Spaní v autě roční dcerky

Anonymní
6.3.14 13:03

spaní v autě

Je to velkej hřích, když nechám roční dcerku spát v autě mezitím, co jdu vyzvednout staršího syna ze školky?? auto mi stojí kousek od hlavních vchodových dveří do školky. Dneska jsem tak udělala a zdálo se mi, že se maminky tak divně na mě dívaly… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35774
6.3.14 13:05

No.. Ja se jednou zhadala na jedny diskuzi, ze jsem sla zaplatit na pumpu… Asi bych ji tam nenechala, pokud na ni stale nevidim. Asi teda urcite..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.3.14 13:06

Ja bych to tedy NIKDY neudelala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.14 13:07

To jí mám kvůli dvoum minutám budit???

• Citovat
  • Upravit
3409
6.3.14 13:07

Tak hodinu ve školce asi nejsi ne? předpokládám že jsi tam možná horkotěžko 10minut…max se vzbudí a chvilku si popláče :nevim: je to úplně to samé jako když necháš děcko v kočárku před školkou, nebo třeba před obchodem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
6.3.14 13:08

Neudělala bych to, když na nemáš auto pod dohledem. Stejně tak nechápu nakupování/ posezení v kavárně a kočárek venku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
6.3.14 13:09

Pokud není pařák a v autě není 40°, tak na tom nic špatného nevidím… :nevim: :nevim: Kvůli té minutce ve školce bych asi děcko taky nebudila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119

Přes léto ne, jinak na těch pár minut ano.
Ještě dodávám - souhlasím se školkou, nebo platbou na benzínce… Rozhodně ne při nákupech, nebo obíhání úřadů

Příspěvek upraven 06.03.14 v 13:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950

No, když jdu tankovat a platit, tak bych ji určo nevytahovala :roll:..a ve školce to samé, pokud nebude +40 a zavřený okýnka :mrgreen:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
6.3.14 13:10

Pokud není horko, tak bych nechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
@cizova píše:
Tak hodinu ve školce asi nejsi ne? předpokládám že jsi tam možná horkotěžko 10minut…max se vzbudí a chvilku si popláče :nevim: je to úplně to samé jako když necháš děcko v kočárku před školkou, nebo třeba před obchodem

já tedy děcko v kočárrku bez dozoru nikde nenechávám :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977

Já si nemyslím, že je to špatně pokud jde max. o deset minut a nejsou venku 30stupňové vedra. Pokud spinká nebudila bych ji. Daleko větší hřích se mi zdá ji zbudit. Samozdřejmě bych ji zamkla. :hug: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35774
6.3.14 13:11

Ja bych ji tam nenechala, pokud. nejsem par kroku od auta :nevim: ani nenechavam dite nikde v kocaru pred kramem. Navic muze prijit nejaka akcni baba a zavolat poldy nebo koho, ze je v aute zamceny dite bez matky a nevysvetlis dve minuty. A v lete bych ji tam nenechala uz vubec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930

Tak to já bych teda v tvé situaci nechala dítě spát…jako zaplatit na pumpě apod. když vím že že budu pryč pár minut tak s tím nemám problém…samozřejmě pokud venku není 29st. a na auto nepraží sluníčko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka

Nechala. Kluk běžně ještě dospává v autě a já mezitím odnesu věci do bytu (parkuju hned u vchodu), zaplatím na benzince. A když přijedu na dvůr, tak pi jdu v klidu udělat i kafe :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová