Spaní v autě roční dcerky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25160
6.3.14 13:36

@Raduš.ka44 těsně vedle ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
6.3.14 13:37

Syna bych nikdy nenechala spát někde v kočárku aniž bych na něj viděla, ale v zamčeném autě s tím fakt problém nemám. Když jedu někam na návštěvu, tak mi spí syn v autě i 2 hodiny, má pootevřené okno a mám chůvičku. Samozřejmě nesmí být 30 stupňů ve stínu a na sídlišti bych si to taky nedovolila. Připadá mi, že v dnešní době se fakt řeší každý prd, přitom stačí použít obyčejný selský rozum a uvědomit si rizika. Zakladatelko, vykašli se na blbé pohledy. Jestliže víš, že jsi do 5 minut zpátky, tak i kdyby se malá vzbudila, tak se nic nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
6.3.14 13:39

Tady jde asi spíš o to, jestli nepůjde zrovna někdo okolo komu se tvoje ditě bude zrovna tuze líbit nebo hodit. Já mela vykradene zamčene auto než jsem došla do prvního patra a zpět. Takže třeba benzínky také nechám, ale pořád koukám. Obchod bych nedala. Ale vídám tady maminky běžne u Lidlu nechat spat v autě. Je to každého věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25160
6.3.14 13:39

Já se teď byla domlouvat ve školce, co a jak. Byla jsem tam určitě aspoň 15 minut. Měla jsem toho ten den víc a byla ráda, že menší konečně usnula, tak jsem ji tam enchala. Auto samozřejmě zamčené a byly jsme jen v šatně, takže jsem mohla kdykoliv vyběhnout a kouknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
6.3.14 13:40

@avm3 to si taky neumím představit tohle dělat :nevim: to musí být zajímavé když jsou děcka v autě 3 tak je všechny vytáhnout, jít s nimi zaplatit a zase je pozapínat všechny zpět a jet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
6.3.14 13:41

Nechávala jsem malou klidně, když jsem šla u nás do krámku, na poštu, na benzince, na zahradě když spala.. Nikdy mi to nepřišlo nějak zdraví ohrožující. Samozřejmě pokud je venku 40 a na auto praží slunce tak jí tam nenechám grilovat, ale jinak jo a všechno to byli 10-15 minutový záležitosti.. a neprobrala se ani jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35777
6.3.14 13:42

Tak ja to mam mozna jinak, protoze jakmile vypnu motor, tak nespi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
6.3.14 13:45

Ty brďo, teď čtu, že zamykáte auto s dítětem… já jen, že to je věc, kterou bych právě já neudělala… :think:… naopak, stane se něco dítěti, mohl by mu pomoct nějaký kolemjdoucí… :think:… můj názor a pohled, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
@cizova píše:
@avm3 to si taky neumím představit tohle dělat :nevim: to musí být zajímavé když jsou děcka v autě 3 tak je všechny vytáhnout, jít s nimi zaplatit a zase je pozapínat všechny zpět a jet :nevim:

Když si vzpomenu, jak dlouho mi trvalo upnout vajíčko a pak kluka v sedačce 9-18, tak bych nechtěla být řidičem auta, co si stoupne za někoho, kdo vyndavá děti na benzínce, když jde platit.

• Citovat
  • Upravit
9989

Jo, normálně bych ho nechala :) Nejsme blázen abych dítě vytahovala třeba u benzínky - kor, když spí :lol: Nechávám ho v autě na pumpě (2 minuty) i u sámošky kam jdu na rychlý nákup (5-6 minut) a to on v autě většinou nespí takže si hraje a já si vyřídím co potřebuji.. Tuhle byl v autě u státního veterinárního ústavu než jsem odevzdala vzorky (4 minuty).. Samozřejmě vždy zamčený. Když dojedu domů a on spí tak ho zaparkuji (na vesnici) tam kde běžně autem parkuji a chodím v intervalech kontrolovat jestli už se nevzbudil :nevim: Denní spánky má jen v kočáře pod oknem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.3.14 13:46
@Emilie píše:
Ty brďo, teď čtu, že zamykáte auto s dítětem… já jen, že to je věc, kterou bych právě já neudělala… :think:… naopak, stane se něco dítěti, mohl by mu pomoct nějaký kolemjdoucí… :think:… můj názor a pohled, no…

Když někdo bude chtít dítěti pomoct, tak rozbije okýnko… naopak když nechám auto odemčený, tak je to větší lákadlo pro zloděje.

• Citovat
  • Upravit
917
6.3.14 13:47

Taky sem schytala na jedne diskuzi spoustu neslušných jmen za to, že nechám dítě v autě, když jdu zavřít vrata, zaplatit na pumpě apod… A na tu chvilku bych ji tam klidně nechala:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
6.3.14 13:48

@lucenka :lol: ježiš sem si to představila :mrgreen: no stát zamnou nějaký jako můj muž tak by mě asi odstřelil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
6.3.14 13:54

Já teda malýho v autě taky nechávám, když jde řádově o 5 minut. Než bych ho vykýblovala z auta, tak jsem zpátky.
Na benzínce by mě ani nenapadlo ho vyndávat :nevim:
Také zamykám, pokud bude chtít nějaký kolemjdoucí pomoct při nějaké krizi, tak přeci může rozbít okno - a snad žádná by se nezlobila - naopak, odemčené auto už je pozvánka pro zloděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
6.3.14 13:55

Jak říkám, je to čistě věc oné matky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie