Špatný spermiogram - dá se vylepšit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1912
11.5.18 09:17
@Adulka24 píše:
@allluck není zač :kytka: neboj, oni vám dle spg doporučí tu nejlepší možnou metodu přímo ušitou pro Vás, aby byla šance co největší ;)

jo, to doufám. kdysi před šesti lety jsem to už jednou absolvovala, ale s jiným partnerem, který měl spermiogram v pohodě a nezadařilo se :think: teď mám můj současný manžel špatný ten spermio, no uvidíme. je mi 33 let, mám policystický vaječníky, takže máme problém oba :roll: říkala jsem si, že ještě jednou to chci podstoupit, i když chlapovi se moc nechce, ale za prcka by byl určitě rád :mrgreen: prostě to jednou podstoupíme a buď to vyjde a nebo už to necháme být na vždy. manželovi je 40 let, takže už je to takový na „poslední chvíli“. už nejsme nejmladší no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11851
11.5.18 09:26

@allluck tak vydyndat se do kelímku je to nejjednodušší v celém procesu IVF a pak už chlapa není vlastně potřeba ;) budu držet pěsti, ať to klapne a dočkáte se mimi, určitě to nevzdávejte :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
11.5.18 10:50

@allluck nás čeká ISCI teď, máme patologické spermio. PISCI nám nedoporučili… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
11.5.18 10:56
@Adulka24 píše:
@allluck tak vydyndat se do kelímku je to nejjednodušší v celém procesu IVF a pak už chlapa není vlastně potřeba ;) budu držet pěsti, ať to klapne a dočkáte se mimi, určitě to nevzdávejte :kytka:

to si právě říkám taky, že snad nebude nic jiného potřeba :) určitě to nechci vzdávat, ale bohužel jsem v tomhle já ten tahoun, ale možná je to tak asi normální :) moc děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
11.5.18 10:57
@Sojka85 píše:
@allluck nás čeká ISCI teď, máme patologické spermio. PISCI nám nedoporučili… :think:

možná je to méně nákladnější a tvému partnerovi to stačí :nevim: zkus se zeptat. já v tomhle totálně tápu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11851
11.5.18 12:18

@Sojka85 @allluck držím vám oběma pěsti :palec: my se báli špatného výsledku spg, ale nakonec máme normospermiogram, přestože je přítel příležitostný kuřák a nežije zrovna nejzdravěji. @allluck zkus to třeba ještě podpořit vitaminy, nevím do jaké míry pomohli nám, ale přítel od listopadu pravidelně bere Selzink Plus, vitamin E, l-karnitin, a na detoxikaci střídavě aloe vera/zelený ječmen a jak říkám, máme spermiogram normálních hodnot ;) Přesto nás čeká tento cyklus IUI, já mám taky pravděpodobně PCOS :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
11.5.18 13:44

@allluck ano je to levnejsi ale je to kvuli tomu ze u PISCI ss tolikrat cisti sperma a bere jen urcita cast, takze je mozne ze by nam pry nezustalo nic z ceho vybirat :roll: to bylo spíše konstatování že PISCI neznamená vždy lepší než ICSI :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
11.5.18 13:45

@Adulka24 chapu…no nás to zas rychle rozpohybovalo k IVF a zároveň alespoň tušíme, kde byl problém 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
11.5.18 13:56

Holky užívá tady některá z vás Proveru? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
11.5.18 15:02
@Vladuska1991 píše:
Holky užívá tady některá z vás Proveru? :think:

neznám, ale co jsem četla nějaké hormony. máš to kvůli PCO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
11.5.18 17:06

@allluck jj kvůli ovulace 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
2.2.19 09:21

Ahojky, pokud někdo uvažuje o pořízení vitamínu na spermie pro budoucího otce svého miminka, písněte zprávu - my už potřebovat doufám nebudem a chtěli bychom pomoct dalším párům s neplodností díky špatnému spermiogramu. Mám originální balení kapek kotvičníku pozemního (Dr.Popov, exp. 31/1/2021), Zinek 15mg (Exp 2020), Korejský ženšen s vit E (Exp. 2021). Nebo doplňky - Maca bio organic, Selen a Kotvičník +vit E Forte (tyto ale nejsou originál zabalené, užito pár kusů)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36853
2.2.19 12:16

:mavam: Povídání k tématu se snažím soustředit tady:
 https://www.emimino.cz/…muze-279505/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
27.7.19 21:03

Ahojky holky, taky jsi jdu pro radu, chodím na gennet do Prahy na Letnou. Máme za sebou s přítelem zatím jen krev, moč, spermiogram a hyfosy, mě hyfosy vyšlo v pořádku, ale spermiogram je hodně špatnej, přítel má málo plodných spermií 5,5 a má jich být minimálně 15 A ještě k tomu je má zpomalenejsi, tak máme oba dva strach, jestli vůbec otehnim, nemáte s tím některá zkušenosti? A podařilo se vám otěhotnět? My jsme z toho už na mrtvici :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
28.7.19 18:40

@Jane950 nejspíše doporučí IVF, pokud nejsou spermie vhodné na metodu IUI, já IVF podstoupila, pritel mel hodně špatný spermiogram, jen 2%morfologicky zdravich spermií. Já mám PCOS, ja na stimulaci reagovala dobře měla jsen dobrou úrodu vajíček. A z pritelovich spermií také něco vybrali, měli jsme metodu PICSI, a vybrali jen fakt zdravé spermie, z 19 oplodnenych jich zbylo 10,jedno zavedené je roční dcerka, ostatní jsou zamrazene. Přeji vám hodně štěstí. Doktoři navrhnou určitě nejlepší postup pro vás, i se špatným spermiogram jde oplodnit vajíčko, dokonce i s nulovým spermiogramem se dá operativní metodou získat spermie, myslím že na tom nejste úplně nejhůř :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí