Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No.. Ja se jednou zhadala na jedny diskuzi, ze jsem sla zaplatit na pumpu… Asi bych ji tam nenechala, pokud na ni stale nevidim. Asi teda urcite..
Tak hodinu ve školce asi nejsi ne? předpokládám že jsi tam možná horkotěžko 10minut…max se vzbudí a chvilku si popláče
je to úplně to samé jako když necháš děcko v kočárku před školkou, nebo třeba před obchodem
Neudělala bych to, když na nemáš auto pod dohledem. Stejně tak nechápu nakupování/ posezení v kavárně a kočárek venku…
Pokud není pařák a v autě není 40°, tak na tom nic špatného nevidím…
Kvůli té minutce ve školce bych asi děcko taky nebudila…
Přes léto ne, jinak na těch pár minut ano.
Ještě dodávám - souhlasím se školkou, nebo platbou na benzínce… Rozhodně ne při nákupech, nebo obíhání úřadů
Příspěvek upraven 06.03.14 v 13:10
No, když jdu tankovat a platit, tak bych ji určo nevytahovala
..a ve školce to samé, pokud nebude +40 a zavřený okýnka
..
@cizova píše:
Tak hodinu ve školce asi nejsi ne? předpokládám že jsi tam možná horkotěžko 10minut…max se vzbudí a chvilku si popláčeje to úplně to samé jako když necháš děcko v kočárku před školkou, nebo třeba před obchodem
já tedy děcko v kočárrku bez dozoru nikde nenechávám
![]()
Já si nemyslím, že je to špatně pokud jde max. o deset minut a nejsou venku 30stupňové vedra. Pokud spinká nebudila bych ji. Daleko větší hřích se mi zdá ji zbudit. Samozdřejmě bych ji zamkla.
![]()
Ja bych ji tam nenechala, pokud. nejsem par kroku od auta
ani nenechavam dite nikde v kocaru pred kramem. Navic muze prijit nejaka akcni baba a zavolat poldy nebo koho, ze je v aute zamceny dite bez matky a nevysvetlis dve minuty. A v lete bych ji tam nenechala uz vubec.
Tak to já bych teda v tvé situaci nechala dítě spát…jako zaplatit na pumpě apod. když vím že že budu pryč pár minut tak s tím nemám problém…samozřejmě pokud venku není 29st. a na auto nepraží sluníčko…
Nechala. Kluk běžně ještě dospává v autě a já mezitím odnesu věci do bytu (parkuju hned u vchodu), zaplatím na benzince. A když přijedu na dvůr, tak pi jdu v klidu udělat i kafe ![]()
Je to velkej hřích, když nechám roční dcerku spát v autě mezitím, co jdu vyzvednout staršího syna ze školky?? auto mi stojí kousek od hlavních vchodových dveří do školky. Dneska jsem tak udělala a zdálo se mi, že se maminky tak divně na mě dívaly…