Spaní v autě roční dcerky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
489
6.3.14 13:56

No tak mě u školky ukradli auto. Ráno, kdy tam courají rodiče s dětmi, okolo je spousta baráků a kdokoliv to mohl vidět, cca 20 metrů od vchodu, před okny do jedné ze tříd!!! Nijak jsem se tam nezdržela, nebyla zima, takže žádné velké převlíkání v šatně. DO 5 minut bylo auto pryč a to i s kabelkou. Kdyby mi někdo tvrdil, že se na tom místě něco takového může stát, nevěřila bych. Kabelku mi o den později vrátili popeláři. Dítě jsem tam tehdy neměla, ale umím si představit, že si ten zloděj spícího dítěte vzadu na sedačce nevšimne a odjede i s ním. To bych se asi zbláznila hrůzou. Od té doby kabelku tahám všude sebou a druhé dítě bych samotné v autě nenechala. Plánovala jsem vše tak, abych se takové možnosti vyhla. Jedině u nás v bydlišti na menší pumpě, kde je navíc fajn pán coby venkovní obsluha, jsem si to lajzla. Je tam léta a s častými návštěvníky prohodí i řeč. Navíc k pokladně je to 10 metrů a auto je stále na očích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
6.3.14 13:58

Na vesnici, případně když můžeš vjet do dvora školy tak bych nechala…u nás ve městě, kde se parkuje u chodníku, asi ne :nevim: ale to bych nejela autem, pač školku máme kousek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
6.3.14 13:59

Zakladatelko, za sebe můžu říct že bych to asi neudělala :nevim: jí tam nechat, ale… za prvé nemám řidičák, a za druhé školku mám pět minut chůze :mrgreen: jinak malého nechávám spát v kočáru ve vestibulu dá se říct. v šatně sem z malou tak 15 minut a občas se du na malého podívat.
ale je to tvoje dítko a pokud ty si myslíš, že je to správné tak proč ne. :nevim: já nevím že na té vesnici se musí vždycky všechno řešit. bejt tebou pokudto tobě takhle vyhovuje, tak to dělej i nadále a kecalky hoď za hlavu :mrgreen: důležité je vyspalé dítě a né nevrlé a k tomu ještě matka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
6.3.14 14:06

@Crispina Nojo, když necháváš kabelku v autě, se pak nediv :roll:

Nechala bych podle povahy dítěte a okolností. Mladší se vždycky po vypnutí motoru budila a jako malinká neměla ráda cestování, z toho vyplývá zastavení auta, vypnutí motoru, probuzení, řev :) Takže tu bych tam nechala max 5min. Jinak dítě typu moje starší, tj spící i s vyplým motorem, spící dlouho a dobře, po probuzení čumákování kolem, bych tam nechala mnohem dýl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
6.3.14 14:07

Ahoj, já bych malou nenechala ani v autě ani v kočárku. Vzbudila bych ji. Mám prostě strach a náhoda je blbec, nestojí to za to pak! Jednak bych se bála že mi někdo malou ukradne i s autem, že ho zamknu mi nemusí být nic platné a jednak bych se bála že se malá vzbudí a něco provede.(umí se šikovně vyvléknout z pásu) a všechny dobře víme že k neštěstí stačí pár vteřin…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
6.3.14 14:13

@verrru No já jsem právě vjela do areálu školky. A i tak. Klidná čtvrt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
6.3.14 14:14

Nechala a nechávám. Auto parkuju 5m od dveří do šatny. Ale mám vždycky strach. Teď už se to teda nestalo dlouho, jezdím s vyspaným dítětem. Dokud byl ve vajíčku, vzala jsem ho s sebou vždy, ať spal nebo ne.. To ještě šlo, spal dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
6.3.14 14:48

Ono je asi psíš rozdíl, před jakou školkou a před jakým obchodem. mamina z centra prahy, co chodí nakupovat do tesca, před ketrým se válí bezdomovci, si tohle asi dovede představit daleko hůř než mamina z malé obce nebo vsi, kde je mini obchod a malá školka, kde můžeš to auto nechat klidně i otevřený a nestane se nic..
já jsem z vesnice, když vetu starší do školky, mladší dva čekají v autě, pouštějí si rádio, abch je nemusela vláčet všechny. a kočárek si tady před náš mini obchůdek postavím úplně s klidem.. a teda vyndavat dítě, když jdu platit za naftu mě asi nikdy nenapdalo…jen v zahraničí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
6.3.14 14:56

@K9Girl já jsem si zase na jedné diskuzi vyslechla, týkalo se to, jestli vozím vajco v předu enbo vzadu, že přece musím mít pořád obě ruce na volantu, a když je nemám, tak hazarduju :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
6.3.14 15:14
@Krrysa píše:
@K9Girl já jsem si zase na jedné diskuzi vyslechla, týkalo se to, jestli vozím vajco v předu enbo vzadu, že přece musím mít pořád obě ruce na volantu, a když je nemám, tak hazarduju :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.3.14 15:15
@Krrysa píše:
@K9Girl já jsem si zase na jedné diskuzi vyslechla, týkalo se to, jestli vozím vajco v předu enbo vzadu, že přece musím mít pořád obě ruce na volantu, a když je nemám, tak hazarduju :mrgreen: :mrgreen:

a poradily ti, jak řadit, když musíš mít obě ruce na volantu? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6623
6.3.14 15:20
@Krrysa píše:

kdo tak strašně chytrý ti to poradil??? Řidič teoretik?? :-D Nebo mohla bych si to někde přečíst, jen tak.. pro pobavení :-D :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
6.3.14 15:40

@Natálka26 já už si vůbec nepamatuju, kde by se to dalo najít, bylo to téma, jestli vozit mimino v předu, nebo vzdau, nebo tuším, jestli měnit místo v autě staršímu, či něco takovýho… no a bylo mi vysvětleno, že na rádio se nesahá, podrbat se taky nesmíš, a když nedej bože se dítě začne dusit, máš najít nejdřív hodný místo k parkování :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
6.3.14 15:47

@lucenka už sem to našla a seš tam taky.. :D https://www.emimino.cz/…rankovani/3/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
6.3.14 15:48

@Krrysa
Já vlastně ani nevím jestli mám odvahu to hledat :-D :-D A podle tohoto popisu já jdu vrátit papíry, pravda je že jak mám dítě dost se krotím s tím co dělat při řízení, ale když jsem jezdila nebo jedu sama tak dělám ještě víc než to vyjmenované :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová