostatní kašli:-) vždycky se může něco stát a je jedno jestli v autě, v parku, doma.. jde jen o to jestli si všechna i nesmyslný možnosti připustíš :) A taky jde o to jestli máš doma dítě nebo skleníkovou kytičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
7.3.14 12:33

Já bych nechala dřív, ale už ne.. Nechápu, proč si z toho některé pisatelky dělají srandu..l Většinou si mylsí že se nic nestane..
To znám, to taky tak švagrová machrovala. Byli jsme v obýváku s balkonem a děti si hrály na balkoně - už větší 3,4 a nic se nestane, nehlídejte je máme je dva metry, sedělo nás tam 5 lidí.. Daly si na zem deku a hrály si jakože karty a nejednou vidíme- jak se kluk od švagrové chtěl jakoby nahnout, protože vítr odfoukl kartu a deka se mu podsunula a jen tak tak, tchýně přiskočila a chytla mu nohu..
Možná to nemá s autem nic společného, ale takové jakože, co se může stát, mají teda hodně sebevědomé matky, aby se pak nedivily. Tím, ale nemyslím vybuchnuté auto a krádež..Jestli někdo jde opravdu na minutku, dvě, ale v té školce nevěřím že jde o tak krátkou dobu určitě 10 min to je určitě..
Jinak nejsem taková, že bych měla dítě jenom u sebe, nechám - i dnes před květinářstvím, kde jsem vzala kytku odešla nikdo tam nebyl, minuta..ale třeba 10 minut někde v mísnosti a nevidět.. to já teda ne..
Ale dělejte si jak chcete, každého věc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
7.3.14 12:41

Jinak anonymní ty si slabý odvar známá měla školku na sídlišti tak nechala batole doma a šla si pro starší… 20 min to bylo určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
7.3.14 12:43

@Natálka26 to je bomba, při tý představě se dooost bavím :) Člověk s přezdívkou krysa nemůže být ta pravá sluníčková biomaminka co má doma toho vymazlenýho mimíska :) ale naprosto normální chovatel, nebo pěstitel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.14 12:46

Rozhodně se nechci s nikým hádat, ale když píšu, že jsem tam byla chviličku tak jsem tam vážně byla chviličku.. zazvoním, učitelky mi hned otevřou dvěře, podívají se a hned mi zavolají synka, ten hned za mnou přiběhne, já mu sundám bačkory, navlíknu bundu, čepici a boty a jdem. Ani se nepřezouvám. Během toho se kouknu z okna v šatně na dcerku do auta. Takže to fakt 10minut není!! ale už jsem to tady psala několikrát..
a jako že teda „biomatka“ nejsem, tak děti bych na balkoně samotný hrát opravdu nenechala, to se fakt nedá srovnávat!!

• Citovat
  • Upravit
14335
7.3.14 12:50

Já se nehádám… já jen píšu, že osobně nechápu třeba 10 nechat, ja nevím, jak to máš ve školce.. U nás se jde, musí se vyzout, po schodech, pak do třídy, kde než dojde někdy ještě dojídá, někdy se dohrává, musí uklidit hračky, než se vybrabem, je to opravdu 10-15 min..
Kdybych měla zvonit někde u školky a dítě mi vyjde po chvilce a já vidím z dálky na auto, tak proč ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
7.3.14 12:52

Anonymní - ten balkon lidi byli metr, od dětí :mrgreen: a děti měly 4 roky, napsat to dopředu, nechci nechat hrát děti na balkoně, tak mě tu sežerou, že dramatizuji..
Vlastně křeslo a hned dveře a malý balkonek..nejde srovnávat auto a balkon, ale to, že si někdo myslí-co se může stát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
7.3.14 12:59

@Natálka26 koně ( ty teda ne k jídlu), krávy, ovce, drůbež, králíky, prasata, na co si vzpomeneš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
7.3.14 13:08

@Krrysa
ježiš to je bezvadný! To my jsme dřív měli na chatě slepice, krocany, kachny, husy, prase, kozu a králíky, ale pak začala bejt babička líná a vymýšlet si že jí to vyčerpává apod. tak se všechno zrušilo, ale co bych fakt chtěla a je můj sen mít ovce ty miluju jak já tak moje dítě, kdykoliv je někde ovec musíme zastavit a minimálně deset minut zírat :) Fakt jenom ZÁVÍDÍM, tohle bych taky chtěla a to jsem holka z Prahy s pěstěnou manikúrou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
7.3.14 13:09

@K9Girl
Taky mě ta představa zničila :-D :-D A ke koním nosí ty nejznačkovější LV a Gucci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
7.3.14 13:10

@kvaček
Já si z toho dělám srandu, ale ne proto, že bych rizika podceňovala, ale proto, že kdybych žila jenom se strachem tak přežívám a je ze mě klubko nervů. Co se týče balkony naše chodí zalejvat kytky, ale tam nemá vážně jak vypadnout a je tam jenom v našem doprovodu jindy ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
7.3.14 19:13

@Natálka26 jo holka, gucci :))) to je vždycky vtipný, když vezu dítě do školky, tam ty naleštěný maminy s naleštěnejma autama apak já, s oktávkou, ketrá pod bahnem není vidět, ylezu ven v holinkách od bahna…
a já mám tak leda pěstěnou špínu za nehtama :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová