Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak zas se v noci budila zvracela, tak to teď dospává. Já bych ji nechala, ať se z toho vyspí.
Může být jen vyčerpaná. Ale stejně tak se jí může rozjíždět například meningitida. Já bych asi pro jistotu jela, nepřestávajíci bolest hlavy a břicha beru jako signál k návštěvě lékaře.
já už mám děti starší, ale zejména syn dokáže při nemoci prospat celý den
. Já se většinou řídím tím, jak se chová a reaguje při probuzení.
Jezis ja bych teda okamzite jela,ikdyby to nic nebylo,nez si to pak vycitat.
Taky bych hned jela. Může to být otřes mozku, ale třeba i meningitida a to radši ani nebudu psát jak ta může během pár hodin skončit ![]()
Na tohle se ptáš tady?? Už bych dávno byla na pohotovosti, i kdyby to měla být jen únava.
@ivašot. píše:
já už mám děti starší, ale zejména syn dokáže při nemoci prospat celý den. Já se většinou řídím tím, jak se chová a reaguje při probuzení.
syn je taky spavý když je nemocný, ale pokud by ho bolela hlava a břicho jela bych ![]()
@an-na no tak samozrejme pohotovost
meningitida, dehydratace cokoli, uz bych tam byla a to tam nejezdime nirmalne
Já jsem talhle schopná spát při blbe migrene. Taky nejim, jen piju a zvracim. Ale u sebe to znám a poperu se s tím. S dítětem bych jela
Jenze deti na migreny netrpi. Lepsi jet zbytecne nez pozde. Preji, at je to banalita.
@P4ja píše:
Na tohle se ptáš tady?? Už bych dávno byla na pohotovosti, i kdyby to měla být jen únava.
Souhlas…okamzite k dr!