Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@dendishek píše:
Inseminacejinak selzink, vitamín E, folandrol
No tak pokud možno, raději bych to prvně zkusila přirozenou cestou pomocí vitamínů
a kdyby nic tak pak tou klinickou cestou ![]()
Taky zkoušíme..po roce a půl snažení byl muž na spermiu a má sníženou pohyblivost..bylo to v říjnu a zatím nic..řekli nám že jestli nás netlačí čas tak máme klidně dva tři roky zkoušet, že se ty hodnoty mění tak uvidíme jak dlouho to vydržíme ![]()
Malá reklama - shrnutí na jedno místo:
https://www.emimino.cz/…muze-279505/?…
![]()
@denkat Radim vydržet, zkoušet a nasadit vitaminy! Fakt to za to stojí! Manžel měl téměř nulovou šanci na početí a čekáme druhého potomka přirozené. Nasadili jsme Selzink, vitamin E teď nevím jestli 400 nebo 800 - proste nejsilnější, vysadit tvrdý alkohol, nekoupat se v horké vane, nevyhrivat sedačky v autě ![]()
Jako nevěřila jsem, chtěli jsme jen podpořit lepším spermiogramem IVF a podařilo se, fakt vydržet a zkusit to, stačí jedna mrska!! ![]()
@Anonymní píše:
@denkat Radim vydržet, zkoušet a nasadit vitaminy! Fakt to za to stojí! Manžel měl téměř nulovou šanci na početí a čekáme druhého potomka přirozené. Nasadili jsme Selzink, vitamin E teď nevím jestli 400 nebo 800 - proste nejsilnější, vysadit tvrdý alkohol, nekoupat se v horké vane, nevyhrivat sedačky v autě
Jako nevěřila jsem, chtěli jsme jen podpořit lepším spermiogramem IVF a podařilo se, fakt vydržet a zkusit to, stačí jedna mrska!!
Ahoj, my se také snažíme vydržet a každá taková zmíňka mě docela povzbudí, snad budeme mít taky štěstí ![]()