Spaní/nespaní dvouleťáka - nespokojené dítko

660
12.1.13 07:41

Spaní/nespaní dvouleťáka - nespokojené dítko

Zdravím všechny už jsem bezradná, tak prosím o rady či podporu, že je to normální. Syn 21 měsíců v poslední době strašně špatně spí. Po obědě neusne, večer padne v sedm, ale v noci se budí se vztekavým pláčem ttřeba i 10×, každý den se budí ve tři ráno a chce k nám do postele, někdy usne hned někdy si třeba i hodinu vypráví. potom vstává stejně v 6:30. přes den je děsně uplakaný a protivný, jakmile není po jeho vydrží se vztekat i 45minut :-( Už nevím co s ním :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1038
12.1.13 08:12

Znám :) starší nespal od roku a čtvrt po obědě, odpadával v šest a pak se budil po dvou hodinách až tak do dvou tří, než teda spal do 6:30…on byl teda v 21 měsících ještě kojený, takže s ev noci přisál a neprudil a já mohla aspoň trochu spát. Mladši se pravidelně před druhým rokem budil ve dvě a byl vzhůru do pěti…přešlo to asi za tři měsíce :mrgreen: Ale přes den se vzteká pořád, zkouší co si může dovolit…na to spaní zkus třeba sirup sedalia (je to homeapatikum pro lepší spaní)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
12.1.13 21:33

@Lenka001 My to máme podobně, mladá v osm večer bez problémů usne, kolem půlnoci je vzhůru, většinou s řevem, když jsem u ní rychle a zabere uklidňování tak ještě usne ale kňourá každou cca hodinu a většinou kolem páté ráno už hučí tak že se uklidnit nenechá a musím jí vzít k nám(sama si o to i říká) a tam se mrská tak že já už nezaberu. A finálně vzbuzená je tak v šest. Po obědě spí většinou od 12 do 14 hodin. Takže celkem spím tak 4 maximálně 6 hodin(těch 6 vyjímečně)a nikdy ne v celku.jo a naprd spí od narození a je jí jí 23 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
13.1.13 13:02

Malá mi dělá to stejné, po obědě usíná v pohodě. večer teda špatně a v.. noci se taky pořád budí, jenže já ještě kojím…ale vzbudí se ve 3 nebo ve 4 a nechce spát, nějáká zakletá hodina:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
13.1.13 13:03
@sarlota535 píše:
@Lenka001 My to máme podobně, mladá v osm večer bez problémů usne, kolem půlnoci je vzhůru, většinou s řevem, když jsem u ní rychle a zabere uklidňování tak ještě usne ale kňourá každou cca hodinu a většinou kolem páté ráno už hučí tak že se uklidnit nenechá a musím jí vzít k nám(sama si o to i říká) a tam se mrská tak že já už nezaberu. A finálně vzbuzená je tak v šest. Po obědě spí většinou od 12 do 14 hodin. Takže celkem spím tak 4 maximálně 6 hodin(těch 6 vyjímečně)a nikdy ne v celku.jo a naprd spí od narození a je jí jí 23 měsíců

jojojo u nás taky tak, spím 3-4 hod.max…tak ty 4 nejvíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
13.1.13 20:31

@madrianova Když se narodila tak jsem kojila ve dne v noci co dvě hodiny, pak občas co tři tak jsme si říkala že až jí odstavím že se to zlepší, haha, sice UM nevyžadovala tak často(v půli roce když už byla na příkrmech tak jsem kojení utla protože nevěděla jestli se má sápat po cecíku a nebo po pixle) takže už v noci nepila tak často ale stejně se budila docela často. Tak jsme si říkala že až přestane v nocí mlíkovat že se zklidní, haha, už asi dva týdny mlíko v noci nechce(sice občas hučí „mlíško“ tak jí ho udělám ale ona ho nepije :nevim: )ale budí se stále. Například včerejší noc:Usnula v 8,v půl jedný poprvý brekot, v půl třetí znova pak co hodinu až do půl šestý kdy začla hučet mlíško(byla jsem v šoku bo ho vypila)a spala do za deset 8(další šok, normálně vstává v 6) a hádej kolik jsem toho naspala já??4 hodiny protože mám prostě z nervů co zas v noci bude problém s usínáním. Takže teď už se asi těším až půjde z baráku :mrgreen: :mrgreen: to se snad konečně vyspím aspoň pět hodin v celku
Sorry za román

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401