Špatná nálada z přibírání na váze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9719
16.12.16 13:01

@ka2ka no mě se ptali u první i teď jestli tam jsou dvě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11054
16.12.16 13:02

@kopejka No to je krásný pupík :-)

Holky, já se přidám s dotazem. Jsem v 18. týdnu a neleze mi to do bříška, ale do boků a zadku. Jak to, že někdo má tak krásný pupík a já to mám narvané ve stehnech, zadku a bocích?

Začínala jsem na cca 51 kg, mám cca 53 kg (mezitím blicí viróza a chřipka), nicméně si připadám jak almara, když si sednu, tak mám pocit, že zabírám celou židli. Taková mašina si připadám a zdá se mi to divné, když 53 kg přeci není moc… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
16.12.16 13:08

@Trojlístek no není to moc, možná jsi si to spíš vsugerovala, někomu se to holt vrazí do břicha a někomu do zadku :nevim: Ono to vytažený břicho taky není žádné terno :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
16.12.16 13:16

Jestli si štíhlejší, tak je to normální. Tělo si dělá trošku fóra.

@kopejka Tak je to už druhý, to je vidět břicho snad už v tom čtvrtym :mrgreen: A zase není natlačený na páteři ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1275
16.12.16 13:18

Já jsem 16+6 a 3 kila dole :D přes začátečních 56 kilo jsem se ještě nepřehoupla a břicho žádné :D tady máš tabulku, která ti ukáže limity přibírání http://www.jaknamiminka.cz/…tvi-a91.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11054
16.12.16 13:24

@kotyk No, jsem spíš štíhlejší, typ postavy hruška, ale teď si připadám jak 10 hrušek. Já vím, že je to blbost, ale nejsem moc vysoká a připadám si prostě všelijak, jak se to tělo mění a není to zrovna dle mých představ. Jinak bych měla asi víc, ale ta blicí viróza a dvoutýdenní nemoc a vyčerpání mi dalo zabrat. To jsem na jídlo moc pomyšlení neměla…

@kopejka Asi taky ne, ale když to je takové hezky těhotenské :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.12.16 18:57

Jak to máte vy?

Holky když vás tady tak čtu, je mi fakt děsně :,( Nejsem žádný drobek, sice mám 165cm, ale na začátku těh. jsem začínala na 85kg :( jak tady každá píše, že měla 50kg jsem z toho trochu naměkko. Dneska jsem byla u doktorky (29+6) a při předchozích kontrolách jsem měla stále těch 85kg Furt zvládám nosit stejné věci, jen s kalhotama to je trochu složitější přes pupík, jinak ani podprsenku jsem nemusela měnit. a dneska jsem u dr měla na váze 90kg takže 5kg za celou dobu a ona začala vyšilovat a div, že na mě neřvala, prý NO TO JE DĚS! TO JE HROZNÝ! VY MÁTE 5KG TO JE STRAŠNÝ JAK JSTE NAKYNULA!! ale přitom kdybych nešla na váhu, tak jsem furt stejná jen se mi pomalu zvětšuje pupík.. Už jsem z te doktorky vystreslá. Furt mi všichni říkají jak si to mám užívat a být v klidu, ale jak když mě pokaždé za něco sjede.. Minule zas, že se vůbec neusmívám, že vůbec nevypadám na to, že bych čekala dítě… 8o Vás taky doktoři za všechno takhle peskují?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1275
29.12.16 19:14

@SunnieSun 5 kilo je ideální :) nestresuj.. buď ráda že nemáš nahoře 20 :D moje doktorka je taky protivná ale na váhu mi ještě nic říct nemohli jelikož se nehýbe :D ale zase se na mě dívá jak kdybych byla nějaká divná osoba.. jelikož jsem mladá.. nevím jestli závidí nebo co. Vždy se na mě usmívá ale nevím jestli je to upřímné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.12.16 20:13

No já jsem právě byla ráda, když jsem na váze viděla +5kg tak už mě to trochu uklidnilo protože mě furt všichni znervozňovali, že už budu za chvíli rodit a že nemám žádné kilo, jestli vůbec malý roste… A teď mě zas naopak dr seřve za 5kg? No moje nervy, už jsme z toho fakt hotová. furt se někomu něco nelíbí. To už je 3.kontrola u dr. kdy mě za něco sjela..
1.s tím úsměvem-že se vůbec netvářím jako maminka-to jsem se zas dohadovala se sestrou, která mě chtěla poslat na 2.screening, že už jsem tam byla a ona furt, že nebyla no a nakonec se zjistilo, že jo, že jsem byla jen nemají výsledky-které mě teda ještě poslali vyzvednout..tak potom se mi fakt nechtělo usmívat
2.když jsem chtěla potvrdit propustku pro přítele, tak po mě začala ječet-JAK SI TO PŘEDSTAVUJU, ŽE MI RAZÍTKO NEDA…No děsne sceny no a po 3. dneska za těch 5kg
No už se mi tam fakt nechce :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1275
29.12.16 20:24

@SunnieSun A co změna doktora? s takovýma lidma bych nedokázala mluvit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1275
29.12.16 20:26

A kde sakra vzali že se má maminka usmívat? O. o usmívá se člověk ne jenom maminky.. nevím jak by ses měla jako tvářit :D asi mají nějaké zfantazírované představy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.12.16 20:36

No už o te změně fakt uvažujeme, hlavně přítel je z ní na nervy.. že jsem z každe kontroly jen vystresovana a že ho to štve jak na mě furt ječi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí