Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@-Sára píše:
Já jsem stará škola. Mám obočí už když ráno vstanu :mrgreenNe každý disponuje obočím ala Brežněv jako vy.
@Lucius08 No drhnu drhnu už od rána, ale je to pořád stejný
ach jo, až dodatečně mě napadlo přečíst si recenze na tu barvu, koupila jsem nějaký šmejd
No nic, budu zkoušet dál, snad to dostanu alespoň z kůže, aby to nevypadalo tak brutálně ![]()
citron, peeling… Já teda používám osvědčenou barvu, ale taky mi chytne vždycky ultra fest, jenže už druhý den je to podbarvení pryč a zůstane krááásně zvýrazněné obočí.
Proto si obočí raději jen kreslím obyčejnou hnědou tužkou na obočí:-)
@Popokatepetla a prozradis mi značku prosím? Ať vím, co nekupovat. Chodila jsem zatím jen ke kosmetičce a teď mám jednu barvu doma a chystám se to zkusit. Tak snad nemám tu co ty
.
@Tamara123456789 píše:
Proto si obočí raději jen kreslím obyčejnou hnědou tužkou na obočí:-)
Nejlepší řešení
. Aspoň nemáme problémy. ![]()
@Tamara123456789 no jo ,jenže já mám svoje obočí uplně blond a když použiju tužku, ty světlé chloupky tam jsou vidět a nevypadá to dobře.
@Lucius08 Je to Swiss O´Par, už to nanášení barvy hrůza
Ted jsem pročetla internetové diskuse a dle nejčastějších doporučení pro příště objednala světle hnědou od RefectoCil. Stojí i půlku oproti té Swiss ![]()
Tak jsem použila citron a celkem to pomohlo, dnes už je to o dost lepší, už nejsem jak Marfuša
![]()