Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@anickadomnik
Nemyslím tebe, ale ostatní. Kteří to berou moc osbně a jsou schopní se s tebou zhádat aniž by byl reálnej základ.. Jenom protože si to vezmou osobně a přetočí to tak aby to vyhovovalo jim.. ![]()
Maminky, díky za převahu kladných odpovědí k mé situaci
můj zdravý selský rozum mi prostě řekl, proč jí sakra budit, když těch opravdu pár minutek v autě fakt vydrží. Zajela jsem autem přímo do dvora a koukla se z okna šatny přímo na auto, vše jsem měla pod dozorem.. Proto vím, že je to opravdu naprosto zbytečný jí budit, protože by to převlíkání bylo nejmíň na půl hodiny, když bych měla za zadkem ukňouranou roční holčičku. Ale po dnešku s tímto končím!!! Jako nejsem taková, co bych si z pomluv dělala velkou hlavu, ale přece jen jsme na vesnici a do školky chodíme denně. Budu si to muset vždy nějak zařídit, aby mi ta holka v autě neusnula. Ale přesto díky za všechny odpovědi.. Jsem z toho trochu rozhozená, ale celkově mám dneska den blbec ![]()
Teď by mi stejně hlavou běhaly horory, kdybych měla nechat dítě v autě. Jak jste tady psaly. Že mi vykradou auto, nebo že mi ho ukradnou celý i s dítětem..
a nebo že mi to auto nějakým způsobem zkratuje a vybuchne.. stát se může asi cokoli, takže konec nechávání dítěte v autě!!!
Anonymní, ono pokaždé něco bude.. u nás zase některé dámy řeší, že si zajedu do chodby s kočárkem, proč ho nenechám venku, což mi přijde daleko horší..
navíc do školky na chodbu se může..
Anonymní, ono se vždycky něco najde… Mě třeba dneska biomatky řešily v parku, protože mé milované spadlo na zem a já se nezvedla a neutíkala mu pomoc vstát, ale řekla jsem ať vstane a prijde ke mě… Jsem zavrženíhodná matka!
@Tereza1986 píše:
V autě bych dítě nikdy nenechala.Ani na minutu.
Fakt dítě vyndaváš i na benzince?
@Anonymní píše:
Teď by mi stejně hlavou běhaly horory, kdybych měla nechat dítě v autě. Jak jste tady psaly. Že mi vykradou auto, nebo že mi ho ukradnou celý i s dítětem..a nebo že mi to auto nějakým způsobem zkratuje a vybuchne.. stát se může asi cokoli, takže konec nechávání dítěte v autě!!!
Nebuď hysterka
- proboha doteď si tam holku nechávala a teď to dramatizuješ? Holky zkuste nedělat z prkotin nějaké drama
Jestli někdo vyndáváte dítě i na benzínce tak se pak omluvte řidičům co čekají až dáma odpoutá dítě, pak s ním v ruce platí (nebo to taháte i kočár z kufru?
) a pak ho zase poutá..
Někdy mám v těchto řidičských tématech pocit, že kafrají hlavně ženské co buď neřídí nebo řídí vyjímečně a nechávají se jen vozit od manžela.. Ono v praxi bych vás chtěla vidět jak provozuete to co píšete
Za jízdy dozadu podám křupku, hračku, nastavím klimu, přeřídím rádio, najím se,…
Na vběhnutí bych nechala - benzinka, vidím přes sklo a je to mžik..
U školky, obchod atd. už ne.. nevěřím, že je to dvě minuty.. Já jsme poprvní nechala malého venku a hlídala mi ho uklizečka, která se sama nabídla a chtěla jsem co nejdřív, a stejně než jsem vešla, vyzula se, vyběhla, vzala kluka, oblékl se udělalo to 10 min…
To mám i s kočárkem.. Nechám před obchodem typu malý, prosklený nikde ani noha, vemu zboží zaplatím, jdu.. Ne třeba velká samoobluha, kde jsem 10 min nejmíň a vidím prd
@Anonymní píše:
Teď by mi stejně hlavou běhaly horory, kdybych měla nechat dítě v autě. Jak jste tady psaly. Že mi vykradou auto, nebo že mi ho ukradnou celý i s dítětem..a nebo že mi to auto nějakým způsobem zkratuje a vybuchne.. stát se může asi cokoli, takže konec nechávání dítěte v autě!!!
Proboha nebuď paranoidní
zkratuje… vybuchne… samo se nastartuje a odjede..
to už je trochu moc, to abych měla strach nastartovat a někam odjet..
Nenech se přinutit takhle myslet, stane se z tebe hromádka nervů a opičí matka ![]()
Tak nějaké vykradeni, a ukradení dítěte a výbuch, mě nenapadl teda.. to mi přijde jak z nějakého krimi filmu..
@Almira-Alm píše:
Nebuď hysterka- proboha doteď si tam holku nechávala a teď to dramatizuješ? Holky zkuste nedělat z prkotin nějaké drama
Jestli někdo vyndáváte dítě i na benzínce tak se pak omluvte řidičům co čekají až dáma odpoutá dítě, pak s ním v ruce platí (nebo to taháte i kočár z kufru?
) a pak ho zase poutá..Někdy mám v těchto řidičských tématech pocit, že kafrají hlavně ženské co buď neřídí nebo řídí vyjímečně a nechávají se jen vozit od manžela.. Ono v praxi bych vás chtěla vidět jak provozuete to co píšete
Za jízdy dozadu podám křupku, hračku, nastavím klimu, přeřídím rádio, najím se,…
Přesně tak, musej to psát ženy co skoro neřídí.. Pro mě je nepředstavitelný, že spící děcko u benzínky tahám ven - zvlášť když jezdím na E85 a na benzínce co jsem jsou věčně kolony fakt kolony, protože je tam jak levnej benzín tak E85.. Ostatní by mě nejspíš zabili ![]()
@Krrysa hazardérko…
myslím, že hazarduju už tím, že se pohybujem na stejné komunikaci jako někdo kdo má obě ruce na volantu, tupě kouká před sebe a nepředvídá ![]()
Výbuch
skoro jako : a když necháš dítě v autě na benzínce, tak riskuješ, že za tebe přijede nějakej magor a nabourat do tebe… V tu chvíli sem byla fakt ráda, že je internet anonymní, protože na mě chtěly holky volat sociálku a policajty… A navíc riskuju i tím, že sebou dítě neberu doma i na wc abych ho měla nonstop na očích ![]()