Spaní v autě roční dcerky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7876
6.3.14 13:23
@Anonymní píše:
Zamčená SAMOZŘEJMĚ v autě byla, jako ve školce maximálně 2minuty, protože chvátám, že jo.. z mého pohledu fakt nechápu, co je na tom tak špatného… :nevim: ale očekávám, že mě teď ve vsi pěkně pomluví.. achjo.. :,( teď vím, že už to neudělám, ale smysl fakt nevidím..

Kdyby si jí vzbudila a vzala s sebou, akorát by byla mrzutá a řvala by… A ve vsi by tě pomluvili stejně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
6.3.14 13:26
@cizova píše:
ono je to stejně jedno když ji tam nenecháš a vzbudíš ji tak ti ve školce akorát bude řvát bude mrzutá se starším ti to bude dvakrát tak dýl všechno trvat protože mezitím budeš muset uklidňovat malou a stejně tě za to zase všichni pomluví a budou se na tebe blbě dívat :nevim:

Asi tak :pankac: To jsou problémy dneska. :roll: Já jsem nechala spícího kluka v autě, když jsem šla na soud na podatelnu a policajti mi teda nic neříkali, když tam na mě koukali a já se jich ptala, jestli můžu nechat auto před soudem, protože mi v něm spí syn.

• Citovat
  • Upravit
3409
6.3.14 13:26

@anickadomnik tak každá sme jiná a určitě to je jiné na vesnici kde každý zná každého a něco jiného na městě, ve městě taky nikde kočár nenechám a do obchodů kde to s nimi nejde tak nechodím ale na vesnici :nevim: když sem chodila na rehabky kde sem bývala cca 15minut tak sem malého nechávala ve vestibulu v kočáře spát hlídala mi ho tam sestra co přijímala nové pacoše a šla sem o patro výše kde byl hluk spousta lidí a malý by mi tam nespal, byla sem ráda že spí a ne že sedí v kočáře a dívá se na mě a řve jak tur celou dobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.3.14 13:27
@Anonymní píše:
Je to velkej hřích, když nechám roční dcerku spát v autě mezitím, co jdu vyzvednout staršího syna ze školky?? auto mi stojí kousek od hlavních vchodových dveří do školky. Dneska jsem tak udělala a zdálo se mi, že se maminky tak divně na mě dívaly… :nevim:

nenechala - u nás u aut číhaj zloději a vykrádaj je právě před školkou - rozhodně bych neriskla, že mi něco udělaj s autem a vyděsej dítě. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
6.3.14 13:28

Já bych teda spící dítě kvůli těm pár minutám taky nebudila…přesně jak píšou holky - když je to auto zamčené a nejsou velká vedra, tak proč ho budit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210

Nechala bych, ale fakt by odprovod staršího musel být minutová záležitost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9226

Kašli na ostatni, at si povídaji co chtějí, jde o tvoje děti a život, do toho si kecat nenechávaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822

Zakladatelko - v situaci, kterou popisuješ, bych jednoznačně nechala v autě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
6.3.14 13:30
@orionk píše:
Kdyby si jí vzbudila a vzala s sebou, akorát by byla mrzutá a řvala by… A ve vsi by tě pomluvili stejně :mrgreen:

přesně tak ;) na nějaké drby bych se zvysoka vykašlala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25160
6.3.14 13:33

Na vsi to dělám běžně - když jedu z města a máme zamluvené pečivo, tak pro něj vyběhnu- i když holky nespí… protože než bych je vyndala, nesla vajíčko, tak jsem zpátky i s nákupem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
6.3.14 13:34

Asi je to pocitový a hlavně záleží na tom, kde to auto s dítětem necháš. Na benzínce, u trafiky - neřeším. Taky věk dítěte - miminko nebo hodně malý dítě bych v autě nenechala NIKDY (přestože říkám nikdy neříkej nikdy, tohle bych prostě neudělala), předškoláka s mladším nechávám běžně v autě, když si odskočím ve vsi do koloniálu pro rohlíky. Podtrhuji ve vsi - ve městě bych to taky neudělala. Už jen taky proto, že leckde na úřadech se nedá parkovat tak, že je to před, na dohled už ani nemluvě. (Ne že by tam nebylo parkoviště - ale mám čím dál tím větší pocit, že parkovat se tady dá už opravdu jen u značky začátek města. ) Jo, sice pak máme z pár pochůzek „příjemně strávené dopoledne“ - ale prostě… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
6.3.14 13:34

Ahoj. Syna v autě spát nechávám, nebudím. Sice mě někdy honí špatné svědomí, ale budit ho kvůli pár minutám mi přijde horší. Nechávám ho v autě i před domem nespícího. Vynesu si tašky s nákupem a pak jdu pro něj. Váží přes 13 kg, schody sám ještě vyjít neumí, tak mi přijde jednodušší když chvíli počká a já vše vytahám nahoru. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
6.3.14 13:35

Edit. - příspěvek patřil do jiné diskuze. :mrgreen:

Příspěvek upraven 06.03.14 v 13:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235

Nechala, záleží, jak dlouho tam jsi. Já bych nechala s přehledem, nebavíme se tedy nechat dítě spát v autě v pařácích, že? To je zase přirovnání, třeba u nás je auto hned u domu, ze šatny na něj koukám z okna, takže bych jí 5minut nechala spát samotnou v autě, na benzínce bych šla zaplatit benzín a děti nechala v autě. Dokonce. když dcera usnula v autě, dojeli jsme domů, zaparkovala jsem, a nechala ji prostě za plotem doma dospat v tom autě. A to i v létě, zajela jsem do stínu a otevřela všechny dveře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25160

Ale u tý benzínky to jako nechápu, to jako vytáhnete vajíčko a jde zaplatit s ním??? To by mě ani nenapadlo… vyběhnu, zaplatím a do půl minuty jsem zpátky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová