Špatný pocit z 3D ultrazvuku

Anonymní
25.3.21 14:39

Špatný pocit z 3D ultrazvuku

Maminky, asi mě budete mít za hysterku, ale prosím potřebuji uklidnit, čekám první dítko. Byla jsem nyní v 20tt na druhém velkém screeningu s 3D ultrazvukem. Vše se jeví dle dr. v pořádku. Jenže to bych asi nebyla já, odcházela jsem nadšená a doma začala ty fotky zkoumat :zed:
A najednou vidím všude čerty. Že má nedovyvinuté očíčko, na všech fotkách se mi zdá, že mu na ručičce chybí prstík… :zed:
Přitom ty fotky jsou takové mázlé, nepřesné, taky mu tam chybí kus hlavy a vím, že jí má celou. Ale najednou jsem dostala šílený strach že třeba mu chybí prst nebo nebude mít oko… :zed:
Ale to by ten screening odhalil a doktor by to předpokládám poznal že? Omlouvám se za trapný dotaz ale mám brouka v hlavě a děsný strach…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1148
25.3.21 14:43

Hlavne klid :kytka: myslim, ze nejsou takovy duvody k obavam, jestlize mas vse v poradku… Raduj se a nestresuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1179
25.3.21 14:45

Jasně, že je nedovyvinuté, ještě je teprv v půlce vývoje. Ty fotky z 3D se mi nikdy nelíbily, ale neboj, dr.by tě upozornil, pokud by přišel na to, že je něco špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
25.3.21 14:45

Na 3D ultrazvuku, navíc v 20tt, vypadá asi každé dítě jako takovej divnej goblin :) doktor by problém s největší pravděpodobností poznal, neplaš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
25.3.21 14:49

Včera sem byla na druhým screen s 3d a 4 d fotkama a videem 😁holka neplas nás Klouček na něm taky vypadá jak malá housenka ale až bude venku bude to krasny motýlek… Ty fotky jsou mazle a taky to není přesne přece jen to je ultrazvuk to miminko ti to má přiblížit ale neboj se je to zcela normální 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
25.3.21 14:51

Podívej se na tu fotku tu mám zevcera 😁 😊takže buď v klidu 😊to je náš poklad ❤️️❤️️❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35914
25.3.21 14:56

Z tohoto důvodu jsem nikdy na 3D nešla. Připadá mi to takový ne moc pěkný. Pokud by nebylo něco v pořádku tak ti to doktor řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10994
25.3.21 15:05
@Misasisi píše:
Podívej se na tu fotku tu mám zevcera 😁 😊takže buď v klidu 😊to je náš poklad ❤️️❤️️❤️️

:srdce: jé. Já foto z 3D ultrazvuku nemám vůbec, poněvadž mimino mělo ruce přes hlavu a nohy přes sebe, takže nebyla vidět ani hlava, ani pohlaví. A spinkala tak tvrdě, že ji nic k aktivitě nedonutilo. Doktor horko těžko změřil co potřeboval. Tipl pohlaví, to tipl dobře, pak že bude spáč a lenoch, ale v tom pravdu neměl :lol:

Kdyby něco zakladatelko, tak to doktor musí říct. Proto jsi tam šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13762
25.3.21 15:09

Prosím tě, 3D ultrazvuk není fotka, takže pro laika to opravdu není „hezká fotečka“ na koukání. Doktor samozřejmě pozná, jestli je dítě v pořádku. A pozná i počet prstů a očí. Klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.21 15:10

Strašně moc všem děkuji za uklidnění :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2732
25.3.21 15:10

Neboj se, miminko je určitě v pořádku a nic mu nechybí ;) dceři taky na 3D chyběl kus hlavy, ze syna zase byla vidět třeba jen noha a má i tělo 😊 u 3D záleží hodně na poloze miminka. Já na něm byla u všech 3 dětí a mám z toho moc hezké nebo i méně povedené fotky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10994
25.3.21 15:12
@Palomita píše:
Neboj se, miminko je určitě v pořádku a nic mu nechybí ;) dceři taky na 3D chyběl kus hlavy, ze syna zase byla vidět třeba jen noha a má i tělo 😊 u 3D záleží hodně na poloze miminka. Já na něm byla u všech 3 dětí a mám z toho moc hezké nebo i méně povedené fotky…

Ježkovi voči, ale ty máš super fotky. Ta s nožkou mimina je ze spodu? Neuvěřitelné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
25.3.21 15:13
@Misasisi píše:

Tam vidím netopýra nebo prasátko :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10994
25.3.21 15:16
@Netopirek píše:
Tam vidím netopýra nebo prasátko :oops:

Já tam na první dobrou taky viděla netopýra :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit