Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hlavne klid
myslim, ze nejsou takovy duvody k obavam, jestlize mas vse v poradku… Raduj se a nestresuj
Jasně, že je nedovyvinuté, ještě je teprv v půlce vývoje. Ty fotky z 3D se mi nikdy nelíbily, ale neboj, dr.by tě upozornil, pokud by přišel na to, že je něco špatně.
Na 3D ultrazvuku, navíc v 20tt, vypadá asi každé dítě jako takovej divnej goblin
doktor by problém s největší pravděpodobností poznal, neplaš ![]()
Včera sem byla na druhým screen s 3d a 4 d fotkama a videem 😁holka neplas nás Klouček na něm taky vypadá jak malá housenka ale až bude venku bude to krasny motýlek… Ty fotky jsou mazle a taky to není přesne přece jen to je ultrazvuk to miminko ti to má přiblížit ale neboj se je to zcela normální 😊
Podívej se na tu fotku tu mám zevcera 😁 😊takže buď v klidu 😊to je náš poklad ❤️️❤️️❤️️
Z tohoto důvodu jsem nikdy na 3D nešla. Připadá mi to takový ne moc pěkný. Pokud by nebylo něco v pořádku tak ti to doktor řekne.
@Misasisi píše:
Podívej se na tu fotku tu mám zevcera 😁 😊takže buď v klidu 😊to je náš poklad ❤️️❤️️❤️️
jé. Já foto z 3D ultrazvuku nemám vůbec, poněvadž mimino mělo ruce přes hlavu a nohy přes sebe, takže nebyla vidět ani hlava, ani pohlaví. A spinkala tak tvrdě, že ji nic k aktivitě nedonutilo. Doktor horko těžko změřil co potřeboval. Tipl pohlaví, to tipl dobře, pak že bude spáč a lenoch, ale v tom pravdu neměl ![]()
Kdyby něco zakladatelko, tak to doktor musí říct. Proto jsi tam šla.
Prosím tě, 3D ultrazvuk není fotka, takže pro laika to opravdu není „hezká fotečka“ na koukání. Doktor samozřejmě pozná, jestli je dítě v pořádku. A pozná i počet prstů a očí. Klid.
Neboj se, miminko je určitě v pořádku a nic mu nechybí
dceři taky na 3D chyběl kus hlavy, ze syna zase byla vidět třeba jen noha a má i tělo 😊 u 3D záleží hodně na poloze miminka. Já na něm byla u všech 3 dětí a mám z toho moc hezké nebo i méně povedené fotky…
@Palomita píše:
Neboj se, miminko je určitě v pořádku a nic mu nechybídceři taky na 3D chyběl kus hlavy, ze syna zase byla vidět třeba jen noha a má i tělo 😊 u 3D záleží hodně na poloze miminka. Já na něm byla u všech 3 dětí a mám z toho moc hezké nebo i méně povedené fotky…
Ježkovi voči, ale ty máš super fotky. Ta s nožkou mimina je ze spodu? Neuvěřitelné ![]()
@Misasisi píše:
Tam vidím netopýra nebo prasátko ![]()
@Netopirek píše:
Tam vidím netopýra nebo prasátko
Já tam na první dobrou taky viděla netopýra ![]()
@Netopirek @Netopirek je jedno co to je pro mě to nejcenejsi co máme ❤️️
Maminky, asi mě budete mít za hysterku, ale prosím potřebuji uklidnit, čekám první dítko. Byla jsem nyní v 20tt na druhém velkém screeningu s 3D ultrazvukem. Vše se jeví dle dr. v pořádku. Jenže to bych asi nebyla já, odcházela jsem nadšená a doma začala ty fotky zkoumat

A najednou vidím všude čerty. Že má nedovyvinuté očíčko, na všech fotkách se mi zdá, že mu na ručičce chybí prstík…
Přitom ty fotky jsou takové mázlé, nepřesné, taky mu tam chybí kus hlavy a vím, že jí má celou. Ale najednou jsem dostala šílený strach že třeba mu chybí prst nebo nebude mít oko…
Ale to by ten screening odhalil a doktor by to předpokládám poznal že? Omlouvám se za trapný dotaz ale mám brouka v hlavě a děsný strach…